Gå til innhold

NFL.com Fantasy Football 2019


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg synes også naturlig nok at handelen er fair. Kjedelig å gi fra seg Dez når han endelig er tilbake fra skade, men trenger desperat å oppgradere running back og liker Lamar Miller godt. Han har gjort det bra så langt, bare touchdowns som har manglet bortsett fra kampen mot Indianapolis. La oss håpe vi begge bllir fornøyde :)

 

Ser nå at CJ Anderson sannsynligvis er ferdig for sesongen, så da trenger jeg hvertfall en ny running back!

Endret av jenskristian
Lenke til kommentar

Joda, jeg er her jeg. :) Vant nettopp en tight kamp mot Martin. Russell Wilson har snudd sesongen sin, og til tross for at Blount leverte en jævla bra kamp for Martin fikset Tyler Eifert biffen for meg slik at jeg nå er 5-5! Møter en Victorious Secret som er 3-7 av en eller annen rar grunn. Jævla uflaks når jeg ser igjennom de tidligere kampene hans og han leverte selvsagt sin beste kamp mot meg tidligere i år når jeg ble knust 124.40 - 99. 72. Heldigvis for meg er både Eddie Lacy (IR) og Davontae Freeman (bye) ute, men stiller fortsatt med et jævla bra lag. Riddick, Diggs og Austin er tre som er litt ustabile, men når de først lever er blir det ofte mye poeng. 

 

 

Er 5-5 etter å ha startet 0-4. Kan fortsatt nå playoffs, men da må den andre divisjonen slutte å vinne så jævla mye :( 

Lenke til kommentar

Leder med 25 poeng med Davante Adams og Novak igjen mot Aaron Rodgers... MÅ vinne denne ass. Trenger litt hjelp i divisjonen for å komme meg lengre opp, Mythic har heldigvis for meg gjort jobben, mens Hail Mary Passers skuffer slik at jeg med seier vil være en kamp bak både Kristansund Thunder Ducks og Hail Mary Passers! Spennende uker i vente nå!  

Lenke til kommentar

Jeg hadde en god ledelse gjennom hele søndag helt frem til Rob Kelley satte i gang. Faktisk helt frem ti slutten av kampen når han hadde et løp på 60+ yards og en etterfølgende touchdown så jeg ut til å fra i lang seieren uten store problemer. Nå er det imidlertid ca uavgjort og jeg er avhengig av at Lamar Miller gjør det bedre enn Janikowski i natt. Det bør jo egentlig gå fint, men man vet aldri. En kicker kan fort få 15 poeng han.

Lenke til kommentar

Fikk sikret meg en deilig seier denne runden, men sitter likevel igjen med bismak etter at A.J. Green mest sannsynlig er ute resten av sesongen... Før det hadde jeg ett meget godt lag, men nå sliter jeg mer.

 

Liker forresten ikke kicker og defense som spillere. Er tilnærmet ren lotto hvem som presterer eller ikke.

Lenke til kommentar

Kelly blir nok bra å ha fremover ja, Jones er sjangseløs når/vist han evt skikkelig frisk. 

For meg begynner ting å se bra ut, ligger faktisk som nr 1. Men vi er jo 4 stk som er 7-4, så det er ikke langt ned ;) Utrolig spennende match mot Vennesla denne uken, men et lite slag i tryne at Luck mest sansynlig er ute. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...