Gå til innhold

ArmA 3 - Diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

er nok også med på COOP kvelder (når eg først er hjemme ifra offshore)

 

Når du har tid og det passer deg, meld deg inn i Blue Python Agency-gruppa på Steam, eller add meg på Steam. Vi er ganske fleksible på det med spilletider, noen ville vel kalle det skjødesløst fleksibel.

Lenke til kommentar

Iogmed at workshop sannsynligvis vil være på arma 3 betaen skal jeg få NorFor addonen dit når det er mulig. Jeg skal få gjort ferdig en person til før jeg slipper "alpha" versjonen. En god nyhet er at dem vil bruke HK416 :)

Noen som spurte etter modden din og deg i battlefield.no quakecry - kanskje noen som ville hjelpe til elns.. idk

Lenke til kommentar

Fullstendig klar over dette, men så er heller ikke disse spesialsoldater "historisk sett". Jeg funderte og en stund på hvorvidt dem skulle bruke det eller ikke, men multicam bruker alle spesialsoldater så det ville ikke sett spesielt variert ut. Så disse er mer "vanlige" soldater i den forstand.

Edit: Forøvrig vil dem sannsynligvis bli inkludert på et senere tidspunkt

Denne addonen, planen er at den skal være Norwegian Forces, altså du har grunnenhetene i den vanlige kjedelige skogskamoflasjen, også FSK i multicam - Men der er jo bare forskjellen et flagg fra de vanlige enhetene.

Endret av Quakecry
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tenkte å prøve dette spillet igjen. Men klarer ikke å finne ut av settings. Virker som slt gir meg dårlig fps uavhengig hva eg bruker. Ingen forskjell, har framedrops ofte som har gjort st eg ikke har spilt mer enn 70min siden eg kjøpte det npr det først var tilgjengelig. Er vel en del måneder tilbake.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...