Gå til innhold

Hva er ditt/dine beste spillkjøp?


Anbefalte innlegg

De beste kjøpene jeg har gjort må være

1. Pirates of the Burning Sea: Kostet penger den gang da men nå har det blitt "free-to-play". Anbefales for alle med en pirat fetisj.

2. World of Tanks: Også gratis, men rangerer det som et kjøp siden det er mulig å kjøpe ingame cash.

3. Company of Men

4. Empire Total War

5. X3 Reunion

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Pokemon yellow/red/blue og Silver/gold/crystal har vært helt fantastiske kjøp. spiller "de" selv i dag (yellow, red, silver og gold vet jeg ikke hvor har blitt av...) men har blue og crystal. :love:

 

Borderlands til xbox360, fantastisk coop spill, som uten tvil har vært det beste kjøpet til xbox så langt.

 

Paper mario: TTYD (the thousand year door)

 

 

skriver inn flere etter hvert. :)

Endret av Mikaeru
Lenke til kommentar

Føler egentlig ikke at jeg har spillt noe banebrytende bra på mange mange år, så derfor :

 

Commander Keen Serien

Monkey Island 1 og 2

Sam and Max 1

Day of The Tentacle

Stonekeep

Anarchy Online (MMO)

 

Vel, noen er det da :

 

Battlefield - Bad Company 2

Rift - Planes of Telara (MMO)

Lenke til kommentar

Kom på noen andre. Det er fort gjort å glemme ting i 30+ varme. :p

 

- Might & Magic 6: Måtte holde nede Shift-tasten for å løpe, men jeg rundtet spillet likevel. Ufattelig bra spill.

 

- Dead of Alive: Dimensions: Drit i puppefysikken og glem fint de volleyball-greiene og overse filmen. DoA: D er minst like bra som Super Street Fighter IV. Jeg gleder meg som en unge til neste DoA på storskjerm. :love: (eller rettere sagt 24 tommers.)

 

- Legend of Zelda: A link to the past: Episk, bortsett fra at jeg ikke skjønner hva som er så legendarisk med en dame som blir kidnappet i stort sett hvert eneste spill. :p Legendarisk mangel på intelligens? :p

 

- Super Mario Galaxy: Mario i toppform i sitt hittil beste spill. Galaxy 2 var bra, men føltes mer som Galaxy 1.5

 

- Final Fantasy X-2: Eneste FF jeg har spilt helt gjennom og startet på runde 2. Og jeg har spilt samtlige FF jeg kommer på i farten utenom det siste på PS2. (FF12 eller der omkring.)

 

- Septerra Core: Ganske oversett JRPG, men meget bra spill. Vi så fiendene på kartet (for første gang, om jeg ikke tar helt feil), kunne oppgradere våpene, hadde bra karakterer og en bra historie.

 

- 999: 9 Hours, 9 Persons, 9 Doors: Måtte importere dette til DS da det ikke er kommet ut i Europa, men selv om spillet er 90% dialog er det helt klart blandt de fem beste DS-spillene jeg har spilt. Kort sagt har vi ni personer med et armband hver. Armbåndene har et enkelt tall fra en til ni. Hver dør har et tall, og summen til armbåndene må stemme med døren for å kunne trygt gå inn. Det er bare et bestemt antall personer som kan gå inn i hvert rom (mellom tre og fem, om jeg ikke husker feil). 9 Hours hinter til at armbåndene vil eksplodere om ni timer, så de har det travelt. Og selvsagt: Den siste døren har et tall som ikke går opp med mindre en av dem blir igjen utenfor - og vil dermed bli drept. Hva gjør man?

Endret av vikingkylling
Lenke til kommentar

Siden jeg kun har vokst opp med PS1, og PC, og NES de første år (se edit), så må jeg nevne at Rayman, Spyro og Crash Bandicoot har stått for mye av min fritid opp igjennom oppveksten. Og BF1942 kan ta en stor ære av av min tid.

Skal jeg se på relativt nye spill, så må jeg si at Mount & Blade: Warband har klart å fange min tid på et unikt punkt uten at jeg klarer helt å peke det ut. Det samme klarte Battlefield 2, men ikke i like stor grad.

 

Red: OG SÅ KLART SMB! Super Mario Bros 1-3.. Fantastisk!

Endret av chokke
Lenke til kommentar

Rangert roughly etter tidsbruk...

