Gå til innhold

Secret Santa 2011 - Gi en julegave til en forumbruker!


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

jeg er sånn bombesliten etter 12timersjobb hver eneste dag i to uker, holder på å sovne akkurat nå, så beklager på forhånd for en svært rotete post. Kanskje jeg rydder den på søndag.

Jeg er i forsvaret, jeg er jente, jeg liker sånne ting som det der. Du vet, gutteting. Elsker filmer og tvserier, men har ganske så mange slike fra før av. Dvd behøver ikke å være i bluray.

 

ÅÅÅH, FHM! Det liker jeg. sånn abonnement muligens. hvis det er mulig.

Jeg digger morsomme t-skjorter og gadgets, men det må være morsomme gadgets. Sånn brukelig og ikke så utrolig nerdete. Jeg vet ikke hvilken størrelse jeg har i t-skjorter, men de er kos når de er stor da. Vanligvis er jeg vel S, men da er den jo normal på meg, ikke stor.

øøhm, kunne også fått hjemmelagde ting eller kanskje pynteting, eller kanskje hjemmelagde pynteting. Noe som skaffer litt liv i dette kjedelige kasernerommet.

Fine rammer hadde også vært fint.

 

Ønsker meg ikke;

Jeg har gitt meg selv snopeforbud, noe som er svært hardt, ettersom jeg elsker snop, så ikke gi meg flere fristelser please. no sextoys or any things like that. ikke alkohol heller fordi jeg kan ikke oppbevare det på militært område.

EDIT: Hvis julenissen min ender opp på FHM så må jeg få litt beskjed, sånn at det kan bli sendt til militærleiren min i stedenfor åtte timer unna.

Endret av The Barnacle
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...