Gå til innhold

Når kommer de nye skjermkortene?


BoRsE

Anbefalte innlegg

Jeg ser at GTX590 kom ut for testing allerede i januar i år.

 

Jeg ser skeptisk på at markedets beste skjermkort er snart 1 år gamle alle sammen.

 

Jeg har riktig nok lyst til å spille BF3 men ikke med mitt nåværende hd 5870 skjermkort.

 

Skal jeg kjøpe et blodbeist av et skjermkort nå? sli gtx580 eller 1x gtx590

eller bør jeg vente ? hvor lenge blir ventetiden og hva må jeg regne med å punge ut for neste generasjons skjermkort?

 

Jeg vil jo oppleve battlefield og swtor når det er hett på nett ;) om det er snakk om sommerstid før det blir salg av nye skjermkort så er det seint litt seint vell...?

 

Håper på info om nye skjermkort.

Evt tips om hvilket skjermkort jeg bør kjøpe som et midlertidig kort for BF3. før de nye beista kommer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når kommer neste generasjon?

Regn med innen mars.

 

Hva burde jeg kjøpe nå?

HD 6970 CFX eller bedre, dette vil gi deg opp til 2x ytelse av det du har nå.

 

Kan jeg spille BF3 og SWTOR med god grafikk på et HD 5870?

Helt klart. HD 5870 er nesten like bra som HD 6950 og GTX 560 Ti. Neste generasjon vil ha lavere strømforbruk og et stort hopp i ytelse.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ok , takk for hurtigsvar!

 

Problemstillingen min er som følge,

 

jeg har oppgradert alt i pcen min unntatt skjermkortet.

i72006k, 8gb, p67 asus sabertooth, 850w corsair, ssd, 2tb, etcetc. også en benq 24t 120hz gaming edition screen som jeg kjører 1080p på. merk deg at jeg har ikke noe behov for å kjøre spillene mine i mer enn denne oppløsning fordi jeg har ikke større skjerm eller behov for 2x skjermer.

 

men hd 5870 står igjen! den gir utrolig bildekvalitet fortsatt men det er framerate som er problemet.

 

BF3 er lansert og swtor er snart rundt hjørnet.

Jeg har oppgradert pcen min og synes det er kjedelig at fpsen drar såppas ned med mindre jeg spiller på low / medium settings.

 

Om jeg venter med kjøp av skjermkort, NVIDIA sommer / ATI Mars, så må jeg sikkert begynne å tenke på å oppgradere cpu og ram osv og jeg er tilbake der jeg startet...

 

Jeg er nå redd for at oppgraderingene jeg har gjort i høst har vært forgjeves ... jeg vil oppleve at maskinen min yter maximalt og at delene har en fin symbiose med hverandre og for øyeblikket setter skjermkortet mitt en sperre for opplevelsen. Ja den nye cpu gjorde WoW til ett nytt spill sammenlignet med min gamle i5 quad-core 2.6ghz 1556 socket.

men på spill som witcher 2 og bf3 , blæh.

 

På en annen side , kjøper jeg et sli 2xgtx570 oppsett, eller et gtx590 kort, så er det snakk om ytterlige 5000-6000kroner og det er relativt sent i tidslinjen med tanke på nestegenerasjons ankomst?= eller er det lenge til jeg må bytte...

For jeg tenker jo selvfølgelig på at jeg sikkert blir tvunget til å kjøpe et av dem også men jeg vet også at salgsstrategien til ati og amd er å lansere de svakeste kortene først for så å komme med badboysa mot slutten (jeg kjøpte jo tross alt det første dx11 kortet da det kom og følte at jeg aldri fikk den ytelsen jeg hadde håpet på, kanskje det hadde med at andre deler i pcen var for dårlig, jeg vet ikke, men 3500kroner var mye den gang da.) og da blir jeg sikkert ventende på det beste av de før jeg slår til og da har det godt nok et år med hd 5870 og bf3 på low... og da når det nye hotte kommer rundt juletider så må jeg sikkert ha ny cpu etc etc. problemet er bare at jeg føler meg tvunget til å kjøpe det dyreste hele tiden, og jeg har så flaks at jeg alltid gjør det rett før den nye generasjonen kommer. føles hvertfall sånn, ja pc hardware utvikles fort som f...