 

Everquest - er vel oppe i 17 ekspansjoner no? Var innom og spelte litt igjen for et par ekspansjoner sidan, fortsatt morro dette. I ettertid er det nesten flaut kor mykje tid eg har brukt på det.

 

World of Warcraft - vi har vel alle vore der, ja. Morro så lenge det varte, men det vekker på langt nær den samme nostalgien som EQ.

 

Warcraft 3, Starcraft, Diablo 1, Diablo 2 - gode gamle Blizzard. Har nok gått et par-tre tusen timar på desse fire klassikarane.

 

BF Bad Company 2 er vel det som har tatt mest tid på 360. Andre gode kjøp der er Dead Rising, Too Human og Mass Effect.

Lenke til kommentar

Kan vel nevne Deus Ex.

Jeg trodde de som anbefalte meg spillet led av nostalgia (2000, hallo, hvordan kan et sånt gammelt spill fortsatt være game of the century?) Men et steamsalg kom og jeg ble solgt. Et av de beste spillene i historien til den rimelige verdi av 5 euro. Selv om det bare er et år siden jeg kjøpte det, fikk jeg instant nostalgia.

Lenke til kommentar

Jeg har spilt mange bra spill opp igjennom, men for å nevne noen:

Halo-serien, kvalitet hele veien. Betydelige forbedringer for hver utgave. Selv om jeg har gått over til Halo Reach, så er Halo 3 det spillet jeg har lagt klart flest timer i, av alt jeg har spilt.

 

Machinarium pek-og-klikk på sitt beste. Et ganske kort spill, men veldig flott, jeg vedder en kopi av spillet på at det ikke finnes et pek-og-klikk spill som ser bedre ut. Helt fantastisk grafikk.

 

Beyond Good & Evil er det eneste spillet jeg eier tre kopier av. En for den gamle Xbox'en som jeg fikk av onkelen min da jeg var for ung til å sette pris på det. Jeg prøvde meg igjen senere på PC, spilte hele gjennom og digga det. Etter det har jeg kjøpt HD versjonen på XBLA, mest for å støtte utviklerne, og gi et ekstra spark for å få lagd BG&E2 (utviklerne sier at den kommer til å komme på neste konsoll-generasjon, pga høye krav. Kilde

 

Bayonetta er det eneste hack'n'slash spillet jeg eier, men det er knallbra. Intense, men presise kamper, der døden aldri er langt unna. Dette spillet er vanskelig, neppe som Ninja Gaiden Black (som jeg ikke selv har spilt, men hørt om), men nok til at jeg kom meg gjennom med bunnkarakter på stort sett alle kapitler på første forsøk (Normal). De videre vanskelighetsgradene er langt verre (stoppa på Hard da jeg ikke kom forbi tre stykk Grace/Glory der Witch Time ikke funka (de så ikke ut som Gracious og Glorious som jeg husker dem, merkelig nok.)

 

Super Meat Boy er det desidert vanskeligste plattformspillet jeg har spilt, og skiller seg veldig fra de puzzle-plattformspilla jeg har spilt mest av før, som Braid og Limbo. Det er allikevel veldig gøy, og straffer ikke død på samme måte som de fleste andre spill (ingen loading time/instant respawn, antall forsøk teller ikke) og det er i det hele tatt deilig å se alle de tidligere forsøkene på en gang når man endelig klarer en bane. Dette er også det eneste spillet som har ført til at jeg har fått vondt i hånda av å holde 360-kontrolleren. Det er imidlertid en liten pris å betale, når jeg endelig klarer level 6-5 (tror jeg) etter å ha forsøkt i over en time.

 

Limbo har en fantastisk atmosfære, en detaljert svart-hvitt verden, med en enorm sans for detaljer. Øynene og konturen er det eneste du ser av figuren din, allikevel er bevegelsene fantastisk animert. I tillegg har du små detaljer som et veldig svakt rist i kontrolleren når du lander etter et hopp. Enorm atmosfære i et minimalistisk design.

 

Portal-spillene er begge enormt gode spill, med en fantastisk tørr humor, spesielt i den første. I etterfølgeren følte jeg at Cave Johnson sto for de sterkeste monologene. Gameplayet er også unikt og veldig bra. Noe som minner meg på at jeg må få fullført Portal: Prelude snart. En fan-mod til Portal 1 som er verdt å sjekke ut hvis man vil ha litt mer utfordring. Vanskelighetsgraden er betydelig høyere enn i de offisielle spillene.

