Gå til innhold

HTC Desire/Iphone 4/Samsung Galaxy S I/II


tor_erik

Anbefalte innlegg

Lurer på kjøp av ny telefon, og det står vel igrunn mellom HTC Desire, Iphone 4 og Samsung Galaxy S I/II. Av det jeg har lest så langt virker HTC Desire best, i alle fall ut fra et pris/nytte perspektiv. Ser f.eks. at Elkjøp ligger på 3200 kr, noe som er en overkommelig pris. Sliter litt med å betale 5000 kr for en telefon...

 

Noe annet er denne HD-funksjonen man får om man går opp til 3750 kr, er det verdt prisen? Eller ser jeg på feil telefon i det hele tatt? Har per dags dato en Nokia E51 som har fungert strålende, men det begynner å bli litt tungvindt å surfe på den... Noe annet er kvalitet, tåler disse telefonene en tur i bakken f.eks?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du sett på Samsung Galaxy S Plus da? 3000kr gir 4" AMOLED 1,4GHz single core og et større batteri på 1650mah, Litt kraftigere en Desire S.

 

Det meste bruker å overleve en tur eller to av min erfaring, det kommer helt an på hvordan den lander og hva slags underlag den lander på. Her blir vel iPhone4 den store stygge ulven da den har glassplate bak som ikke akkurat tåler mye virker det som.

Lenke til kommentar

Har ikke sett på Samsungen, skal sjekke den ut. Ellers går Iphone ut dersom det er en glassplate bak på den - helt uaktuelt å kjøpe en telefon som et "smykke", det er en bruksgjenstand.

 

HTC virket å ha en matt overflate, det betyr kanskje at den ligger mer i ro? Ja, jeg har en tendens til å la telefoner gå i gulvet...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...