Gå til innhold

Harddisk-prisene har steget drastisk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Flomsituasjonen i Thailand har påvirket en del hoved- og underleverandører og dermed også prisene på harddisker. Vi gjør vårt beste for å følge pris-svingningene basert på informasjonen vi får fra produsentene."

 

sitat på komplett.no

 

Sykt. Dette er nok kortvarig ja,(forhåpentligvis)...drøøøøye priser

Lenke til kommentar

Jeg tipper nok fremdeles at dette er snakk om "event-prising" som noen over kallte det. Hvis det enda er usikkerhet om hvor ille situasjonen er, så setter der gjerne en ekstra konservativ "worst-case" pris for en stund slik at de ihvertfall ikke selger ut det lille de har på lager til en for lav pris og gjør situasjonen enda værre for seg selv.

 

Jeg tviler på at situasjonen faktisk er i nærheten av like ille som vi ser i eksemplene her (200-300% økning i pris i mange tilfeller). Dette vil nok stabilisere seg på et langt lavere nivå rimelig fort - tror jeg ihvertfall. Jeg er dog ingen økonomisk analytiker, så ta det jeg sier med en klype salt :)

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Eneste "No shit Sherlock" økonomitipset jeg kan komme med til de som MÅ ha en harddisk nå er å KUN kjøpe det du trenger for å overleve ut Desember.

Deretter når prisene har stupt tilbake på normalt nivå igjen, så handler du for å fylle opp sloter, banker og porter :D

Endret av 007CD
Lenke til kommentar

Ser bedriftsbutikkene ikke har økt mer enn et par prosent, privatretailerne kommer unna med og melke kundene.

men bedriftene blir nok ikke like happy, du vil ikke melke noen for 10k ekstra i dag når han som kjøper blir forbanna av prinsipp og legger igjen betraktelig større summer andre steder etterpå.

Endret av cruzader
Lenke til kommentar

Har i praksisk ikke behov for noe mer plass enn jeg har. Sletter jeg alt jeg ikke trenger har jeg bare noen få % fyllingsgrad. Ikke at jeg er i nærheten av å fylle plassen jeg har.

 

Prisene kan stige til himmels og lenger for min del. :)

 

At mange vil forsøke å sko seg økonomisk på nyheter om "flom og krise" er bare å forvente. Ha is i magen og la de brenne inne med lagrene som selges til "opphørs priser" i romjula.

 

Bruk heller litt fornuftig tid til å slette ting du absolutt ikke trenger så skal du se at du ikke trenger noen nye disker alikevel ;).

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...