 

Red Dead Redemption er enda et spill med en enorm atmosfære. Jeg kan ikke komme på noe annet spill der Fast Travel ikke har vært å foretrekke. Det er en nytelse bare å ri rundt i det fantastiske landskapet og høre på dyrelivet. Historien er også veldig god, og karakterene lider ikke så mye av problemet med GTA-spillene (det virker for dumt at han du spiller blir så veldig lei seg når et familiemedlem dør, når du akkurat har kjørt over 10 gamle damer for å komme seg dit...)

 

Det er mange flere spill som jeg har spilt og som jeg har hatt mye glede av, men disse er noen av spillene jeg har kjøpt, og som jeg aldri har angra et sekund på at jeg kjøpte.

Lenke til kommentar

Jeg elsker simpelthen Paradox sine spill, og har spilt tusenvis av timer med deres spill. EU2 alene spilte jeg flere ganger i uken fra 2001 til 2005 eller så, og en del etter det og...:p Ellers må det vel bli Civilization-spillene. Jeg har logget over 700 timer med Civ5 i Steam(siden mars i fjor, er i betaen). Civ4 ble spilt til døde, samme med Civ1+2 og til en viss grad Civ3. SMAC(Sid Meier's Alpha Centauri) har jeg nok logget en gooood del timer også.

Lenke til kommentar

Ingen som har nevnt James Bond Golden Eye på N64?

 

Pinball Exe PC

Winter Games Exe PC

Turtles på SNES

Michael Jackson Moonwalker Sega

James Bond Golden Eye N64

Tony Hawk Pro Skater N64

Vigilante 8 N64

Red Alert 1 PC

Diablo 2 PC

Dune 2000 PC

Need for speed 1 og 3 PC

GTA 1 og 2 PC

Half Life Generation PC

Age of Empires 1,2 PC

Battlefield 1942 PC

Red Faction 1 PC

WarCraft 3 PC

World of Warcraft PC Spilte bare 6 uker, men et vannvittig bra spill, hadde ingen aa spille med (forever alone jpg)

The Elder Scrolls Oblivion X360

Endret av ErikBlodøks
Lenke til kommentar

Pokemon silver er nok det spillet jeg har spilt mest, spilte stort sett ikke annet på et par år, så det var et veldig godt kjøp for en 9-åring uten så mye penger. I ettertid kan jeg ikke si at Pokemon har forblitt noen favoritt, og føler ikke akkurat noe stort forhold til Silver eller serien som sådan.

 

Silent Hill 2-3, MGS 1-3, FF6-10, lost odyssey, Shadow of the collossus er derimot spill jeg kan ta fram om og om igjen, og som jeg aldri vil gå helt lei av. Riktignok har både MGS og FF mistet noe av sin tiltrekningskraft ettersom jeg har blitt eldre, noe som kanskje er grunnen til at jeg ikke er nevneverdig glad i de nyeste spillene i seriene, men det er likevel gode minner som har formet meg som gamer.

Lenke til kommentar

Perfect Dark: Spilt i hundrevis av timer, både multiplayer og singleplayer.

Yoshi Island: Tror jeg har fullført dette spillet rundt 10-15 ganger.

Morrowind: 300-400 timer. Mesteparten brukt på å utforske helt tilfeldige lokasjoner jeg pekte ut.

Left 4 Dead: 200-300 timer.

Star Wars Galaxies: Min introduksjon til mmo-sjangeren. Husker det var så moro at jeg løp hjem etter skolen for å spille det...

World of Warcraft: Antar at jeg har klokket inn rundt ~2 år med "spilletid" (/played) totalt. Har aldri tatt et spill så seriøst som jeg gjorde. Raidet hverdager 16:00-24:00 og søndager 14:00-24:00. Flere ganger ble raids fram til 02:00 og det kunde hende at guild leaderen ringte deg dersom outdoor spawns skjedde (midt på natten). Jeg har fått utrolig lite nytte fra spillet, men de to årene jeg spilte som verst var ubeskrivelig moro. Jeg har aldri vært så betatt av et spill/MMO-er som jeg var på den tiden.

 

Det er nå 3-4 år siden og har siden det gått lei/ikke hatt tid til MMO-er. Ser fram til Guild Wars 2 men tror aldri jeg kan komme tilbake med samme intensiteten som før. Kanskje hvis jeg fortsatt hadde vært i 13-14 årsalderen, og uten forpliktelser/et liv.

Endret av cs_
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...