Gå til innhold

Skyrim-tråden: hvor dragefødte møtes for å prate om løst og fast


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tror med nesten 100% sikkerhet at du kan satse på at det blir "Steamworks" DRM ettersom alle nye spill fra Bethesda har hatt det, så ser ingen grunn til at de vil gi slipp på det nå. Jeg har allerede forhåndsbestilt det på Steam da, så jeg er klar som et egg når 11.11.11 endelig kommer! :D

Lenke til kommentar

Making of dvden kommer nok alltids på torrent ;)

 

I videoen var det mye av de samme "scenene" vi så, men det varte mye lengre og du fikk et bedre overblikk av combat, landskapet og drager :wee:

 

Also. Må bare si jeg DIGGER magi i begge hender! Når du har en kule av glødende energi i hendene så blir det ikke annet enn AWESOME!

Endret av Craxmerax
Lenke til kommentar

Vet ikke om det faktisk ble laget noe tøykart for Oblivion, men spørsmålet var mitt var vel egentlig om tøykartet som følger med Skyrim CE, også kommer med den vanlige versjon når man forhåndsbestiller i Norge. Ifølge artikkelen jeg linket til tidligere skal det følge med i USA og Europa, men ser ikke noe om det på noen av de norske nettbutikkene.

Som sagt, var kartet det eneste jeg vil ha fra Skyrim CE og hvis jeg kan få med det på en vanlig utgave til 299kr tar jeg den ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...