Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Hvorfor tror du Jon har blitt en forræder? Lurer for øvrig på hvor Ghost er. Har Jon sendt ham fra seg i en tidligere episode, eller ble han igjen med resten av the Nights Watch?

 

Er for øvrig enig med deg i at sesongfinalen var litt skuffende. Dog var jo episode 9 full av action. Scenen i Winterfell hvor Theon blir slått bevisstløs synes jeg var rotete. En cliffhanger burde etter min mening være basert på spenning (som med White Walkers), ikke en svært forvirrende situasjon man må vente en liten evighet på å få oppklart.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror ikke Jon har blitt en forræder. Men jeg tror at de andre i The Night Watch kommer til å dro det når (hvis) de får vite at Jon har drept en av deres egne. Snow tusla bort fra Jon like før de møtte Wildlingsa.

 

Over tid tror jeg at Jon også kommer til å bli en del av Wildlingsa, men da at de blir "snille".

Endret av Teipball
Lenke til kommentar

Sliter med å skjønne hvordan de kunne brenne Winterfell og slippe unna, med 500 Stark menn på utsiden. Tror vi kommer til å se mer til Jacuen grunnet at han ga Ayra den mynten. Håper hun treffer moren og storebroren for så å skjønne at hun trenger den treningen. Tror nok Litle finger kommer til å prøve seg på Sansa, han vil vel bruke henne som en erstatning for mora

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kanskje de overga seg?

 

Robb, episode 8:

"Get word to your son: Any ironborn who surrender will be allowed to return safely to their home... with the exception of Theon Greyjoy."

 

Dette henger imidlertid ikke helt på greip. For det første måtte Ramsay Bolton ha kommunisert med Theons soldater om de virkelig bestemte seg for å overgi seg. Det er jo i og for seg ikke umulig. Men for det andre går de ikke med på en sånn avtale, for så å brenne Winterfell.

Lenke til kommentar

Hm. Ikke dumt tenkt. At de tok Theon som fange, ga han til Starks og fikk så dra hjem.

 

Eneste som jeg synes er rart med det er at Winterfell brant. Tok Theons menn å satte igang en brann, så gikk de å overga seg? Hvis de overga seg så er det jo også rart at Master Luwin ikke fikk det med seg.

Lenke til kommentar

Tyrion overlevde, eneste han fikk var et stort arr i ansiktet. Bra at han ikke nok kvelden. Etter hva han sier så blir han nok i Kings Landing også. Forventer at Tywin som Hand of the King hjelper Tyrion og setter Cersei på plass. Tyrion reddet tross alt hele gjengen. Og Tywin har jo hatt respekt for Tyrion før.

 

Vi har ikke sett samme tv-serie.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Han utnevnte Tyrion til Hand of the King mens han var borte, blant annet for at han skulle passe på at Joffrey og Cersei ikke skulle gjøre noe dumt. Vil si det er å respektere han.

 

Hadde han noen reelle alternativer? Eneste måten å holde makten hos et familiemedlem han har mye innflytelse over. Jeg ville ikke brukt ordet respektere. Tywin er en svært pragmatisk mann og Tyrion var den beste løsningen.

Lenke til kommentar

Jeg ville si det er godt mulig Tywin hjelper Tyrion, men ikke om det går ut over cercei og joffrey.

Husk segmentet for Tywin snakker med ariya(riktig stavt?) om hvordan familiens navn er det viktigste man kan "passe-on", han snakker vel også om dette med jamie om jeg ikke husker helt feil.

Lenke til kommentar

Et par spørsmål.

 

1) Hvorfor er Tyrion blitt utsatt for et "komplott".. altså, hvorfor fikk ikke han mer heder og ære? Pga at Cersei er sint pga med yngste dattera og giftemålet? Trodde Tyrion skulle få rød løper og hele pakka jeg..

 

2) Er det bare jeg som fikk inntrykket t de White Walkers som vi så på slutten, er resten av den store Nights Watchmen -gjengen.. Trodde han på hesten var tidligere sjef til Jon Snow og Nights Watchmen..?!

 

 

Synes forøvrig at serien er helt episk!!

 

 

Takk, takk!

Lenke til kommentar
Tror ikke Jon har blitt en forræder. Men jeg tror at de andre i The Night Watch kommer til å dro det når (hvis) de får vite at Jon har drept en av deres egne. Snow tusla bort fra Jon like før de møtte Wildlingsa. Over tid tror jeg at Jon også kommer til å bli en del av Wildlingsa, men da at de blir "snille".

Vil tippe han King beyond the walls eller ka de kaller han, Mance har samlet en hær for å kjempe mot disse white walkers vi såg.

 

Hæren deres bestod jo ikke akkurat av wildlings....

Lenke til kommentar

Om det er en karakter jeg virkelig ikke kan fordra i denne serien så er det Daenerys. Vanskelig å føle noe som helst sympati for henne for hun er så tvers gjennom ond og selvopptatt. Historien henne er også utrolig kjedelig. Fem sekunder med cgi baby dragons hjelper lite. Og hvorfor sendte ho egentlig den prostiuterte som zaro var i seng med inn i hulen sammen med han? Ho har jo vært med Daenerys kjempe lenge, og hvis jeg ikke husker helt feil hjulpet henne mye i starten når hun slet med samleie med khal og alt det. Støttet og trøstet henne masse. Var det liksom forræderi å ha sex med Zaro?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...