Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

WiiU vil ikke oppskalere Wii spill.

 

Å spille Wii spill på WiiU vil være akkurat det samme som å spille Wii spill på en Wii

 

http://www.nintendol...i_games_sharper

 

Den artikkelen er litt selvmotsigende. Selvsagt vil Wii-spill se skarpere ut på Wii U, den har jo HDMI. Oppløsning er ikke alt, signalkvalitet kan også ha mye å si. Ellers, som andre har sagt, TVen oppskalerer jo uansett, ser ikke noen spesiell grunn til at Wii U skal kunne gjøre det.

Tja. Er ingen ekspert på dette, men vil ikke signalet fra Wii U likefullt være 480p, eller kanskje en 576p, oppskalerings-thingy? Hvis Wii U ikke oppskalerer internt vil jo signalet som sendes til Tven fortsatt være det samme som Wii sender ut?

 

Det vil være det samme, men vis du har rotet litt rundt med TVer så vet du at ikkke alle har støtte for 5 plug composite video. 5 plug composite er obligatorisk på Wii, omtrent, og HDMI konvertorere lider alltid av at de ikke er kvalitetsikret(f.eks fargetap).

Fordelen med HDMI er at du slipper å lete etter en bedre kabel, så lenge kabelen ikke er feilprodusert da.

Lenke til kommentar

Duck Hunt, ikke Hunter. :p Går jo an å prøve Resident Evil Umbrella/Darkside Chronicles, de er ikke så verst. Ellers er jeg ikke så imponert over sånne spill på Wii og Move. Presisjonen er ikke i nærheten av det man fikk med en pistol i gamle dager, så blir mer som å bruke musepeker. Litt skuffende egentlig.

Lenke til kommentar

Studioet som holder på med Mass Effect 3 til Wii U holder også på å porte et spill for Squere Enix (Tomb Raider?) og et orginalt spill for ukjent utvikler for Wii U. Har også hørt at det vil komme noen nye spill-annonseringer neste uke, så det kan bli interessant.

 

Ellers så har sikkert de fleste fått med seg at Retro Studios har flyttet til nye, større lokaler. Gjør de seg klar til å produsere flere spill på en gang?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...