Gå til innhold

Skyrim-tråden: hvor dragefødte møtes for å prate om løst og fast


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel, imperiet har styrt hele Tamriel i evigheter. Stormcloaks er bare en gruppe lokale rebeller. Jeg holder med imperiet. Joina Imperial Legion i de andre spillene også, men da måtte man ikke velge. Da kunne man joine alt som fantes og få høyere ranks ved å queste for dem.

 

Nå har Imperiet forandret seg en del. Løpegutter for noen korrupte alver.

 

Ja og ulfric er bare en bonde i sjakk spillet til nevtne alver

Lenke til kommentar

Battlemage virker svakt og kjedelig.. Kanskje det bare er i starten. Har heavy armor, summoner Flame Atroiach eller hva det heter og bruker 1H sverd.

 

Ve, hvis conjuration er den eneste magien du bruker kan du like gjerne bruke skjold og/eller tohåndssverd siden du uansett ikke vil trenge å tilkalle en ny Atroiach mer enn av og til.

 

Å tilkalle "bound sword" er forresten en veldig rask måte levle opp conjuration på har jeg merket. Virker nesten som en bug, siden jeg kan tilkalle kanskje 4-6 bound sword (som er en billig novice skill) for å få en skill level, mens jeg må kanskje tilkalle 10-15 Atroiach for å få samme uttelling. Skikkelig broken, men nå er jo Bethesta nærmest synonymt med ødelagt spillbalanse så ikke så veldig overraskende.

Lenke til kommentar

Prøvde helmage. Føler meg ganske gimped. Men lvler enchanting først men har litt destruction og conjurgation skill. Men flame atroichene mine ble totalt eid på første mage collage questet, alt jeg gjorde var løpe rundt å kite. Håper bare den plassen var litt høy lvl så jeg ikke er så gimped alle plasser :p

Lenke til kommentar

Jeg mistet bare Lydia når jeg fast travelet til Whiterun. Finner henne ikke igjen. Så jeg fant en ny companion, Uthgard. Hun døde i første dungeon jeg tok henne med i :p Så nå har jeg ingen igjen.

 

Gidder ikke lese alt videre i tråden, så beklager om det er svart før.

 

 

I Riverwoods (eller hva det nå heter) kan du snakke vil Faendur eller Sven gi deg et brev. Jeg fikk det av Faendur og fortalte hun kjerringa sannheten, og da jeg fortalte Sven hva Faendur gjorde fikk jeg Sven som companion. ;) Mulig du kan få Faendur også med deg. Er sikkert mange andre companions igjen om du leter litt. Lydia er nok bare en "tutorial" companion, dvs du får henne for å få vite at du kan ha companions i første omgang.

 

Lenke til kommentar

Skyrim er ganske morsomt og brutalt til tider og plutselig befinner du deg i et spindelvev av hendelser.

 

Etter å ha blitt med stormcloaks og gjort den questen der man blir litt uvenner med alle med lojalitet til Whiterun, dro jeg til Riverwood for å finne Iron Ingots. Der var det jo en del Whiterun vakter. Og mens jeg sto rundt Alvor, smeden der altså, så hørte jeg ene vakta rope noe. Tenkte at han hadde sett meg og skulle til å hive dra opp sverdet, så jeg dro mitt opp og å gikk til angrep.

 

Dermed trakk jo Alvor sverdet sitt og angrep meg. Så hørte jeg et brøl og skjønte at Whiterun vakta ikke hadde dratt sverdet for å angripe meg. Bak meg, oppe på den ene "brua", satt en drage å blåste litt blå luft på oss. Vips, så var Alvor og Whiterun vakta død. Deretter kom det jo flere vakter, ihvertfall en eller to (er jo ikke så mange vakter i Riverwood), så jeg sprang rundt med bua mi og tok de på avstand samtidig som jeg la litt treverk immellom meg og ispusten til dragen.

