Gå til innhold

Den store Playstationkaféen


CypheroN

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg gleder meg veldig. Det ser bare helt nydelig ut. Det som også er kult er at DS-utgaven er forskjellig fra PS3-utgaven. Jeg kommer nok derfor til å kjøpe begge to.

 

Level-5 also revealed that both versions are being developed separately from scratch, and as such will feature different data, artwork, graphics, specifications and story developments, while only retaining the same "story axle".
Lenke til kommentar

Da må jeg komme det morsomme spørsmålet. Skal du bare bruke den til backup tilPS3? hvis ja, hvor mange titalls Maskiner skal du ta backup av da? :p

 

Fra spøk til alvor. Jeg synes 1,5 terra var veldig mye bare for å bruke til backup, men det er jo mitt syn :p Er det plug & play? Nei. Først må du innom pc'n å få formatert den til FAT/FAT32. De fleste HDD'er er formatert i NTFS.

Lenke til kommentar

ICO/SoTC er to helt fantastisk titler ja, og har definitivt klassiker status i min bok! Skal selvfølgelig kjøpe HD-utgaven :)

 

Bestilte det her forleden til 299kr på lefdal.com ;)

Her fant jeg det til deg ;)

 

Må jo ha dette vettu!

Og jeg storgleder meg til Final Fantasy X remake kommer :D

Jeg har vurdert å kjøpe det til PS2 i det siste året, men var alltid redd for det skulle bli annonsert en remake til PS3, men nå slipper jeg det! Day 1 på FFX!!

Endret av iToMaN
Lenke til kommentar

Savegames kan kopieres fritt til/fra hvilken som helst PS3. Spill du har lastet ned derimot og slike ting kan kun kopieres tilbake fra/til samme PS3.

 

Edit: Litt presisering. Hvis du tar en fullstendig backup av en PS3 og så prøver å restore en annen PS3 med denne kopien vil du få opp en melding om at alt innhold ikke kan kopieres og om du vil fortsette. Trykker du ja vil kun ting som kan kopieres på tvers av ulike PS3er kopieres. Det vil si savegames og sikkert noe annet småtteri. Så den fullstendige backupen er nyttig selv på andre PS3er.

Endret av Ninjahamster
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...