Gå til innhold

Den store Playstationkaféen


CypheroN

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som vet om det er mulig å skaffe seg Move billig fra utlandet? Fikk lyst å spille Killzone 3 med Move etter å ha sett

.

Kult at man får så mange tilpasningsmuligheter, men skulle ønske at 0% Deadzone var låst til midtpunktet på skjermen. Synes allikevel at Move ble litt mer interessang når spill gir såpass mange muligheter til tilpasning. Om det viser seg å fungere bra så ender jeg nok opp med en selv, men er nok mange som kommer med meningene sine etter spillet har kommet, så venter nok en stund til.

 

Navigation ser det ut til at du kan få for ca 160,- på Play (innkl. frakt), men Motion-delen er over 200 (£35 på play), så da kommer moms og ekstragebyr i tillegg, dermed er det nok ikke gunstig å kjøpe den fra utlandet. Motion-delen koster 349,- på Elkjøp og Komplett, vet ikke om du finner noe billiger.

Lenke til kommentar

Tenkte jeg skulle benytte anledningen til å takke de som har foreslått PSP-spill til meg :)

 

Så takk til Only Chaos, Listeklovnen og Maefteda. Håper jeg ikke har glemt noen da.

 

Plukket opp LocoRoco 1 og 2 til en femtilapp hver i dag, og må si jeg liker konseptet godt. Har også bestilt Patapon 1, og tror jeg skal skaffe Final Fantasy Tactics-remaken og muligens Syphon Filter. Takk!

Lenke til kommentar

Noen her som har runda FF13 og oppgradert main våpna til tier 3 alle charsa og farma nok CP til og maxe ut crystariumet.har farma en god del i CH11 og har kommet til CH12 og har sett en del videoer på youtube som farmer traps,men de har oppimot 20k hp,Jeg vet jeg kan returnere til Gran Pulse etter og ha tatt bossen,Men gjelder dette det samme for Eden,ser det er veldig mange som farmer på et spesifikt sted.

 

jeg har tatt 28 missions helt fram til tårnet og jeg regner med jeg får tilgang til resterende missionsa helt fram Oerba right?.

 

Noen som har tips til hvilke våpen som jeg bør maxe ut til tier 3,tenkte mest grunnet lightning,fang,hope og vanille.Og eventuelt accessories som man bør bruke,har 1 connesiour catalag og en vanlig catalog som tar common drops og en for shrouds.

Er det noen spesifikke jeg bør levle opp før slutten av spillet?

Lenke til kommentar

Noen som vet om vgp har gratis frakt? Blir det noe fortolling i tillegg? Og det er vel ikke noe soneinndeling på ps3-spill, var vel bare på blu-ray det var det?

 

http://www.videogamesplus.ca/shipping.php

 

Under 200 kroner - bestill, betal og vent på varen

Så første regel ved netthandel: har varen(e) du bestiller en verdi på under 200 kroner, skal du ikke være redd for at det tilkommer noen tilleggsutgifter. Da er det bare til å bestille, betale og vente på at varen kommer til deg i posten.

 

Frakt kommer utenom

Fraktprisen skal IKKE regnes med. Det vil si at bestiller du en vare til 199 kroner og frakten er 51 kroner, får varen en totalpris på 250 kroner inkludert frakt. Det er imidlertid bare varens verdi det skal beregnes moms og toll på, så i dette tilfellet er varen din moms - og tollfri. Dette slurves det ofte med, så klag hvis du blir ilagt moms/toll på tross av at varens verdi er på under 200 kroner.

 

For varer over 200 kroner må du betale moms

Overstiger varen(e) du bestiller 200 kroner, må du betale moms. Hva er så moms? Momsen ligger på 25%, og dette beregnes av totalsummen av varens verdi og frakten. Så snart du ser at varene du vil ha kommer over 200 kroner, regner du ut totalsummen inkludert frakt og ganger dette med 1,25. Da har du den reelle summen du må ut med for varen, frakten og momsen.

 

Og PS3 spill er sonefrie, ja.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...