Jump to content

Blank_File

Medlemmer
 • Content Count

  493
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

81 :)
 1. Aliens? Det er vel en Illithid!? Er det ikke nettopp det Illithid er da? Men ok, jeg innrømmer å ha sovet i timen!
 2. Hva er dette for noe greier? Aliens??? Hadde gleda meg enormt til dette, men nå blei jeg litt skeptisk.
 3. Ville satt pris på om du fant den guiden.
 4. Jeg hadde aldri disse problemene på min gamle Galaxy S7. Den var også på 8.1.0. En ting er varsling, men en annen ting er programmer man er avhengig av at skal kjøre i bakgrunnen for å gjøre jobben sin. Jeg kan knapt tro det jeg hører...
 5. Er det virkelig tilfelle at dere bare akseptert dette?? Det er jo dealbreaker så det holder.
 6. Funksjonen heter "Batterioptimalisering" og ligger under innstillinger (pleier bare å søke etter den). Men opplever ikke at det funker optimalt.
 7. Jeg har hatt telefoner siden 2. april nå og er utrolig godt fornøyd. Gjorde også en stor oppgradering (fra Galaxy S7), så det er kanskje ikke rart. Har kost meg masse med kameraet og får gode resultater på 5x zoom. Syns også menysystemet er helt greit, men det er litt mer bloatware enn jeg kunne ønske på den. Men det er en ting jeg plages veldig med. Jeg bruker IFTTT til en del ting, blant annet timeføring på jobb, men IFTTT vil ikke kjøre eller varsle over lengre tid. Det hjelper heller ikke å fjerne batteristyringen på appen. Det er altså ikke bare varsling (slik som er nevnt før her i tråden), men hele programmet som ikke vil kjøre bakgrunnsprosesser slik jeg ble vant med på min gamle telefon. Jeg kan gå inn på den nå og få den til å kjøre, så henger den med i en periode etter dette, men så gir den seg igjen etter en tid. Det gjelder også flere apper ser det ut til, men mest markant på en app som kjører en trigger når jeg kobler til WiFi selvsagt. Noen som har forslag til fix på dette?
 8. Det er dårlig business med demoer: https://arstechnica.com/gaming/2008/04/study-suggests-game-demos-are-bad-business-for-publishers/
 9. Fantastisk beskrivelse! Den skal jeg huske for alltid!
 10. Hadde tenkt å spare kjøp av dette til tilbud, for jeg hadde heller ikke særlig tro på at det kunne bli så kjempebra. Det spørs vel nå om jeg klarer å holde meg. Flott anmeldelse rett og slett!
 11. Blir også med deg og bæsjer. Blir bare irritert når jeg hører det. For meg er det ikke et mål at et spill skal vare lengst mulig hvis det går på bekostning av kvaliteten.
 12. Einig i det. Musikken i F-Zero er legendarisk. Sett speed til 1,25 Beste cover jeg vet om. Håper Nintendo kommer med et eget F-Zero-spill i samarbeid med Shinen, for jeg liker retningen de har bedre enn hva Nintendo hadde med GX, men det er meg. DEN.... VAR.... RÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!
 13. 4 player battle på Block Fort i 64 versjonen er og blir det aller gøyeste som har skjedd i sofa med lokal flerspiller. Denne magien er faktisk ikke borte enda. Det er ikke mer enn et år siden sist vi testa det og jeg lo akkurat like mye som på den originale konsollen. Det er rett og slett helt unikt. Ellers syns jeg selve kjøringa og banedesignet i 8'ren til Wii U er det gøyeste i serien. Double Dash er også knallbra her, men battle delen er ikke i nærheten av Mario Kart 64. Gleder meg utrolig til å se om de klarer å kombinere disse to elementene i Deluxe versjonen på Switch. I så fall blir det et kjapt kjøp for min del!
 14. Så bra! Jeg venter med å kjøpe til det kommer for vanlig salg, men har et håp om at de klarer å lage en mer interessant hovedhistorie denne gangen. Det ble "litt mye" i 1'eren. Vanskelig å la seg rive med. Alt annet var dog helt sjef!
×
×
 • Create New...