 

Jeg så hardware bf3 testen gjort av HW.no hvor det var brukte 2xgtx570 kort til prisen av 5600kroner, alt på ultra med en avrage fps på 116. på høyere oppløsning enn 1080p ???

Jeg har ikke sett noen tests hvor gtx590 har fått disse resultatene...

nå husker jeg ikke i farta anti alising settings dog.

 

Et annet populært oppsett er 2xgtx580 til rundt 8000kroner! woach.. tror jeg tenker på max på 6000kroner... jeg har de siste årene hatt ati kort men nå vurderer jeg sterkt et geforce gtx kort spesielt med tanke på støynivå. synes mitt 5870 er bråkete på idle. gtx590vs6990 lol!

Synes det virker mer trygt med et kraftig kort enn 2 sammenkoblet , microstutter osv :S hater hakking!

 

 

Du vet nå litt om min nyoppgraderte pc og min frykt for å vente så lenge at alt må byttes ut likevell...

Er det ikke best å kjøpe et godt skjermkort til disse dele, for så vente til alt må oppgraderes likevell? Jeg har ikke god peiling på hva som er økonomisk gunstig med fremtidsrettede pcer fordi jeg alltid kjøper nye pcer hver gang, og gjerne så uflaks at jeg gjør det rett før alt nytt "hype" kommer. Nå må det sies at bf3, SC2, WoW, Swtor, HoN,Dota2 er alle tidløse tittler og de vil leve i mange, mange år fremover, så så lenge jeg har en pc jeg føler virkelig river disse spillene godt så kan det hende at jeg ikke bryr meg for mye om å oppgradere pcn før neste generasjons blizzard mmo eller fps kommer på markedet.

 

Jeg vil rett og slett ha en maskin som runner bf3 knall bra, og som jeg ikke føler må oppgraderes med det første. Det som gjør dette skummelt er at de fleste bf3 hardware tester jeg har lest sier spillet er så krevende at dagens hardware ikke egentlig klarer spillet smertefritt . Jeg synes det grafiske ser så bra ut at jeg virkelig vil oppleve spillet på sitt beste med ultra og gjerne anti alizing, jeg har tross alt en knall bra skjerm, og jeg har bare hørt bra om cpuen min. Men det aller viktigste for meg er FPS, jeg er veldig kresen på framerate og jeg merker godt forskjell på steady 60 og steady 100. Selvom noen mener at dette er umulig så hakker det meste for meg når andre synes det ser flytende ut. SC2 runner utrolig bra på pcen min nå faktisk, det gjør HoN også, WoW sliter litt med multisampling men alt er på ultra og runner bra uten. Witcher 2 sliter, rage var rett ogslett en dårlig konsollport til pc så bryr meg ikke om den skuffelsen (skulle kjøpt det på ps3) og jeg skal hjem til helgen for å installere skyrim og mw3, gleder meg til å se ytelsen. Jeg har ventet med å spille bf3 campaign fordi jeg vil ha en bedre ytelse, jeg har spilt litt på low / medium på nett og det virker helt fint, god framerate etc.

 

Jeg vil oppleve hva hardware mitt kan gjøre og jeg føler skjermkortet mitt ikke holder mål med de andre delene... som du kanskje ser .... jeg setter utrolig pris på hjelp

Hva ville du gjort i mine sko? 3000/5000 - 8000 kroner til disp...

 

 

en fortvilet pc bygger med for mye å gjøre til å ta besluttningen selv....

Endret av BoRsE
Lenke til kommentar

Prosessor blir ikke utdatert eller dårlig selv om en ny kommer ut. i7-2600k vil nok fint holde i lange baner for både et og to skjermkort i neste generasjon.

 

HD 5870 burde takle HIGH på ca 60fps.

 

GTX 570 yter tilsvarende som GTX 480, som var ca 10% raskere enn HD 5870. Og GTX 570 SLI har ikke sjangs til å oppnå 117 fps på ultra i BF3.

