Gå til innhold

Sniktitt: Toshiba AT200


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tatt i betraktning at man 80% av tiden en tablet brukes, bruker en browser så er egentlig ikke et mangfold av andre apps så viktig. Men at man kan velge i flere relativt fullverdige browsere er gull. Uansett tar sikkert det sikkert rimelig snart av på tablet fronten for Android og dermed bør flere gode apps dukke opp.

 

Denne har liksom det Galaxy Tab mangler, i tillegg til å være enda tynnere og penere. Nå vurderer jeg virkelig denne fremfor en Galaxy Tab...

 

Edit: Og ikke minst kjører de en "no nonsense" versjon av Android = rakere pad og raskere oppgradering ved nye OS-versjoner :D

Endret av Misantropen
Lenke til kommentar

Ser mye syt om utvalget av apps til Honeycomb kontra ipad. Har dog enda til gode å se en eneste app på ipad jeg på død og liv må ha. Har inntrykk av at den store forskjellen i antall tablet-apps kommer av iOSs fjorten millioner 1-knapps-spill, fjertesimulatorer og fotofiltre.

 

Noen som kan friste med en ipad-app?

Lenke til kommentar

Jeg skulle ønske flere nettfjøler hadde en telefonfunksjon innebygd. Er rimelig fornøyd med min samsung galaxy tab p1000 pga dette, selv om varen er av utgått generasjon, og som tidligere nevnt i tråden, hvorfor ha tynnest mulig vare når man heller kan la folk ha de ekstra millimeterne og la dette gå til fordel for batteritid?

Lenke til kommentar

Dummst: Finnes det noen apps man "på død og liv må ha" egentlig? :p

 

Jeg hadde tenkt å argumentere med titler som SimCity, Red Alert og The Settlers, men jeg ser at flere av dem også har kommet på Marked nå. Tidligere har det vært en tendens til at seriøse/store aktører først utvikler apps for iProdukter, men det holder tydeligvis på å snu.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...