Gå til innhold

Test: Gunnar Wi-Five


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+987134

Haha, forstod at denne testen i all hovudsak hadde negative tendensar, men eg fekk faktisk litt lyst på slike briller.. Skulle gjerne testa eit par (for å sjå korleis dei ser ut) ein stad, men finn jo ingen "retailers" i Norge/vestlandet.. Kanskje komplett-huset i Stavanger sel desse luksusbrillene! (må få ein tur dit)

 

Hw.no: Kan de liste opp/finne ut kvar det er mogleg å kjøpe desse? Sitt vekk frå nettbutikkar.. Takk :-)

Lenke til kommentar

Prøvde disse på TG en gang, var litt behagelig å lese tekst på sene kvelder. Må se meg enig a det er litt irriterende å sitte med briller foran PCn når du ikke er vant til det fra før.

Irriterer blåfargen i PC-skjermer er det bare å installere F.Lux isteden. Aktiveres automatisk på kvelden, så slipper skjermen å gjøre deg lys våken før du skal sove..

Gjør jobben like god uten at du trenger å sitte med briller!

Endret av mikkello
Lenke til kommentar

De er jo for å minske plagene ved å stirre på en skjerm hele tiden - om kolegaen din har sittet i to dager og sammenliknet exel-rader, vet han veldig godt hvor sliten man blir i øynene av det - UANSETT hvor god skjermen er. Det er en grunn til at ebøker har mer egnede skjermer enn lcd med katode/led-baklys. For halve prisen hadde jeg lett kjøpt dem, testet dem noen dager, og sett om det var verdt det.

Lenke til kommentar
Høyere oppløsning i synet

 

Hvis du putter noe glass foran øynene, og glasset har lavere "oppløsning" enn øyet, vil synet virke mindre skarpt, dersom glasset har høyere "oppløsning" blir ikke automatisk øynene dine bedre i takt med glasset, det blir rett og slett ingen forskjell...

 

Dette er useriøst av Hw.no

Endret av karl-wilhelm
Lenke til kommentar

Multigamer hadde test tidligere i år, hvor de var veldige positive.

 

http://www.multigamer.no/artikkel/vi_tester_gamingbriller

 

Jeg tror dette er et tilfelle av placebo-effekten, hvor de slukte alt positivt som var sagt i forveien om produktet rått og dermed var tilbøyelig til å gi en positiv anmeldelse.

 

En enkelt test er ikke nok til å si noe om dette fungerer, det som må til er en kontrollert undersøkelse. Noen som vet om det er gjort en slik en? (Nå tror jeg nok en slik undersøkelse vil konkludere med at det er ingen effekt, men det er greitt å ha det svart på hvitt.)

Endret av A-Jay
Lenke til kommentar

En så og si 100% simulering av dette er F.Lux, programvare som gjør bildet "varmere" etter dine egne instillinger - Jeg er blitt vant til å ha det på ~3300-3800k nå, kan ikke bruke pcn uten denne nå.

 

edit: merket ikke det var nevnt før, men som sagt, er det et utrolig kjekt program.

Endret av phen0m
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...