 

Kjøper du GTX 570 SLI eller HD 6970 CFX nå er du garantert å få dobbel ytelse eller kanskje litt mer nå. Dette vil helt sikkert holde ut 2012 om du takler microstutter, nå virker du rimelig sensitiv på framerate så det kan hende du vil oppleve en del problemer med dette som jeg gjør. Støymessig er det like ille på begge sider.

 

Jeg hadde aldri betalt 5000 kr eller mer for en "dobling" i ytelse du ikke trenger når du får med mikrostutter og driverproblemer på kjøpet samtidig som noe langt, langt bedre er ute innen 6 måneder.

Lenke til kommentar

Prosessor blir ikke utdatert eller dårlig selv om en ny kommer ut. i7-2600k vil nok fint holde i lange baner for både et og to skjermkort i neste generasjon.

 

HD 5870 burde takle HIGH på ca 60fps.

 

GTX 570 yter tilsvarende som GTX 480, som var ca 10% raskere enn HD 5870. Og GTX 570 SLI har ikke sjangs til å oppnå 117 fps på ultra i BF3.

 

Kjøper du GTX 570 SLI eller HD 6970 CFX nå er du garantert å få dobbel ytelse eller kanskje litt mer nå. Dette vil helt sikkert holde ut 2012 om du takler microstutter, nå virker du rimelig sensitiv på framerate så det kan hende du vil oppleve en del problemer med dette som jeg gjør. Støymessig er det like ille på begge sider.

 

Jeg hadde aldri betalt 5000 kr eller mer for en "dobling" i ytelse du ikke trenger når du får med mikrostutter og driverproblemer på kjøpet samtidig som noe langt, langt bedre er ute innen 6 måneder.

 

Unnskyld at jeg blander meg inn her med en liten sidekommentar :

 

Jeg har 570gtx i sli med oppdatert firmware og nyeste drivere , jeg ligger på rundt 90 frames overall i BF3 med ultra settings i 1920X1200 , minimum frames har dog vært 65 og høyeste som er målt i kamp er 121 frames.

 

Men sørg for at du har god gjennomlufting i kassa og nokså lydisolert.Selv har jeg hatt utrolig flaks med oppsettet da jeg er amatør på området, kortene når aldri over 87 grader og er ganske støyfrie. Jeg kjøpte 2 stykk EVGA 570gtx HD på tilbud (kortet har bare 1 stor vifte istedet for 2 som 570 gtx vanligvis har). Det er bare 2 mm mellom kortene men løsningen var å ha 3 vifter i sidedøra som blåser rett på kortene og gode vifter i topp og bakkant som suger den ut.Har også "vannkjøling" på cpuen H70.

Lenke til kommentar

Elsker at du engasjerer deg i min problemstilling arni90, og velkommen til deg fleskelars :)

gtx57-sli så jeg på her om dagen og prisen ligger på rundt den samme som det nyeste gtx590 kortet. Dog evga kortene du snakker om er utsolgt overalt og det virker som de er de beste med tanke på varme og plassproblemer som oppstår ved SLI. De ser også ut til å prestere bedre enn gtx590, men har hørt om microstutting problemet.

 

60 fps på high? det var villt... er du sikker på at det er mulig:

Mitt skjermkort

1gb dx11 støtte, riktig nok alien vs predator som fulgte med min back in the day.

 

Ok jeg forstår, men om vi ser bort fra SLI, og tenker på alternativer som gtx580 eller gtx590.

Gtx590 kortet koster det samme som 2xgtx570, og da er microstutting problemet ute av verden.

 

Likevell ser jeg at disse 2 kortet presterer dårligere enn 570 / 580 sli... og at framerate ligger på 74 til 90fps... Jeg har spilt fps siden cs beta, og jeg har alltid hatt en computer der jeg har hatt minimum steady 100fps. Alle quake engine spill 120static fps, unreal engine ikke noe problem, battlefield osv osv. det var kun nå de 3 årene hvor jeg ser at spillene krever så vannvittig med hardware for å prestere på 100-150 fps gjennomsnittet.

