Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For å være helt ærlig har jeg ikke merket noe særlig til det. Jeg har vært relativt ukritisk til nå, da spillet har flytt(?) greit uansett. Det er en del ting som har blitt skalert som jeg har merket, men jeg regner med at det kun er til det bedre, rent objektivt. At tier 2-kreaturen til Necropolis ikke lenger kan heale uten oppgradering er kjipt for meg, men helt sikkert mer rettferdig.

Jeg hadde til og med vendt meg til å ikke ha town-view, så jeg ble nesten mer brydd enn fornøyd da de implementerte det i VI. Men det er en vanesak. Nå går det helt fint det også!

 

Jeg har spilt en del campaign, men mest sammen med venner. Det fungerer storartet. Jeg savner "simultaneous play"-funksjonen som var i HV, men det duger. Timene flyr nå ihvertfall!

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Slik jeg forstår det skal utvidelsespakken som kommer våren 2013 introdusere Dungeon faksjonen:

Link

 

Sannsynligvis blir det ikke før vinter 2013, eventuelt i 2014. Men det er uansett annonsert en ny faksjon...

 

Kommet nå! Noen som har noen erfaringer med den, og den nye fraksjonen? Vurder å kanskje gi spillet en ny sjanse nå, sikkert kommet en del oppdateringer siden sist.

Lenke til kommentar

Jeg tenkte jeg skulle gi Heroes 6 en ny sjanse nå. Det var mye irriterende DCs også videre som gjorde spillet fryktelig frustrerende i starten av dets levetid. Jeg likte heller ikke kampanjen særlig godt fordi det er så mye gnål underveis i spillet. Men etter en runde med Heroes 2 fikk jeg smaken og fikk lyst til å prøve igjen med en skirmish.

 

Jeg kan skrive under på at det har ALDRI vært verre enn nå. Jeg har i alle fall startet 10 nye games, og fått spilt max 15 minutter på de før spillet klikker. Det som oftest skjer at når bildet skifter fra kart til by eller til battle så hører jeg at musikken og spillet surrer videre, men bildet henger ikke med. Ingenting hjelp i å vente og ingenting hjelp i å trykke. Det eneste som hjelper er alt-f4. Det har ofte vært normalen mer enn unormalen at jeg da ikke har fått kontakt med CONFLUX og dermed kan ikke laste inn en autosave.

 

Ikke får jeg oppdatert til 2.1 heller. Jeg kjører bare vanilla versjonen, men det blir aldri installert. Har retail versjonen av spillet og vet at det oppdateres stort sett hos Steam kunder.

 

Det verste er egentlig det at spillet har liksom akkurat begynt å få meg hekta hver gang jeg begynner en ny game, så har litt troa på det.

 

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre. "Safe-mode" av spillet hjelper heller ikke. Ubisoft svarer ikke på henvendelser. Jeg var irritert på SimCity, men dette her tar bare helt fullstendig kaka. Etter så lang tid (halvannet år!!) så har det bare blitt verre!

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Armor of the damned (Power liches)

 

Jeg elsker Power Liches, men er det en unit som jeg aldri setter noen andre over så er det vampire lords. De er nesten udødelige om du samler dem opp i store nok kvanta. Har du f.eks 2-3000 av dem, så behøver du ingen andre units eller klaser med units. De tar ut svarte drager og alt som er og så ender spillet med ingen tap.

 

Når vampyrene mister liv og de angriper tilbake, så får de tilbake samme mengde liv som de tapte målt i hvor mye skade de gjør i angrepet. :)

 

Det er mange gode units, jeg er en necro spiller. Ghost dragon er fenomenal, bare ett hugg fra kjeften på den, og ofrene kan eldes slik at de blir halvert i styrke. Har du en ghost dragon tilgjengelig så faller moralen på alle motstanderne med -1, bare ved å ha en ghost dragon der, for den er så fryktinngytende.

Endret av +orc
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...