Gå til innhold

FM12 - Football Manager 2012 - tråden for lidenskapelige managere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmm. Jeg husker jeg fikk en spesiell feilmelding første gang jeg spilte det, men det var fordi at fm var helt elendig på å støtte fullskjerm i alle størrelser. Nå er jeg ingen programmerer, men for meg ser det ut som at fm kræsjet hos deg, og på ett eller annet vis ble det lagrede spillet korrupt. Men jeg har ikke noen ide utenom dette.

 

Edit: og så må du slappe litt av. Det er ikke alle som sjekker denne tråden like ofte som meg, men de som er innom her en gang i blan kan fremdeles bidra med noen tanker. Men om du poster den samme posten om og om igjen på kort tid kan det kanskje oppfattes som spam. Og da er det mulig at noen ikke vil svare i det hele tatt...

 

Beklager de :)

 

Men er litt rart at spille ikke fungerer når jeg sletter de helt ifra pc'en min også sletter jeg steam å alt av filer til spillet. også innstalerer de på nytt :p

Lenke til kommentar

Startet FM igjen etter et par uker med ferie fra FM og alt ^^

 

Starter min gamle Heltyske Leverkusen save og startet veldig bra.

 

5-2 borte mot Mainz, og 4-0 hjemme mot Köln.

 

Synd spissene mine er så utrolig ustabile. Nöthe spiller dårlig, men scorer mål, noe som er positivt :p Volland kan spille 9 en kamp, så 5.8 neste. Kießling er som regel meh. Har noen kamper han spiller og, men som regel 6.9 ish.

 

Midtbanen, spesielt den offensive delen med Holtby, Schürlle (kommer å ha han her så lenge jeg får til, utrolig spiller) og Bellarabi spiller veldig bra. Tilogmed Oczpika spiller bra når han får sjansen (flytter Schürrle til AMC og Oczpika får venstre ving) Midt på midten er mer meh/ok, med Hegeler, Lars Bender og Hensel.

 

Forsvaret spiller veldig bra hvis man tenker hvor unge dem er. Nyinnkjøppte Julian Koch herjer på høyrebacken (29 mill var landeveisrøveri) Wollscheid har startet så så, men har han bare som rotasjon for øyeblikket, Stefan Bell har spilt utrolig bra på midten. 15 mill for en midtstopper som så langt (7 kamper) har 7.64 som 21 åring er intet annet enn 2 tomler opp. Og så Stefan Reinartz som spiller helt greit, ung også =D. Schmelzer på venstrebacken har også spilt veldig bra, men kostet meg en del forrige sesong så forventer det ^^

 

Savner ikke Adler i det hele tatt i mål siden mitt vidunderbarn Bernd Leno spiller som en helt i mål, 20 år gammel ^^

 

Blir nok slått ut av Champ League, men håper jeg gjør det bedre i Euro Cup

 

2 plass i Ligaen er også bare positivt ^^

Lenke til kommentar

Hva med grafen under trening på spilleren? Eller går ikke den særlig langt tilbake i tid?

 

Den gir jo en pekepinn på om det går fremover eller bakover med spilleren, men den viser jo ikke hvor mye spilleren har økt på de ulike feltene, håper det kommer i 2013.

Lenke til kommentar

uhuhuhu, har fått meg et SOLID lag nå. Begynte som tidligere nevnt med skarp i 2 divisjon avdeling 4. Rykket KLART opp allerede etter første sesong. Har skaffet meg en haug gode spillere, alle er faktisk hentet gratis. Har kun norske spillere med 3-4 unntak skal sies :)

 

Har samtidig hentet inn en haug unge talenter, mange fra danmark i 15-16 års alderen, gleder meg til de blir gamle nok. Da er det dirr opp på 1. laget. De jeg har hentet til 1. laget er fra 18-24 år, så det er fortsatt mye satsing på fremtiden. Har mye å glede meg til når det går så bra som det går nå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg ELSKER fm akkurat nå. Mandalskameratene gjør seg klar til sin debutsesong i tippeligaen, og det som halvprofesjonell, så fikk ikke signert noen norske spillere. Med tolv utlendinger i troppen ble det INGEN nye spillere til året i eliten.

 

Ligger knust på 16-plass etter fire kamper, etter å bli smadret gang på gang. Så møter vi Kongsvinger borte. Og for en kamp det ble! To utvisninger, ligger under, seier 2 min på overtid. ALT! Nå har jeg tre seiere på rad, med blant annet 2-0 mot RBK, og en herlig 4-2 seier mot TIL med ett fantastisk hatrick av min "stjernespiss".

 

FM <3

Lenke til kommentar

Januartransfer vinduet. Trengte en høyre ving, (trenger og trenger, vil ha siden Bellarabi spiller for Marokko nå (er tysk men har marokko som 2nd nation og valgte å spille for marokko) Og boy var jeg heldig. Kjøpte Reus fra Dortmund for 200 mill. En av de spillerne jeg virkelig ser frem til å se (IRL) =D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...