 

 

Om jeg forstår deg riktig arni90 så ville du latt være å kjøpe noe som helst for øyeblikket, og vente til sommerens nye nvidia kort, evt se hva amd/Ati disker opp med i mars. Det jeg da tenker på er at:

De første kortene kommer til å være i klassen under de som kommer på sen året, er det likevell vits å kjøpe dem, når vi vet at 6mnder til kommer dem som yter dobbelt så bra nok en gang.

 

Jeg renger med at uansett hva jeg gjør akkuratt nå så er det bedre å vente enn å kjøpe gtx590 ettersom dette kortet blir gruset av hvilket som helst nestegenerasjons kort.

 

Hva vil prisen være på disse kortene ved release? jeg husker mitt kostet 3500kroner og det sykeste er at det gjør det fortsatt! 1gb ... rart

 

Takk igjen! sees i kveld :p

Endret av BoRsE
Lenke til kommentar

BF3 hardware tested 1920x1200

HD 5870 får 58 fps average på high @1920x1200. Skrur du ned til 1920x1080 burde du passere 60fps average og nesten nå 50fps min.

 

GTX 590 har akkurat samme problemer som GTX 570 SLI. GTX 590 er 2x 580-kjerner klokket ned 30% satt på samme kort, det samme som 4870X2, 4850X2, 3870X2, 9800GX2 og GTX 295. Ytelsen per kjerne på 590 er tilsvarende noe slikt som 98% av GTX 570.

 

Jeg tror at AMDs beste kort vil være lansert innen mars, produksjon av nestegenerasjonskortene har allerede startet, og jeg tror det faktisk er mulig vi ser en lansering av noen "mid-range" kort før jul. Disse midrange-kortene vil da sikkert yte noe ala GTX 570 og HD 6970 gjør nå for under 2000 kr.

De kraftigste nestegenerasjonskortene vil jeg tro havner på rundt 3000-3500 kr, akkurat som GTX 580 er nå. Med noen virkelige solide kort med 90% av ytelsen for rundt 2000-2500 kr.

 

HD 5870 har blitt erstattet av HD 6870, som yter 95% så bra, koster AMD langt mindre å produsere, og spiser 40W mindre i drift. At du finner dyre 5870-kort nå er kun fordi disse er ute av produksjon og nettbutikkene ikke har senket prisene på dem. På samme måte kan man alltids finne noen gamle 8800 Ultra til 7000 kr om man så ønsker.

 

100-120fps er kun nyttig om du har en 120Hz monitor. Har du bare en 60Hz-skjerm er det totalt meningsløst med mer enn 60fps. Det er nok heller spillbiblioteket ditt som har oppdatert seg litt, for skjermkort i dag er sterkere mot spillenes krav enn de har vært på lenge, selv de aller tyngste spillene klarer ikke presse de kraftigste skjermkortene særlig under 30 fps i 1080p. Tenk tilbake på lanseringene av Far Cry, Crysis, Doom 3 osv. Disse spillene var særdeles harde på hardware i sin tid.

Lenke til kommentar

Hardware i dag er vanvittig mye kraftigere i forhold til spillene som slippes enn det de var for 4-5 år siden ja. Ikke bare er det snakk om høye framerates selv ved maks settings i mange tilfeller, men også en veldig kraftig økning i oppløsning på de vanligste skjermene, fra 1280x1024/1650x1050 til 1920x1080/1200.

 

Personlig ville jeg tatt en titt på diverse bruktmarkeder rundt om kring. Jeg fant et ekstra 5870 til 800kr, noe som gir meg bedre ytelse enn et 580 i spill der jeg kan leve med litt microstutter eller eventuelt v-sync. Planen videre er 7970 eller lignende når det kommer.

 

Dersom du kan finne et 5870 til under 1000kr vil dette være en mye smartere løsning enn å bruke masse penger på et eller to helt nye topp kort nå.

