Gå til innhold

Årets Bruker - avstemning


AltF4

Kandidatene:  

33 stemmer

  1. 1. Din stemme går til...



Anbefalte innlegg

Da nærmer vi oss slutten på dette året, som også er det første hele året til Innlegg.no - og det er på tide å kåre

 

 

Årets Bruker 2010!

 

Avstemningen er satt opp etter rekkefølgen brukerne ble nominert i. Tittelen "Årets bruker" bæres med andakt og verdighet for det er en meget hyggelig påskjønning til brukeren som vinner den. Derfor er det fint om dere begrunner hvorfor dere stemte som dere gjorde, men dette er ikke noe krav.

De tre brukerne med flest stemmer den 31. desember går videre til finalen som avsluttes 10. januar.

Lykke til alle sammen!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I det tilfellet at man mener en selv har vært en bedre bruker enn de andre ser jeg ikke noe galt i å stemme på seg selv. Ved nærmere ettertanke tror jeg jaggu jeg skal gjøre det nå. Heldigvis tenker ikke de fleste i de baner som den forrige setningen og ingen har stemt på seg selv her.

 

Det er noe "feil" med å stemme på seg selv, men jeg synes ikke det skal være noen regler mot det.

Lenke til kommentar

I en perfekt verden ville man kanskje kunne vurdert seg selv som den beste kandidaten og stemt på seg selv uten å bli uglesett, men jeg skjønner selvsagt at det blir "rart" å stemme på seg selv. Men noen regel mot det synes jeg ikke at vi burde ha.

 

 

I mine øyne er det usmaklig og lite fair å favorisere seg selv i en slik avstemning som dette. Det er kun for moro skyld - det er en mulighet for oss brukerne å skryte av hverandre i en høyst uoffisiell konkurranse. Å da skulle skryte av seg selv er meningsløst i mine øyne, da kan man heller skrive en utfyllende profil.

 

Når det er sagt så er det ikke slik at vi (dessverre) er overlesset med hverken stemmer eller nominerte, og det er heller ikke en sak. Vi får heller ta en avgjørelse i plenum om det skulle bli aktuelt en gang.

 

Skal nå sette opp finalen, men fordi jeg har vært lit treg (beklager det) så lar jeg finaleavstemningen gå litt lenger. Takk for alle nominasjoner og stemmer!

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...