Gå til innhold

"Norske" muslimer reiser til Irak, Somalia, Afghanistan og Pakistan for å føre hellig krig


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Absolutt skummelt. Nok en grunn til at Norge bør slutte å alltid stille seg side ved side med USA når de er ute og kriger og herjer. Da blir det bare mer og mer ekstrem motstand mot oss. Vi burde heller fungere som en brobygger, enn en brobomber.

Er jo klart et fornuftig steg å la vår utenrikspolitikk bli diktert av voldelige Islamister.

 

Norge har jo også alltid gått inn med styrker sammen med USA i alle konfliktene de har blandet seg inn i uten mandat fra FN, som Vietnam, Panama, Grenada osv.

 

Nei vent...

Endret av K8080
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Poenget er at utenrikspolitikken vår IKKE må bli diktert, hverken av islamister eller USA eller NATO! Vi må ha en uavhengig utenrikspolitikk! Det er jo nettopp fordi vi i utenrikspolitikken er løpegutter for USA at vi er utsatt. Vi var i Irak, nå er vi i Afghanistan, og i Libya.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Absolutt skummelt. Nok en grunn til at Norge bør slutte å alltid stille seg side ved side med USA når de er ute og kriger og herjer. Da blir det bare mer og mer ekstrem motstand mot oss. Vi burde heller fungere som en brobygger, enn en brobomber.

 

Norge er jo ikke et selvstendig land engang. Vi styres av internasjonale (les amerikansk/zionistiske) interesser. Synd at vi har en så feig regjering som gir bort landet til skurker.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Lol?

 

Norge har dialog med Hamas, selv om USA har prøvd å stoppe Norge. Kaller du Norge for løpegutt? Bravo

 

Å delta i tre kriger trumfer en telefonsamtale med Hamas gitt. Vi later som vi har selvstendige tanker, men i bunn og grunn hopper vi når USA ber oss hoppe. Hva gjør vi i Afghanistan igjen? Hvem startet den krigen? Hvorfor er vi der enda når tilogmed Karzai vil ha oss ut?

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Latterlig hvordan noen avsporer en slik tråd med usakligheter, dette gjør de nok med vilje fordi de ikke liker tema.

 

Her er en nyhetsmelding fra NTB:

"PST frykter norsksomaliere som lar seg verve til terror.

 

Minst fem unge norsksomaliere er det siste året blitt vervet til tjeneste for den væpnede gruppen al-Shabaab i Somalia. En av dem ble nylig drept. PST frykter terror i Norge når de kommer tilbake.

 

De norsksomaliske ungdommene som har reist til Somalia, er alle blitt vervet av «fiksere» fra det somaliske miljøet i Sverige.

 

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er bekymret over utviklingen.

 

Det er ikke når de reiser ut at det er farlig, men når de kommer tilbake og er i stand til å utføre terror, sier analysesjef Jon Fitje i PST.

 

Utviklingen går i negativ retning. Da snakker vi om sannsynligheten for terrorvirksomhet i Norge, sier han."

 

Jeg må be folk holde seg til tema, og ikke dra tråden off-topic. Moderator bør dessuten slette de innleggene som er postet her som er off topic.

Endret av Ideal
  • Liker 3
Lenke til kommentar

La dem bare dra. Så blir vi ihvertfall kvitt noen av dem.

 

De har ikke akkurat så mye å stille opp med når de får utlevert en AK-47 og en turban og går mot NATO styrker i pansrede kjøretøy med kroppspansring, god trening og avangserte våpen og med helikoptere, jagerfly til sin disposisjon.

Endret av flesvik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...