Lenke til kommentar

100-120fps er kun nyttig om du har en 120Hz monitor. Har du bare en 60Hz-skjerm er det totalt meningsløst med mer enn 60fps.

Hvis man kan leve med tearingen vil høyere framerate enn refresh raten til skjermen gi raskere oppdateringer da skjermen begynner da å vise neste frame før den er ferdig med en refresh. I tilfelle med 120FPS på en 60Hz skjerm får man deler av 2 frames i en skjerm refresh, mao man vil se en ny frame raskere enn om spillet kjørte i 60FPS. Men det vil selvfølgelig være langt fra det samme som å ha 120FPS på en 120Hz skjerm.

Endret av MistaPi
Lenke til kommentar

Hei karer, velkommen Swat dude og MistaPi! dette er spennende, takk for all hjelp, lærer mye!

 

Ja nå har jeg kjøpt meg en benq24tommer med 120hz heaton spawn edition. Utrolig fet gaming skjerm, beste jeg har hatt siden min epic 160hz cs crt skjerm! akkuratt pga. det MistaPi nevner.

 

haha,ja jeg husker da doom3 kom, da fikk pcen en liten utfordring ^^ ble fort ny gitt.

 

 

Nå har jeg prøvd å spesifisere at kortet hd5870 i testen arni90 er en 2gb minne version av mitt kort.http://www.overclockersclub.com/reviews/xfx_hd_5870_1gb_hd587a_zn/Jeg har det første som kom med 1gb minne på, se link over. Jeg kommer hjem fra arbeid i morgen og skal likevell prøve bf på 1080p med high settings, sette på fraps og poste resultatet her.

 

 

Et utrolig godt tips ang. en hd5870 brukt! skal sjekke dette ut! har du forresten prøvd sli med disse på kortene på bf3, hakker det mye? Har du noen tips til hvor jeg skal lete etter brukt hardware til salgs? Jeg så på spesifikasjonene på linken over at minimum strømforsyner til dette kortet er på 500w, vil det si at du kjører dine på 1000w PSU eller mer? jeg har en drit bra strømforsyner av toppkvalitet men hadde ikke råd til å kjøpe mer enn 850w fordi jeg ikke trodde jeg kom til å benytte meg av dobbleskjermkort for 3 år siden. link til min PSU, er denne god nok til 2 skjermkort og en i72006k + ssd og 8gb:

Min PSU

 

Update: har nå funnet en på finn som selger xtx radeon hd 5870 black 1gb black edition til 1500kroner, har lagt inn bud på 1000kroner , men fungerer black edition sammens med min version?

 

 

Arni jeg er veldig spent selv på de nye toppmodellene, og om de kommer allerede i mars er jeg ikke i tvil. Men jeg er usikker på om jeg skal gå for Radeon kort denne gangen. Jeg har hatt ATI helt siden jeg begynte med pc bygging. (med untak av legendariske geforce4200) Likevell lurer jeg på hvorfor BF3 anbefales med bruk av Nvidia PhysX kort, og jeg liker også at Nvidia kortene lager mye mindre støy en min nåværende kjernekraftreaktor. Jeg prøvde å kjøpe et fractal design black pearl støydempende kabinett men den ga liten effekt gitt. BF3 har støtte for physX, noe amd kortene ikke har...(hva er grunnen til dette egentlig)? Og spillet markedsføres jo sammen med gtx kortene.

 

Uansett hva, jeg vil ha steady 120fps på min 120hz monitor i BF3!

Endret av BoRsE
Lenke til kommentar

Nå ser jeg updates allerede!

hd radeon 7900 serien

 

Jeg har ikke helt forstått hva som er best, enkeltkjerne kort eller dobblekjernekort?

vil radeon 7970 XT være samme liga som nåværende 6970 eller 6990

 

GTX 590 og Radeon HD 6990 er dobbelkjerne kort? er dette de beste kortene på markedet pga dette?

arni90 sier at:

GTX 590 har akkurat samme problemer som GTX 570 SLI. GTX 590 er 2x 580-kjerner klokket ned 30% satt på samme kort, det samme som 4870X2, 4850X2, 3870X2, 9800GX2 og GTX 295. Ytelsen per kjerne på 590 er tilsvarende noe slikt som 98% av GTX 570. dvs at dette kortet (og 6990) er SLI kort? hvor hensikten mer eller mindre er å samle 2 kort i ett for å minimere plassbruken i kabinettet samt varmeutslipp? ser ikke helt vitsen med å lage disse 2 kortene når gtx580 og 6970 er bedre pga. ingen stutting...

