Jump to content

L00nieX

Medlemmer
 • Content Count

  181
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det er også kult at du ikke kan ta over alle fraksjonene sine baser slik at du razer dem istedet, det er kult, for slike kule ting endrer gameplayet fra tidligere også, og endring er til tider kult hvis man har spilt mange av disse kule spillene tidligere. Det er også kult å bruke ordet kult overdrevet mye
 2. Jeg har spilt samtlige total war spill og synes dette var et meget kult spill, nettopp fordi det skiller seg sånn fra de siste som har kommet. Hvordan heroes og Lords fungerer er meget kult og hele det lvl up systemet er kult.
 3. Jeg likte New Vegas bedre enn Fallout 3, nettopp på grunn av at de tar med mer humor og at man ikke var så satans aleine hele tiden. Hvis verden skal overleve så må det også være andre mennesker, at det bor 40 mennesker i boston er ikke bærelraftig
 4. så ut som det var litt mer fokus på action enn de tidligere spillene?
 5. Det har nok noe å gjøre med at utgivelsesdatoen i Norge var 25 februar. Til tross for at det har vært tilgjenngelig i statene og for digitalt kjøp i ca 1 mnd, er ikke så ofte at vi får spillet så mye senere enn andre mer.
 6. Vi har alle forskjellige kriterier til spill osv. Men kjenner jeg blir litt forundra når en score på 66 anses som å ikke være verdt et kjøp. Er jo mange spill som havner rundt der som er faktisk bra... Bare meg som er rar eller hva er greia? Har ingenting med skoren å gjøre, men når du leser hva de skriver om spillet. At en andmelder gir 95 pga at det ser fantastisk ut, gir meg ekstremt lite spillverdi. men at en gir 2 og en gir 5 pga at du så vidt får spille spillet selv, ekstremt lukket verden ect.
 7. Synes dette var en fin anmeldelse! Jeg har også sett at det er mye spredt i anmeldelsene, men etter å ha lest noen av de så ser det ut som de som liker det enten er fra mindre spillsider eller har anmeldere som er veldig glad i cinematic og grafikk. De som bryr seg mer om histore, innhold og spillunderholdning gir det middels score. Men av 47 anmeldelser så har det en score på 66 på metacritic. Jeg står nok pent over dette, håpet på bedre siden jeg er veldig glad i steam punk.
 8. Banished faktisk.... vel 340 stemmer er jo ikke så mye, hadde trodd det var flere som skulle stemt i denne kategorien.
 9. Jeg har det samme problemet med "use a different method to pay". Prøvde å kjøpe dragon age, men det vil ikke. Hører folk sier det kan være pga digital regionsperre (jeg har alle settings på USA med adresse i california), MEN jeg får ikke kjøpe "A wolf among us" heller.... dermed vet jeg ikke helt. Nå står det at alt fungerer på xbox.com, men jeg prøvde igjen nå før jobb, still nothing..
 10. Destiny er dritfett, frem til level 20! Som er en slags soft level cap. Da har du mest sannsynelig rundet spillet og nå begynner utstyrs jagingen. Dette er EKSTREMT repetitivt, du gjør det samme igjen og igjen og igjen... og igjen.. Bungie har ment dette (har jeg lest) som at man skal få en følelse av epicness når man får tak i badass utstyr... Jeg sitter igjen med følelsen av at jeg har spilt de samme Strike oppdragene 50 ganger.. Jeg dæver av det! Men The Crucible er veldig morsomt og bra, spesielt siden man forstsatt får utstyr av å spille dette PvP systemet. Så dere lurer sikkert på hva poenget mitt er? Jeg er litt usikker selv.. spillet er bra i ca 10-15 timer, så blir det repetitivt og kjedelig, du mister helt tråden med historien og du gjør det samme igjen og igjen. Men er du glad i PvP så er dette spillet for deg.
 11. Er bare å håpe at dette spillet kommer til alle plattformene snart. Elsker den serien
 12. Dark Void fikk en "rimelig god mottakelse av oss"..... 6/10. Er vel ingen som løper til butikken å kjøper spillet av den grunn. De brukte 6 år på å gi ut et nokså godt (dårlig) spill, så gir de ut murdered:soul suspect i år, ingen av spillene har overbevist noen og de har fått 6/10 og 5/10 her på gamer. Er vel like greit at de lukker dørene. Spillbransjen er ikke for alle...
 13. Jeg bare skjønner ikke, når de først lager en konsollversjon så er det til PS3 og 360.... Innen spillet kommer så er det 1 år siden xone og ps4 ble lansert...
×
×
 • Create New...