Gå til innhold

Jens Stoltenberg nektet Kongen å dele ut krigskorset


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Hvorfor nektet Jens Stoltenberg Kongen å dele ut krigskorset på veterandagen 8.Mai?

Han ville heller ikke at Kongen skulle være til stede.

 

"Andre kilder bekrefter overfor Dagbladet at kong Harald skal være svært lei seg, og at han hadde sett fram til personlig å gi Krigskorset med sverd til oberst Eirik Johan Kristoffersen, kaptein Jørg Lian og avdøde orlogskaptein Trond Bolles 10 år gamle sønn Håkon."

 

http://www.dagbladet.no/2011/05/10/nyheter/kong_harald/jens_stoltenberg/krigskorset_med_sverd/16473945/

Endret av NicolasDarvas
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En ting er sikkert, etter reaksjonene på f.eks. vg.no og DB.no å dømme, så blir det ikke ett positivt PR utslag from ham, det er sikkert. Smålig og respektløst gjort av Stoltenberg overfor både Kongen og soldatene som skal motta utmerkelsen. Og dette til tross for evt. formelle arbeidsinndelinger inngått mellom regjerning og slottet. Har kongen lyst, så bør/er han være det naturlige valget i slike situasjoner.

 

Det ble jo snakket varmt om å gjøre mer for å markere våre helter, og så får de denne i trynet i stedet. Way to go Stoltenberg, drit deg ut mer...

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

Dette er en skandale. Kongen er Forsvarets høyeste leder. Man sverger på Kongen, Fedrelandet og Flaggets heder. At han arrogante, maktsyke idioten av en statsminister tør å stå fram slik han gjorde beviser jo bare hvor udugelig han og regeringen hannes er. Håper folk tenker seg godt om ved neste valget.

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Så du vil gi mer makt til et suppehue fremfor å ha det fordelt over 169 suppehuer, hvordan kan det overhodet gi bedre resultater? Muligens kjappere resultater riktignok, men ikke nødvendigvis bedre... I tillegg betyr mer makt til kongen i praksis mer makt til Stoltenberg siden han er statsminister og i maktmessige sammenhenger, sammen med resten av statsrådet, er kongen...

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kongen har null makt. Han gjør det han blir bedt om og det er det. Det mener jeg er riktig så lenge kongen ikke er folkevalgt. Og da mener jeg minst en gang hvert tiår, ikke mindre enn en gang per hundre år.

 

Men jeg ser ikke hvorfor kongen ikke skulle være den som delte ut medaljen. Kongen er mer en representant for Norge enn det statsministeren er.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...