Lenke til kommentar

1GB VRAM er ikke et problem i BF3 på high, kanhende du vil slite med Ultra textures og MSAA, men MSAA tapper ytelsen i BF3 for ATI/AMD-kort med 33% (heldigvis har man en variant av MLAA i tillegg som koster deg nesten ingenting). Ellers er heller ikke 1GB VRAM noe stort problem i dag på 1920x1080.

 

HX 850W er nok til å takle 3x 5870 overklokket med en i7-2600k, null problem med to altså ;)

 

BF3 har ikke støtte for PhysX, i år er det bare to spill som kan bruke PhysX: Batman:Arkham City, og Alice:Madness Returns. Battlefield 3 bruker Havok, som faktisk ikke bare er eyecandy som PhysX er.

Ja, PhysX har ingen innvirkning på gameplayet, det er kun eyecandy for å se bra ut, som gjør nytten enda mindre. Radeon-kort har tradisjonelt hatt et lavere strømforbruk enn Nvidia-kort, som har faktisk ført til lavere støynivå på tredjepartsmodeller som Twin Frozr-, DirectCU- og Windforce-modellene.

 

For 100% stabil 120fps i BF3 tror jeg ikke det finnes noen løsning i dag, du må nok vente til neste generasjon for dette. Mine 6950 er litt overklokket og kan kjøre BF3 på High med 2xMSAA og Ultra textures, da får jeg gjennomsnittlig 110fps og drops ned til 80fps. Skrur jeg av MSAA får jeg 20fps mer.

Lenke til kommentar

Nå ser jeg updates allerede!

hd radeon 7900 serien

 

Jeg har ikke helt forstått hva som er best, enkeltkjerne kort eller dobblekjernekort?

vil radeon 7970 XT være samme liga som nåværende 6970 eller 6990

 

GTX 590 og Radeon HD 6990 er dobbelkjerne kort? er dette de beste kortene på markedet pga dette?

arni90 sier at:

GTX 590 har akkurat samme problemer som GTX 570 SLI. GTX 590 er 2x 580-kjerner klokket ned 30% satt på samme kort, det samme som 4870X2, 4850X2, 3870X2, 9800GX2 og GTX 295. Ytelsen per kjerne på 590 er tilsvarende noe slikt som 98% av GTX 570. dvs at dette kortet (og 6990) er SLI kort? hvor hensikten mer eller mindre er å samle 2 kort i ett for å minimere plassbruken i kabinettet samt varmeutslipp? ser ikke helt vitsen med å lage disse 2 kortene når gtx580 og 6970 er bedre pga. ingen stutting...

590 og 6990 er dobbeltkjernekort ja. Hensikten er å spare plass, varmen blir den samme. Ytelsesmessig blir det dobbel ytelse så lenge man klarer å kontrollere strømforbruket, Nvidia har slitt enormt med dette siden GTX 480 ble lansert i 2010. Det ser heller ikke ut som om neste generasjon på 28nm har særlig mindre problemer med lekkasjer.

Plasserer du to varmeovner på 300W spredt i et rom eller rett ved siden av hverandre er det like mye varme som kommer ut ;)

 

GTX 590 og HD 6990 er også monstere i å presse ut fps, selv i Crysis på maks klarer de regelmessig å oppnå ~85-90fps.

7970 er ryktet å bli like kraftig som dagens 6990, det vil altså si at "Tahiti XT" vil matche 2x "Cayman XT", som vil være en solid prestasjon for å si det mildt. De færreste klarer å presse HD 6990 til knes i spill på 1920x1080, Metro 2033 og Crysis 2 med dx11 installert er vel de eneste.

