Gå til innhold

Dexter - Sesong 7 (USA) - **Spekulasjonstråd**


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror nok også det har litt å si at serien nå endelig har fått en deadline. Mye lettere for manusforfatterne å forholde seg til når de vet hva de har å gå på før serien skal avsluttes. Derfor ble jeg veldig glad når det ble bestemt at det er slutt etter sesong 8. Regner med litt samme tendensen som når Lost endelig fikk en deadline, da ble det fort tydelig fremgang i historiefortellingen. Så tror dette blir veldig bra. :)

Lenke til kommentar

Da kan jeg vel spekulere. Jeg tipper at Deb' klarer å "tilgi" Dexter etter å ha vært trist og butthurt lenge. Sånn at det er sagt, jeg er egentlig ikke flink til å tippe.

 

Tipper noe av det samme. Kan se for meg at Debra blir noe av det samme som Harry var, bare mye mer usikker. Tror hun kommer til å gå veldig frem og tilbake i forhold til hva hun skal tro om hele saken. I det ene sekundet er hun støttende, i det andre vil hun melde han inn. Tror dette blir en killer sesong.

Lenke til kommentar

Navn på alle episodene i sesong 7:

"Are You…?" "Sunshine and Frosty Swirl" "Buck the System" "Run" "Swim Deep" "Do the Wrong Thing" "Chemistry" "Argentina" "Helter Skelter" "Surprise, Motherfucker!"

 

Siste episoden har Doaks (kjent fra sesong 1&2 for de som har sett hele serien) catchphrase er tittelen på den siste episoden denne sesongen. Kan det hende vi i alle fall får en liten cutaway med denne fantastiske karakteren? :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvorfor sa ikke Dexter til Debra at han drepte folk som Trinity? Hva var vitsen med å nevne 2-3 navn som hadde gjort ille ting, mens fyren som drepte hans egen kone og titalls andre mennesker dropper man å nevne.

Jeg tror ikke at debra blir så fornøyd hvis hun finner ut at han "stjeler" kriminelle fra politiet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...