Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Antidepressiva


lilko

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takk for svar.

Når du gikk på det, merket du noe til bivirkninger, og hvordan var det å slutte med de?

 

Jeg gikk på det når jeg gikk det andre året på videregående, halvveis uti omtrent. Jeg merket ikke til noen bivirkninger egentlig. Jeg var helt ødelagt av kjærlighetssorg, og sleit med depresjoner fra før av, og de pillene gjorde meg faktisk veldig likegyldig. Jeg lå for det meste i senga og bare stirret i taket mens jeg hørte på musikk. Virker litt grusomt når jeg tenker tilbake på det, men det var bedre enn å ligge å gråte. Mener ikke det var noe problem å slutte med de, ting gikk liksom sin gang og sorgen gikk over sakte men sikkert av seg selv...

Lenke til kommentar

Gjorde de pillene deg mer sosial? Og ikke minst mer mottagelig mot kritikk? (nå er det jo forskjell på angst og depresjon, det skjønner jeg).

 

Du, det vet jeg dessverre ikke. Jeg har alltid vært en litt tilbakeholden person, spesielt når jeg er "nedenfor", så jeg sosialiserte faktisk ikke i det heletatt, vel, ikke noe mer enn vanlig i hvertfall.

 

Er kanskje ikke så veldig mye til hjelp, men jeg ville bare dele min egen erfaring, uansett hvor liten den måtte være. Hadde egentlig trodd det skulle komme flere inn og dele sine historier her, men..!

Lenke til kommentar

Takk for svar.

Når du gikk på det, merket du noe til bivirkninger, og hvordan var det å slutte med de?

 

Jeg gikk på antideprissive en gang. Det var rett etter første året på vgs. Jeg var alvrolig depresiv. Jeg er nå 22. Jeg fikk faktisk bivirkninger av et merket. Husker ikke helt hva det merket het men kan sikkert finne det ut om du vil. Jeg ble faktisk mer depresiv. Psykologen min fortalte meg at noen fikk denne reaksjonen. Da jeg byttet merke fikk jeg positiv virkning.

 

Så det kan faktisk slå ut begge veier.

Lenke til kommentar

Jeg ble/er ihvertfall mer likegyldig nå enn før. Helt i begynnelsen var det værst, men det gikk noe over med tiden. Angående bivirkinger var jeg veldig kvalm de første 4 ukene, ellers var det greit. For meg har AD hjelpet mye på å motvirke anspentheten og stressnivåene. Jeg er ihvertfall fornøyd, selv om jeg ikke på langt nær har blitt kvitt angst problemene mine.

 

Postet av anonym: 2b89109d4c934416991cc808c8e71e47

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...