Gå til innhold

Ble bannet på wow uten grunn


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har du blitt banna frå WoW utan grunn så er det berre å ta kontakt med Blizzard og så kjem det nok til å ordne seg.

 

De kan vel banne hvem de ønsker, har hørt at de banner folk som f.eks skriver dritt om dem i formuet deres. Tough luck.

 

Noko som sjølvsagt er oppspinn.

Lenke til kommentar

Viss nokon berre slenger mykje drit på forumet utan eit snev av konstruktiv kritikk er det klart at dei kan, og som regel bør, bli banna frå forumet sidan ein typisk bryt forumreglane. Slik er det jo her og. Eg følte berre du framstilte det som om ein kvar form for kritikk mot Blizzard, konstruktiv eller ei, fører til ein ban frå WoW, noko som på ingen måte er tilfelle.

 

No kan det jo faktisk vere at ein ban frå forumet automatisk fører til ein ban frå wow? Er ikkje sikkert på korleis alt dette heng saman i desse dager :p

Lenke til kommentar

ja eg ble bannet uten grunn. hvordan kan eg få tilbake acconten min? ja blizzard sa at eg selger gull for ekte valuta. men eg har ikke bankkort engang er det mulig å bli ubannet

 

 

Hvis noen har fått tilgang til kontoen din og misbrukt den så blir kontoen sperret. Blizzard har mange kontaktmåter du kan bruke for å få tilgang til kontoen din igjen, ta en kikk på battle.net-sidene inkludert forumet.

 

Det første du uansett bør gjøre er å sørge for at ingen kan komme seg inn på din konto. Bytt passord og kjøp deg en authenticator (eller legg inn en på mobilen din).

 

 

Hvorfor skulle det være oppspinn? Hvis noen har noe negativt å si om Blizzard og poster det på forumet deres så er det helt logisk at de banner disse så de ikke får fortsatt med å komme med diverse problemer og negativ omtale. Ikke all PR er god PR, dessverre.

 

Man kan gjerne tro at Blizzard er en stor stygg ulv som undertrykker alle som sier noe negativ ved å slette innleggene og banne de, men saken er nok heller den at de har blitt bannet fordi de har brutt regelverket for skriving på forumet deres. Hvis du kikker litt så ser du at det faktisk finnes flere gode og konstruktive poster som er kritiske til Blizzard. Usaklige innlegg som bare klager uten noe håndfast bevis eller forslag til utbedring havner nok ganske raskt i søppelbøtta.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

ja eg ble bannet uten grunn. hvordan kan eg få tilbake acconten min? ja blizzard sa at eg selger gull for ekte valuta. men eg har ikke bankkort engang er det mulig å bli ubannet

 

Tittelen på tråden din er vel litt feil. Det er jo helt åpenbart en grunn til at du ble bannet. Som dei andre har svart deg: Logg inn på battle.net og sjekk om dei har prøvd å kontakte deg der. Om ikkje, skriv ein ticket til dei og forklar problemet ditt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...