Gå til innhold

Er Blackberry og BBM så fantastisk?


eik

Anbefalte innlegg

Har prøvd å lese litt rundt BB og BBM, men jeg klarer ikke helt å forstå hverken hva som skal være så revolusjonerende eller fantastisk rundt dette.

 

BBM krever vel også noe spesielt fra operatør sin side for at alle tjenester skal virke?

Virker som det kun er BB som gjelder i Usa feks. Er det bare amerikanerne som ikke vet bedre, eller jeg som ikke skjønner greia? :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Revolusjonerende var vell at BlackBerry hadde Push-mail (altså at man mottar epost umiddelbart, omtrent slik som SMS) lenge før noen andre hadde noe lignende.På dette ble BB såpass store i USA, at de fortsatt lever i beste velgående, som om det nå finnes et hav av alternativer.

Lenke til kommentar

ser spesielt her i Storbritannia at det er ungdommer som bruker Blackberry da... og joda den har fulltastatur så det går sikkert fortere å sende meldinger, men ser framdeles ikke greia med de.

 

bortsett fra fulltastaturet så ser jeg ingen grunner til å kjøpe blackberry, du får en knøttliten skjerm, dårlig med apps, og en tilsvarende ikke eksisterende brukervennlighet

Lenke til kommentar

ser spesielt her i Storbritannia at det er ungdommer som bruker Blackberry da...

 

Først ute med push mail på det amerikanske markedet, og så har BB kryptering både opp og ned, noe som bl.a. gjør den svært vanskelig å knekke/overvåke for "sånne" som har interesse av det...

 

BB ble bl.a. brukt av demonstrantene i London for å dirigere "troppene" i forbindelse med kampene som pågikk, og politiet klarte ikke å knekke "koden" og fikk langt tøffere oppgave enn ventet. Også en del land som ikke ønsker BB velkommen ettersom den ikke er så lett å overvåke. Du kan jo tenke deg hvilke... :whistle:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Litt gode grunner til at vi har BB på min arbeidsplass.

 

*Autooppsett av en telefon med integrert mail mot brukers konto

(kun mailadresse og gitt passord for aktivering)

 

*integrasjon med bedriftens lokale nettverk på chat, filer, mail, intranet ++

 

*brukers oppsett pushes til telefonen fra egen server, dette kan være alt fra applikasjoner (egne for bedriften), sikkerhetsinnstillinger, kontroll over hva bruker skal kunne gjøre med sin telefon.

 

*grupper for forskjellig oppsett (feks selger eller tekniker)

 

* kompresjon av data som sendes

 

Som nevnt er sikkerheten satt høyt, og er eneste som er bl.a. godkjent av Nato http://us.blackberry.com/ataglance/security/certifications.jsp

 

Sett fra en administrators øyne, er BB gull når det kommer til minimalt behov for support etter aktivering. Endringer som nye apps, bokmerker, sperring av måter å ringe på +++ gjøres remote uten at bruker trenger å gjøre noe. Dette gjør at bedrifter investerer i løsningen.

 

Når det kommer til BBM er dette RIM sitt eget nettverk som lar deg chatte på kryss og tvers av bedriftens oppsett. Du kan legge til en BB bruker som er hvor som helst i verden, på hvilket som helst mobilnettverk, og det er som msn/ gtalk etc.

 

 

Ikke stort mer enn en chatklient, men er mer populært i USA og England siden BB har slått mer ann der.

Endret av TheGizmo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...