Gå til innhold

Motorola Droid Razr - Råtassen fra Motorola


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den skal være tilgjengelig i Norge fra midten av mai (http://bit.ly/IAqj8t). Ellers venter jeg selv spent på om ikke Razr HD snart går i produksjon :closedeyes:. Fine telefoner!

 

Jeg er også spent på neste Razr modell etter å ha blitt skuffet av Galaxy S3. Kjøper jeg Razr Maxx, blir vel Razr HD annonsert like etterpå :D

 

Razr HD?! Spennende :dribble:

The handset is said to be equipped with the same massive 3,300 mAh battery that is found in the RAZR MAXX and a 4.6-inch high-definition display. The phone also lack the Android navigation buttons found on earlier RAZR models, suggesting that it makes use of the on-screen buttons found in Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Kilde1 Kilde2

Lenke til kommentar

JA. Batteriet er den eneste forskjellen sånn sett. Bortsett fra at telefonen er noe tykkere og at de har endret fargevalg på Motorola-skriften foran + litt annen farge på rammen. Youtube videoer illustrerer dette. Ellers går ryktene om HD-versjonen varmere og varmere ;) Jeg tror jeg skal vente på HD-en med bedre prosessor, større skjerm, bedre kamera og Maxx batteri. Selv om jeg er dritt lei av min gamle desire!

Lenke til kommentar

Til dere som har hatt telefonen litt, hvor lenge varer den? Holder den i mer enn 2-3 dager med lite bruk?

 

Litt lysten på en erstatter til min Wildfire S, men meste grunnet større skjerm og mye bedre batteritid(om vi blander inne MAXX i sammenligningen).

Lenke til kommentar

Yeaaah!

 

Håper Razr Hd kommer i løp av sensommeren!

 

http://www.motoringcrunch.com/news/mobile-tech/10526-samsung-galaxy-s3-motorola-droid-razr-hd-rival-alternative

 

"The upcoming Droid RAZR HD smartphone is shaping up to be a heavyweight in the smartphone arena. Adding further to this is that most of the intel about it appears to be reliable (leaked images, benchmarks purportedly by Motorola employees, EXIF data) compared to the 'pen to paper' rumors of the Samsung Galaxy S3 specs"

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Ble fristet av Maxx, og siden både min kone og jeg hadde lyst på ne nytt, bestillte jeg likegodt 2 stk.

Jeg har første utgave av HTC Sensation fra før, og min kone har en "hauggammel iPhone" (Den hiver hun snart ut av vinduet). Jeg er forøvrig utrolig godt fornøyd med min Sensation, og er veldig vant til den nå. Den er oppgradert til siste utgave ICS, og fungerer som en drøm. Mitt eneste ankepunkt på denne er batterikapasiteten. Og har derfor 2 batterier "just in case..."

Når jeg pakket ut den første Maxxen så ble jeg overrasket over hvor stor den var. Syntes egentlig at Sensation allerede var akkurat litt i overkant. Maxx virket derfor kollosal når jeg plukket den opp.

God byggekvalitet, men muligens noe stor. Jeg lekte meg litt med den via wireless, og må si at denne udaterte versjonen av Android virket noe kjip til en så flott telefon. (Som en Porche med boblemotor). Håper det kommer en oppdatering på dette ASAP.

Jeg kommer nok til å beholde min Maxx.... i første omgang bare pga batteriet, men min kone syntes den ble alt for stor, og hun hadde store problemer med å betjene den. Så om vi ikke finner en brukbar telefon som er mindre, vil hun overta min Sensation (selv om denne også er litt stor).

 

Nå venter jeg bare på at microsim kommer i posten (at dette ikke kan skje automatisk synes er noe amatørmessig) ;-)

 

Også litt skuffet over at det ikke er med micro sd kort overhodet........

Lenke til kommentar

Får melde meg på i denne tråden her jeg også. Har hatt min Razr i ca. én uke og er godt fornøyd. Har hatt HTC Hero og Desire tidligere, og holder nok en liten knapp på HTC Sense fremfor Motorola sitt oppsett, men det at telefonen er så tynn og støtter minnekort bikker klart i favør for Razr kontra tilsvarende HTC-modell. Ellers var andre alternativer for min del Galaxy Nexus og S2, men jeg har bare en ting å si: byggekvalitet.

 

En ting jeg slet litt med på Razr var at Spotify lagret all musikk til det interne minnet, og ikke til minnekortet. Så for de som måtte støte på samme problem løser man dette ved å gjør følgende:

- avslutt evt. Spotify man har kjørende på PC

- åpne Spotify på mobilen

- velg "Settings" -&--#62; "Clear Saved Data"

- logg av og avslutt Spotify

- åpne Spotify uten å logge på

- trykk på meny-knappen på mobilen når login-skjermen kommer opp

- velg "SD Location" og skriv /mnt/sdcard-ext

- logg på Spotify

Spotify skal nå lagre musikken til minnekortet i stedet smile.gif

 

Får ikke helt dette til?!

 

Hjelp!!

 

;-)

 

Antakelig pga ny spotify?

 

Noen som har en løsning på hvordan jeg får lagt Spotify på minnekortet på min Maxx?

Endret av KLB
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...