Gå til innhold

Need For Speed: Hot Pursuit skuffet


Anbefalte innlegg

Huff, nå som jeg tok sjansen og satset på at dette arkadebilspillet skulle være bra, enda bare for tilfeldig og enkel bilkjøring. Siden jeg har G27, så vil jeg jo bruke det, og var klar for å kose meg, men igjen; boom! Manuell girskifting eksisterte ikke, og noe klutsj var bare å glemme tvert. Her var det mer prioritet på nitrous og andre happy-gadgets som skal gjøre Blur og glanseffekter skøy og stilig. Spillet var jo også gørr kjedelig etter å ha tilbringet en god tid med F1 2010, som jada, er mer regnet som er realitisk bilspill fremfor et barnevennlig arkadespill med sterke briofarger. Nå må du som leser slutte tenke på hvor mye du skal skrive om hvor lite disse spillene kan sammenlignes og heller forstå konteksten i hva jeg skriver ;) Jeg vet hva som er forskjell på simulator og arkade, men poenget mitt er at når spillet fokuserer så utrolig mye på å gjøre det enkelt, tilgjengelig og "stilig" som dette, så mister jeg all gleden. I noen tilfeller føltes rett og slett om om breisladdene var scriptet, ettersom jeg egentlig ikke gjore annet enn å svinge kraftig i svingen, slippe gassen litt, og gi full gass igjen, så fikk jeg helt ubeskrivelig vakre breisladder perfekt gjennom i utgangspunktet utfordrende svinger. Wow, tenkte jeg... Og lurte på når det skulle bli litt futt i sakene, der jeg føler jeg gjør noe annet enn å se på veien, gi full gass (gjennom hele brettet) og svinge kontrollert og avslappet.

 

For ei daff, kjedelig suppe, som egentlig luktet Brio og barneræv av!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bah! Jeg koser meg og virkelig nyter det action og fartshungrige spillet dette er! Ja, det er litt simpelt med tanke på kjøringen, men det gjør at du kan fokusere mer på å dælje til motstanderen. Hurra, dette er gøy.

 

For de som liker en mer realistisk tilnærming av bilspill kan jeg skjønne at dette kan virke platt og kjedelig.

 

For de som spiller NFS: Hot Pursuit på Xbox360, legg meg gjerne til. GT: DrBabyDeflector.

Lenke til kommentar

Digger egentlig spillet, men må få lufte et par frustrerende ting:

 

- En av de verste strikkeffekt(eller hva man kaller det)-bilspillene jeg har vært borti, noe som illustreres i eksempelet under.

 

- På et av de første løpene man kan velge etter at man er ferdig med det obligatoriske førsteløpet som politi, kom jeg, i vill nitrorus, til skade for å bomme på bakenden til den første bilen jeg tok igjen(nr. 3). Oh well, tenkte jeg, får ta igjen bil nr. 2, så tar jeg nr. 3 senere. Det som dessverre da viste seg, var at bil nr. 2 tilsynelatende var umulig å ta igjen. Kjørte det jeg vil påstå var rimelig plettfritt i 1 1/2 minutt uten å komme en meter nærmere. Restarta banen for å gjøre som det tydeligvis var meningen at jeg skulle gjøre: ta ut bil nr.3 først, og voilá: etter at den var tatt, tok jeg igjen bil nr. 2 i løpet av sekunder!

 

Men misforstå meg rett, som jeg sier innledningsvis: jeg digger spillet, og klarer glatt å overse slike ting så lenge jeg har det dritgøy. Måtte bare lufte litt frustrasjon.

Lenke til kommentar

Tja. Jeg synes ikke denne strikkeffekten er så stor jeg. Du merker den mest når du ligger bakerst. Har akkurat spilt gjennom begge kampanjene, gull på alle. På den den siste Racer-banen (den sinnsykt lange) vant jeg med over 1 min B) Hadde det vært stor strikkeffekt tror jeg nok ikke de hadde vært lengre bak enn 10 sek.

 

Onlinedelen frustrerer meg kanskje mest. Racers i Hot Pursuit stopper i begynnelsen av løpet, så de slipper å hanske med politiet. Ja, det er lov og alt det der, men jeg ser ikke for meg at det er spesielt gøy å kjøre "alene".

Lenke til kommentar

Jeg liker spillet godt, var allerede solgt da jeg fikk kjøre med blålys :D

 

Hurever, det er rom for noen forbedringer..

 

Gummistrikkeffekten er ille, jeg ser den at et løp skal føles intenst, men det får være måte på. Om jeg kommer med blålys på en Veyron med 1001 HP og en toppfart på 407km/t, så skal ikke jeg har store problemer med å dra inn på en Reventon med 641 HP og en toppfart på 339km/t. Det ødelegger, iallefall for meg, følelsen av å ha en bedre bil og kunne si "mohahaha! nå skal du få!" :rolleyes:

 

Autodrifting? Neeei..det vil jeg ikke ha, må få mestre svingene selv.

 

Som politi vil jeg gjerne ha muligheten til å kjøre med lys og UTEN sirener. Det er mye snasent i soundtracket, og det blir litt slitsomt i lengden.

 

Litt stramme krav på timetrials kanskje? Mulig det bare er jeg som er gammel, eller så har jeg ikke spilt nok ennå :D

 

Freeroam, trenger litt innhold utover å bare kjøre på måfå.

