Gå til innhold

å "miste" flyet.


Anbefalte innlegg

Ofte opplever jeg at enveisbilett er dyrere en tur/retur bilett.

 

Derfor lurer jeg på om det er noe konsekvenser for å bestille en billig tur/retur forså å ikke møte opp når flyet skal retunere....

 

Er det noe som skjer da?...vil jeg få en "bot"..bli etterlyst...eller er det sånn at flyet reiser og ferdig med den saken?

 

Eller kan man reise den ene veien.. forså avbestille returbiletten?

Endret av janern21
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det varierer mellom selskapene, men som regel så blir din sete solgt/gitt til en annen person og du blir ikke refundert pengene. Du må da betale fullpris for å kunne reise tilbake igjen.

 

Igjen, så varierer det på vilkårene til selskapet. Det beste er å forhøre deg.

 

 

Men nå med disse "terror" tidene, er det stor fare for at du og ditt pass blir flagget. Særlig dersom du snakker om å ikke fly tilbake på flere dager.

Endret av AvidGamer
Lenke til kommentar

Men nå med disse "terror" tidene, er det stor fare for at du og ditt pass blir flagget. Særlig dersom du snakker om å ikke fly tilbake på flere dager.

 

Tipper bare. Er jo absurde tider vi lever i.

Off topic: Vennligst ikke skriv at det er stor fare for noe når du bare tipper at kanskje kan tenkes at det kan skje.

 

On topic: Som trådstarter undres jeg over hvorfor tur-returbilletter ofte er billigere enn enveisbilletter, men jeg tviler på at det vil få noen konsekvenser å bestille tur-retur for så å utebli fra returen. Det trådstarter kan gjøre er som sagt å forhøre seg med flyselskapet, men spørsmålet er vel om man kan stole 100% på det de da sier. Dersom de sier at det ikke vil få konsekvenser er vel saken uansett klar. Muligens kan man vel formulere seg i retning av at man har hørt om noen som ikke rakk flyet hjem og som fikk bot på grunn av dette og at man nå vil undersøke i tilfelle man skulle komme i samme situasjon selv, for å kamuflere hva det egentlig handler om.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvis jeg har forstått problemstillingen rett er det sånn at du bare skal en vei, men at det er billigere å kjøpe tur/retur-billett enn enveis.

 

Det burde ikke være noe problem, jeg ville bare latt være å møte opp på returen. Om du skulle være redd for å få "bot" kan du jo eventuelt ringe flyselskapet på returdagen og si at du er syk og derfor ikke kommer til å benytte deg av billetten.

 

(og man blir forresten bare ropt opp på flyplassen om man har sjekket inn med ikke møter ved gate).

 

Men som noen nevnte tidligere må du være klar over at dersom du ikke møter opp til første flyvning kan det hende hele reisen blir kansellert. Det kan derfor være lurt å forhøre seg om dette før du bestiller billetten, dersom prisene er slik at du kun vil benytte deg av retur-delen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...