Gå til innhold

NFL.com Fantasy Football 2019


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Herre. Trengte ca 1.50 poeng for å vinne denne runden fra Cohen i natt, men det ville ikke la seg gjøre. Kunne gått 2-3 og ha et lite håp om sjans, men håpet er borte når man er 1-4   :(

 

Hoho, fy faen! Jeg hadde akseptert et knepent 2-6 poeng tap i denne matchen, siden jeg hadde så liten ledelse og du hadde en spiller igjen. Deilig å få en W i en sånn sliteuke, men kjedelig for deg å ikke få mer ut av Cohen, selvfølgelig.

Lenke til kommentar

Noen som har troen på AP for Cards da? :p Ingen? Neivel, men jeg begynner å bli desperat. Gilleslie irriterer meg, for jeg har sett noen Pats kamper og han ser veldig kvikk og eksplosiv, men blir veldig lite brukt til fordel for Brady og de andre løperne i passing game. 

Lenke til kommentar

Eneste laget i ligaen som er 5-1, og det ene tapet mitt var bare med 0.54 poeng. Må si jeg er ganske fornøyd med sesongen så langt med tanke på at jeg ikke var til stede under draften. :wee: Men sabla så mye styr det er rundt Zeke-utestengelsen. Akkurat nå angrer jeg litt på at jeg plukket opp både McFadden og Morris.

Lenke til kommentar

Vant min kanskje pga kamp på byespillere i lineupen til motstander. Det e jo litt leit :-(

 

Ja, eg é en believer in the Juju!

 

Gjorde en massive purge på lineupen min no! Meg og en hel fanskare er blitt lurt trill rundt når det kommer til Lucks helse, ser det ut som!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...