Gå til innhold

Fantastisk rekord for Gamer.no


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Koselig det, for all del. Allikevel savner jeg Gamer.no slik det var for bare noen år siden. Føler kanskje det har blitt for kommersielt, men det må en nok bare regne med :/

Har du mulighet til å utdype litt i forhold til det du forteller her?

Lenke til kommentar

Har du mulighet til å utdype litt i forhold til det du forteller her?

 

Absolutt! Droppet å gjøre det siden jeg var 99% sikker på at ingen skulle se kommentaren uansett.

 

Så jo, for det første må jeg bare si at jeg savner Froholt! Han er en av de bedre anmelderne jeg noen gang har opplevd, mens nå ser jeg han svært sjeldent. Hva har skjedd?! Ser han av og til som skribent, men nå mye sjeldnere :cry:

 

For det andre føler jeg at fokuset på siden har gått mer over til det alle andre nettsider støtter seg mest på, og med det mener jeg mer casual spill. Før det var stadig vekk utfyllende artikler om spill fra mer skjulte sjangre, og jeg brukte da gamer.no til å få et innblikk i slike sjangre, noe ingen andre nettsider ga meg. For to år siden hadde dere uten tvil anmelt Patrician IV eller Elemental: War of Magic (altså hvis utgivelse hadde vært da), men de anmeldelsene kom jo aldri (dette er to eksempler av mange, som jeg husker spesielt godt ettersom jeg i ukevis ventet på anmeldelsene)... Nå er det nesten så jeg er usikker på om dere i det hele tatt vil anmelde et spill som Might and Magic Heroes VI, som er ledende innenfor sin sjanger.

 

For det tredje er det bare den naturlig veksten for nettstedet som jeg ikke liker, men det er kun grunnet den fantastiske jobben dere har gjort, så her kan ingen påta seg skylda, kanskje utenom meg selv. Jeg likte bare sjarmen som var her før, når jeg følte en slik eksklusivitet for siden. Har tross alt vært daglig innom gamer.no så lenge jeg kan huske!

 

Til slutt vil jeg bare gjør en ting klart: Gamer.no er fremdeles den siden jeg vil foretrekke fremfor noen andre, delt med gamereactor.no. Det er en super spillside, med herlige skribenter, ledelse, artikler (spesielt elsker jeg de evigkommende sniktittene og større artiklene, som de to siste tekstene om Starcraft 2: Heart of the swarm) og forum, selv om det ikke akkurat er Gamers sitt alene.

 

Uansett, dere får kjøre deres løp, jeg henger meg på uansett!

Endret av Ferb
Lenke til kommentar
Det er kjempe bra, men jeg synes personlig Pressfire.no er en bedre side hvor spill nyheter oppdateres oftere.

 

Kan dette ha noe med at de samarbeider med norges største(?) nettavis å gjøre?

 

Jeg ser poenget ditt dog helt klart, men samtidig føler jeg at det gir mersmak av å lese Gamer.no sine artikler da de (for meg personlig) oppleves som mer velskrevne, samtidig som de har flotte og interessante artikler foruten nyheter.

 

Stå på gjenget!

Lenke til kommentar

Så jo, for det første må jeg bare si at jeg savner Froholt! Han er en av de bedre anmelderne jeg noen gang har opplevd, mens nå ser jeg han svært sjeldent. Hva har skjedd?! Ser han av og til som skribent, men nå mye sjeldnere :cry:

Dette er jo hyggelig å lese. :) Men jeg er her fortsatt. Kanskje jeg ikke anmelder like mye spill som før, fordi jeg bruker mer tid på featuresaker (samt ukens nettutgivelser hver uke).

 

Ellers har jeg forståelse for det du sier ang. strategispill. Men vi fikk faktisk aldri anmelderkopier av verken Pat IV eller Elemental, og de ble lansert på en tid hvor vi (i alle fall jeg) var såpass opptatt at vi ikke valgte å mase utgiverne. Forhåpentligvis får vi kopi av Fallen Enchantress når det kommer. Jeg er også rimelig sikker på at MMH IV blir anmeldt her.

 

Til de som lurer: Ja, det er Tor-Steinar som er avbildet i toppen. Han har redaktøruniformen sin på. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...