Gå til innhold

Anbefaling: Spillmaskinen for deg som vil betale litt mer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vet ikke om BF3 klarer å kjøre alle kjernene i en quad på full guffe helle tiden slik at HT ikke blir nødvendig, men jeg har sett eksempler på at BF3 bruker både 8 og 12 tråder, så det er fullt mulig at den ekstra Hyperthreadingen faktisk gjør nytte for seg i BF3 :)

 

skrevet ut i fra atartikkelen vinkler seg såpass mot BF3 :)

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

hvorfor er det ikke valgt et hk med Z68 chipset, da dette støtter ivy-bridge? samt når det alikevell er valgt en i7 cpu (noe som er way overkill til en spill maskin) hvorfor er det ikke valgt den nye modellen 2700k?

16gb ram er også overkill, som dere sa i en tidligere artikkel: http://www.hardware.no/artikler/saa_mye_minne_trenger_spilleren/93672 vil 16gb ram resultere i lenger loadin tid, noe du sefølgelig vil ungå.

Lenke til kommentar

hvorfor i7 i en spillmaskin? Jeg kan skjønne det hvis det er for dem som VIL betale litt mer, men de aller fleste er vel bare VILLIGE til å betale litt mer (hvis det gir dem et mer eller mindre forholdsmessig utbytte i det spillet de måtte foretrekke).

Det er snakk om 2 skjermkort her, blir jo bottleneck om du har en mindre kraftig prosessor mens man bruker 2 skjemkort.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vet ikke om BF3 klarer å kjøre alle kjernene i en quad på full guffe helle tiden slik at HT ikke blir nødvendig, men jeg har sett eksempler på at BF3 bruker både 8 og 12 tråder, så det er fullt mulig at den ekstra Hyperthreadingen faktisk gjør nytte for seg i BF3 :)skrevet ut i fra atartikkelen vinkler seg såpass mot BF3 :)

 

Personlig må jeg sku av HT i BF3, da det fører til stuttering.

 

Det er snakk om at det henger et par millisekunder hvert 3-4 sekund, og dette er noe flere sliter med på prosessorer med HT skudd på.

Lenke til kommentar

Ville definitivt kutta ut SSD i RAID.

 

Fordeler:

- Raskere sekvensiell filoverføring

 

Ulemper:

- Ingen støtter for TRIM, så ytelsen daler drastisk på sikt

- Liten eller ingen forbedring i overføringshastighet på mindre filer

- Tregere søketid i enkelte tilfeller

- Dobbelt så stor fare for tap av data (statistisk sett)

 

Raskere sekvensiell filoverføring var en stor fordel på de gode, gamle harddiskene, men er mindre merkbart på nye SSD-er. I tilfeller der det bare hovedsaklig leses og skrive store filer vil det selvfølgelig fortsatt være viktig, men det er ikke mange som "kaster bort" dyre SSD-er på det. Den manglende TRIM-støtten vil derimot merkes godt på sikt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er jo også mulig å anbefale amd 6970 eller 6990, men skjønner den sitter langt inne på hardware.no...

 

Må si meg enig her, har i de siste ukene oppgradert gjennom flere forskjellige systemer:

 

- Startet med et GTX570, der kjørte jeg de meste på Ultra men merket fort at jeg gikk tom for VRAM, på store maps med 64 Players måtte jeg sette AA til Off, og selv da lå jeg som regel på 1000-1100Mb brukt, fps'en var helt greit på ca 60.

 

- Prøve så med et 570 til i SLI, Kunne sette alt som ikke påvirket VRAM på ULTRA, men måtte la AA være OFF. Fps'en var nå rundt 90-110.

 

- Nå har jeg gått over til 2x 6970 i Crossfire, Alt på ULTRA, 4xMSAA, 16X AF. På store maps har jeg sett 1610MB brukt av VRAM, med average på ca 1300MB. FPS'en ligger på 70+

 

Cpu er 2600k @ 4.5Ghz, oppløsningen er 1920*1080.

 

Har bestilt et 6970 til så skal prøve med 3stk i CFX.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er jo også mulig å anbefale amd 6970 eller 6990, men skjønner den sitter langt inne på hardware.no...

 

Eventuelt 560TI i sli, som yter tilnærmet likt som 6950 i CF.

 

Den datamaskinen her er intet annet enn et godt eksempel på uvitenhet fra vedkommende som har bygd den. Dette kan gjøres drøyt 8000kr rimeligere uten at det vil merkes forskjell i dagens spill.

 

Sist og ikke minst, om man ikke allerede har en HDD liggende så bør man vente til verste delen av pris hoppet grunnet flommen er over. Eventuelt lete etter en ekstern fra en eller annen bedrift som enda ikke har justert prisene.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

hvorfor er det ikke valgt et hk med Z68 chipset, da dette støtter ivy-bridge? samt når det alikevell er valgt en i7 cpu (noe som er way overkill til en spill maskin) hvorfor er det ikke valgt den nye modellen 2700k?16gb ram er også overkill, som dere sa i en tidligere artikkel: http://www.hardware.no/artikler/saa_mye_minne_trenger_spilleren/93672 vil 16gb ram resultere i lenger loadin tid, noe du sefølgelig vil ungå.

 

P67 skal også støtte Ivy Bridge ifølge Intel..

Lenke til kommentar
Den datamaskinen her er intet annet enn et godt eksempel på uvitenhet fra vedkommende som har bygd den. Dette kan gjøres drøyt 8000kr rimeligere uten at det vil merkes forskjell i dagens spill.

Jeg noterte meg akkurat det samme. Synes egentlig nesten at Hardware burde droppe disse anmeldelsene sine når de så til de grader mangler research på hva som faktisk passer.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...