 

Så det går så som så, tilslutt dør dragen og Whiterun vaktene. Bestemmmer meg for å gå inn på baren for å se om alle har det okei (dragen sirkla rundt en stund før jeg fikk tatt den ned). Der er jo stormcloack kompisen min og han har dratt sverdet, og det har hun Delphine også, og det er jo litt kaos så jeg dreper Embry, han ene drukkenbolten som er fast inventar der. Springer ut igjen før jeg møter på Delphine, og vips! Der står Camilla, den store kjærligheten til Sven og Faendal (Faendal drepte jeg for en stund siden). Hun må selvfølgelig drepes. Det må kona til Alvor også, for hun lot meg ikke stjele de 49 gullstykkene jeg fant i huset hannes (Alvor roppa jo tross alt en nøkkel på dødsleiet - sier ikke nei takk til en slik invitasjon). Vel ute igjen innser jeg at bountyen min har nådd uante høyer, så jeg må ordne opp. Hus etter hus blir raidet, og masse minor health potions blir stjålet fra hyllene sine uten å noen gang bli returnert. Tilslutt er det jo strengt talt ingen igjen utenom 2 foreldreløse barn, udødelige Delphine og skalden. Men jeg drepte han også, for det virket litt dumt at kun skalden skulle overleve. Til tross for at han sang sanger til ære for Stormcloacks'ene.

 

Så nå sitter Ralof der i baren, med Delphine. Og en slaks okse-bison trasker rundt omkring i bakdelen av Riverwood. Også er jo de 2 foreldreløse ungene rundt å herjer. Ellers er Riverwood ganske.. tomt.

 

Meget trist, siden Riverwood var en fin plass, menmen. Av og til går ting litt skeis. Bountyen er jo fortsatt der i tillegg, siden Delphine ikke dør , så alt var forgjeves.

Endret av Empathy
  • Liker 8
Lenke til kommentar

Jeg valgte jo Nord. Fordi de er så mega tøffe. Jeg støtter selvfølgelig my fellow Nords! S¨jeg joiner Stormcloaks. Har gjort ett oppdrag som går ut på å finne 3 deler av en dagger i Dawnstar for en fyr. Måtte reforge hele daggeren hos Mehrunes Dagon. Ganske heftig oppdrag må jeg si!

 

Uansett, er det noen som har funnet alter til Sheogorath eller noen oppdrag med Sheogorath i Skyrim ennå? Har så sykt lyst til å ha en spesiell staff fra Oblivion :p

Lenke til kommentar

Skjer med at skill levelen min på archery har sunket fra ca 50 til 15 og har røde siffre i skill menyen?

 

Sitti mye i fengsel i det siste?

 

Alternativt, gå på magi-menyen og sjekk "Active effects", mulig du har fått en disease som påvirker archery.

Har ikke vært noe som helst i fengsel og har ingen disease's :hmm:

Lenke til kommentar

100 i Smithing! Fucking yes! Gimme some of that Dragon Heavy Armor!

Daedric armor er bedre.

Dragon Armor er så jævlig stygt! (Unnskyld for ordbruk her)Det er det styggeste Bethesda kunne komme opp med! Jeg er vaneligvis ikke en person som bryr seg om hvordan ting ser ut, men Daedric ser/er mye bedre.

 

Synes det er ganske så appellerende jeg..

 

Sitter og lurer så fælt på om jeg skal kjøpe Skyrim nå... Men er så fryktelig usikker på om den stakkarslige lille laptopen min takler det? Noen som vet?

 

Det der sier ikke så veldig mye >.>

 

Last ned Speccy og så får vi se hva du har for ting og tang på datoren din.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Pqy3rC

Skjer med at skill levelen min på archery har sunket fra ca 50 til 15 og har røde siffre i skill menyen?

Det er en kjent bug at skills varier uten grunn. Neste patch kommer i slutten av neste uke om MicroSoft og Sony får ut finger'n.

Endret av Slettet-Pqy3rC
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...