Lenke til kommentar

For 100% stabil 120fps i BF3 tror jeg ikke det finnes noen løsning i dag, du må nok vente til neste generasjon for dette. Mine 6950 er litt overklokket og kan kjøre BF3 på High med 2xMSAA og Ultra textures, da får jeg gjennomsnittlig 110fps og drops ned til 80fps. Skrur jeg av MSAA får jeg 20fps mer.

 

Selvfölgelig så finnes det en lösning for å spille med 120FPS i BF3. Kanskje ikke 100% stabil, men nå er det jo ingenting med PC som er stabilt.

 

BF3 på low, ikke noe ekstra så-kallt "eye-candy" funker helt fint. Faktisk så foretrekker jeg å spille på low når det gjelder MP spill fordi da har jeg ikke så mye skit som blokkerer sikten min. Anbefaler det samme.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selvfölgelig så finnes det en lösning for å spille med 120FPS i BF3. Kanskje ikke 100% stabil, men nå er det jo ingenting med PC som er stabilt.

 

BF3 på low, ikke noe ekstra så-kallt "eye-candy" funker helt fint. Faktisk så foretrekker jeg å spille på low når det gjelder MP spill fordi da har jeg ikke så mye skit som blokkerer sikten min. Anbefaler det samme.

Sant nok, men du kan øke textures til high ;)

 

Det eneste som irriterer mer BF3 grafisk sett er bloom (oh my eyes, they're bleeding) og lyskasterne de "taktiske" lysene.

Lenke til kommentar

Sant nok, men du kan øke textures til high ;)

 

Det eneste som irriterer mer BF3 grafisk sett er bloom (oh my eyes, they're bleeding) og lyskasterne de "taktiske" lysene.

 

Uff. Du hadde ikke trengt å påminne meg om det der for att jeg skulle få frysninger i ryggen. Har faktisk spilt mere MW3 enn BF3 veldig mye på grunn av det grafiske departementet.

Lenke til kommentar

OK, dere er rå, HELT RÅ, Arni90 du er villnius, gale mathias,

 

Så rad hd 6970 er på lik linje som gtx 580? hvorfor varierer de med nesten 2000kroner i pris?

 

"7970 er ryktet å bli like kraftig som dagens 6990, det vil altså si at "Tahiti XT" vil matche 2x "Cayman XT", som vil være en solid prestasjon for å si det mildt. De færreste klarer å presse HD 6990 til knes i spill på 1920x1080, Metro 2033 og Crysis 2 med dx11 installert er vel de eneste. "

 

Mente du å si at 7970 aka tahiti XT vil være like god som 2x 6990? eller like god som 1? og i såfall hvorfor ikke bare kjøpe 6990 / gtx590? går det på at tahiti xt leverer det samme for halvparten av prisen eller at den er like bra som 2 av de nåværende toppmodellene?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

OK, dere er rå, HELT RÅ, Arni90 du er villnius, gale mathias,

 

Så rad hd 6970 er på lik linje som gtx 580? hvorfor varierer de med nesten 2000kroner i pris?

 

"7970 er ryktet å bli like kraftig som dagens 6990, det vil altså si at "Tahiti XT" vil matche 2x "Cayman XT", som vil være en solid prestasjon for å si det mildt. De færreste klarer å presse HD 6990 til knes i spill på 1920x1080, Metro 2033 og Crysis 2 med dx11 installert er vel de eneste. "

 

Mente du å si at 7970 aka tahiti XT vil være like god som 2x 6990? eller like god som 1? og i såfall hvorfor ikke bare kjøpe 6990 / gtx590? går det på at tahiti xt leverer det samme for halvparten av prisen eller at den er like bra som 2 av de nåværende toppmodellene?

 

XD Oftest så gruser GeForce GTX 580 Radeon HD 6970 men BF3 tar seg godt till AMD kort såvel som NVIDIA kort. Dessuten så skal man aldri kjøpe 6990 / 590. Driverne er helt horrible og game-supporten er helt f***** up. Da foretrekker jeg heller Crossfire med 6970 eller SLI med 580.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...