Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Uønsket kjøttvekst i navle og underliv


inamg

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg skal selvfølgelig oppsøke lege om dette dersom det ikke gir seg, men før det ønsker jeg å høre fra andre hva de mener det kan være.

 

Jeg har hatt en tendens til å rense navlen, og pga dette sprakk sidene litt, og det har nå vokst ut veldig stygge kjøttutvekster her. Det er ikke synlig til vanlig, kun hvis jeg "dytter" den ut (innovernavle), men det er veldig ubehagelig og det væsker ofte og er rødlig rundt navlen.

 

Jeg tenkte ikke så mye over det før de ble nokså store, og nå har jeg oppdaget noe av det samme i underlivet. Det er meget ubehagelig og ser ikke akkurat fint ut. I underlivet er det ikke så stort, men de er litt hvite og veldig sensitive (altså ikke skorper eller noe slikt, mye nerver i dem).

 

Spørsmålet mitt blir vel da, er det bare villkjøtt (eller noe) som kommer av infeksjon i sår, eller kan det være mer enn som så?

Og, er det noe man kan gjøre for å fjerne disse da det verken ser pent ut eller er behagelig. Til tider svir det en del også dersom man er nær det.

 

Takk for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høres ut som det er både infisert sår med puss, betennelse og byllvekst. Dette er ikke noe å lure på engang, ta det opp med legen din snarest, sånn at du får behandlet dette og slipper å gå å verke og bekymre deg.

 

Legen har sett det meste, så det er ingenting å være flau over.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Takk for svar, det høres vel rimelig ut at det kan være noe slikt ja. Er virkelig ubehagelig, og etter hvert som de blir større i navlen tør jeg ikke vise magen bar foran folk i frykt for at det skal sees. Lurer på om det finnes noen måte å bli kvitt det på. Det i navlen blør og væsker mye for tiden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...