 

Alt i alt, et veldig gøyalt og ganske bra spill, men det må gjerne gjøres bedre. B)

Endret av Whitefall
Lenke til kommentar
Som politi vil jeg gjerne ha muligheten til å kjøre med lys og UTEN sirener. Det er mye snasent i soundtracket, og det blir litt slitsomt i lengden.

 

Trykker du på y (xbox) skifter du sirene. Holder du den inne skrur du den av :whistle:

 

Freeroam, trenger litt innhold utover å bare kjøre på måfå.

 

ENIG! Kunne godt tenk meg noe du faktisk kunne gjøre når en først kjørte rundt i Free-Drive. I tillegg kunne jeg ønske at kartet faktisk inneholdt noen veier som kun var forbeholdt Free-Drive. Øvelsesveier o.l. Flere veier generelt. Også en større by slik som i Burnout Paradise. Hadde vært fett om du kunne velge mellom 3-4 løyper når du freser gjennom byen B)

Lenke til kommentar
Som politi vil jeg gjerne ha muligheten til å kjøre med lys og UTEN sirener. Det er mye snasent i soundtracket, og det blir litt slitsomt i lengden.

 

Trykker du på y (xbox) skifter du sirene. Holder du den inne skrur du den av :whistle:

 

Jojo, det er jeg klar over. Men med lysene på, og uten sirener. Ikke helt av. ;)

Lenke til kommentar

Ikke at jeg har testet det selv enda, men det er sikkert mulig å justere bileffektene og musikken hver for seg i options? Skru ned litt på de andre effektene og behold musikken på maks? Eneste jeg kommer på hvertfall!

 

Det er til tider ganske stramme krav på timetrals, avhenger veldig hvor mye du kræsjer.. Hadde 5-6 løp der jeg var alt fra 15 hundredeler til et sekund for sent.. så på 7. forsøk klarer jeg det på 10 sekunder under tiden pga jeg kjørte noen lunde clean. Fant ut at det er det som stort sett er avgjørende :p

Lenke til kommentar

Hjelper meg en del med de tidene at jeg har fått lagt til et par hissige konkurrenter på autolog. Hver gang jeg får en tid forsøker noen seg på å slå meg. Når de så gjør det, og poster en skrytende melding om det samtidig, så må jo jeg selvfølgelig ta tilbake æren min og knuse dem, før de tar meg igjen på nytt osv osv. Plutselig har jeg gått fra å slite med såvidt å klare spillets originale gulltid, til å ligge halvminuttet forran. Autolog er genialt!

Lenke til kommentar

Moderator: Da denne tråden har utviklet seg til å gjelde generell diskusjon rundt NFS: Hot Pursuit, kan vi ikke da ta bort "skuffet" fra trådemnet? Den plager meg litt da jeg ikke er "skuffet" ;)

 

Hvis det er noen av dere som spiller på xbox, legg meg til. GT: DrBabyDeflector. Trenger noen flere å måle meg opp mot gjennom autologg :p

Endret av Sesseth
Lenke til kommentar

spiller på PC og må si jeg er mektig imponert over grafikken her også (får følelsen av at de fleste spiller på konsoll).

Har testet med ratt, men fant fort ut at her er det en god (PS3 lookalike) håndkontroll som gjelder.

 

har ikke spilt så mye, men har fått testa den bugattin på "rask utrykning" oppdrag og det suste godt unna det.

må personlig si at alt i alt er dette et spil som får en sterk 8/10 for min del.

Lenke til kommentar

Hvis det er noen av dere som spiller på xbox, legg meg til. GT: DrBabyDeflector. Trenger noen flere å måle meg opp mot gjennom autologg :p

 

La deg til, kanskje jeg blir bedre av litt ufin konkurranse :D

 

Om det er andre på Xbox her, benytt anledningen til å herje autologen min mens jeg ennå er i oppvarmingsfasen

 

Gamertag; Daves McC

Lenke til kommentar

At det ikke kom en demo til pc og wii sier meg en ting, og det er at vi (pc- og wii-eierne) kommer til å få servert en dårlig port som ingen har lyst til å kjøpe.

 

Dette lover ikke bra.

 

Jeg kjøpte det til PC i dag og har allerede rukket å spille i to timer, og det nesten bare online. Aner ikke om det er en port eller ikke, men jeg har ingenting å utsette på kvaliteten. Grafikken er bra, det flyter helt jevnt på maskinen min med alt stilt opp på max og bilene har bra kontroll. Spiller med xbox360 gamepad, men likevel. Meget bra spill. :) Jeg har blitt disconnect en eneste gang, men tipper det er pga routeren. ICE er ikke akkurrat de beste. :p

 

Det eneste jeg ikke var helt fornøyd med var intallasjonen og introen. Jeg måtte skrive inn litt av hvert for å få starte, blandt annet en konto for å spille online i spillet. Når jeg endelig fikk starte måtte jeg se en lang trailer til et eller annet NFS spill (sikkert Shift 2), og jeg fikk ikke lov til å hoppe over den. Alt-Tab gikk derimot helt fint, så den spilte i bakgrunnen. Men det var bare første gang. Etter det er det bare å starte å spille. :)

Endret av PityTheFool
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...