Jump to content

andrvas

Medlemmer
 • Content Count

  1768
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

12834 profile views
 1. Bør nok teste grundigere med CPU enn det, jeg pleier å kjøre en time med Realbench, en time Prime95 (1344k, In-place, 15 min, AVX på) og ett spill eller to. Sjekker HWinfo for WHEA etter hver "test".
 2. Ville kanskje vurdert å enten tune RAM-brikkene eller CPUen først, istedenfor begge samtidig? Litt lettere med feilsøking da. Har RAM-brikkene aktiv kjøling?
 3. Begynner vel å nærme seg sub-30ns latency det der? 🙂
 4. BF V sin DX12 er dårlig optimalisert. Det vet du. Spill bygd fra grunn av med DX12 og Vulkan er mye mindre avhengig av CPU, enn disse som er "portet" fra DX 11 til 12. Tror det vil bli tydeligere når PS5 og nye Xbox kommer. Kanskje blir det SSDen som blir flaskehalsen da? Tenker da på demoen til Unreal Engine 5.
 5. Far Cry 5 kjører med en etterhvert gammeldags spillmotor. Man ser jo at i nyere spill med DX12 og ikke minst Vulkan, så har CPU mindre og mindre å si, heldigvis. Spiller man eldre spill, og nye spill med eldre spillmotorer, så er Intel best. Og i nyere spill er Intel fremdeles best, men da kanskje 5-10 fps foran, når frameraten nærmer seg 200...så da er det jo lurt å spørre seg om det er verdt det. Spesielt når utviklingen i APIs mer og mer legger vekt på GPUen enn CPUen.
 6. Tror ikke jeg kan si annet enn at 10900K var "som forventet", etter å ha pløyd gjennom diverse anmeldelser. Så det blir ingen oppgradering på meg i denne omgang, sikter meg nok heller inn på å oppgradere når DDR5 kommer på markedet. Med tanke på prisene for nytt hovedkort og CPU, ville jeg forventet et merkbart hopp i ytelse - sorry Intel, men der innfrir dere ikke. 9900K får surre og gå en stund til fremover
 7. Det finnes texture packs som kan lastes ned, gir en god oppgradering av de nåværende spillene.
 8. Synes det virker interessant at man kan velge hvilke kjerner man vil ha HT på. Lettere å luke ut de dårlige kjernene ved høy OC.
 9. Klarer vel kanskje 4k60? 😅
 10. Det er stock. Så jeg tipper RAM kanskje bør sees på.
 11. Disse hadde jeg valgt, altså 2 stk: https://www.proshop.no/RAM/Corsair-Vengeance-RGB-PRO-DDR4-3600-DC-16GB/2787792?utm_source=tekno&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite Med litt flaks kan de kanskje kjøres med litt strammere timings, da får du mye valuta for pengene
 12. Pen overklokk på CPUen også ser jeg, er det med hyper-threading på?
 13. Karbonduk? Har jeg ikke hørt om før, får høre
 14. Hvordan oppfører vcore seg under last?
×
×
 • Create New...