Gå til innhold

Leveringsstans av Xbox 360


EI?IK

Anbefalte innlegg

Var det som var poenget ja. Når folk har valget mellom pc og 360 spill kjøper ikke alle til 360. Men hadde spillet kun kommet til 360 hadde flere kjøpt det til 360. Der er Fable 3 et eksempel. Det kommer til 360 og pc. Jeg skal ha det på pc. Ikke fordi jeg hater 360, for det gjør jeg absolutt ikke. Spiller faktisk mer på den enn PS3, men fordi jeg liker aller best pc. Hadde det derimot blitt 360 eksklusivt hadde jeg kjøpt det til 360. Og det spillet kunne også vært en konsollselger. Så mitt forslag til MS, hvis de selger så dårlig, er å ikke gi oss et valg. Gjør spillet konsoll/360 eksklusivt, og lag enda flere spennende spill.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei. Men hvis de ikke skjerper seg så blir jeg nødt til å selge min 360. Jeg vil ikke bli assosiert med en taper konsoll.

You say what? Haha, det må være den mest barnslige uttalelsen jeg noen gang har hørt. 360 er en taper konsoll siden ingen gidder å kjøpe den? Eller butikkene ikke fokuserer like mye på den som PS3? Jeg sitter med alle konsollene, og da sitter jeg også selvfølgelig med taper konsollen Xbox 360, som ingen butikker prioriterer. Synd for de som ikke vil ha denne konsollen. Jeg koste meg med den senest i går natt, og spilte Red Dead Redemption, som ser bedre ut enn PS3 versjonen, også med en god Live bit. Selv om jeg selv synes de eksklusive spillene til 360 ikke er veldig mye å skryte av, så er det jo fortsatt hyggelig at en gamer kan nyte spillene for det. Som for eks Alan Wake, ingen tier spill fra min side, kanskje heller åtter, men uten 360 kunne jeg ikke spilt det. Eller hva med de nedlastbare pakkene til GTA IV? Jeg fikk spilt det lenge før noen andre PC eller PS3 eiere. Og det var helt klart verdt investeringen av 360, i seg selv.

 

Jeg er så klart mer glad i PS3, siden den har gitt meg eksklusiver som presser maskinvaren, og kommet med flere originale spill, enn 360. Men 360 er på ingen som helst måte, en taper maskin på grunn av det, eller at den ikke blir solgt i Norge lenger. Dessuten så har kanskje ryktene om slim modellen noe med dette å gjøre.

 

Vel, selg 360en din. Jeg skal hvertfall nyte Crackdown 2 når det kommer. Og multiplattform spillene som kommer. Hvem vet, kanskje Natal bringer noe spennende.

 

Glad i deg også jabbadabba. Xoxo Bebeluv <3

Endret av Bebeluv
Lenke til kommentar

Fremdeles ingen Xboxer. PS3 som alltid førsteoppslag på nettsidene hos elkjøp og lefdal... Bare PS3 versjonen av Red dead redemption reklamert selvsagt...

 

Bra jobba MS! Dere som liksom skulle satse alt på Europa, haha.

 

Snakker om inkompetente duster.

 

Vanligvis så legger jeg meg ikke opp i disse diskusjonene siden de aldri fører til noe godt, men denne klarte jeg bare ikke la spasere forbi.

 

Nå har det seg sånn at jeg vet nøyaktig hvordan leveransen av nevnte spill var til

Norge (og generelt verden) og den var ikke i favør PS3! Det var såvidt PS3-versjoner i Norge, og de få som kom inn måtte man bortimot være Sherlock Holmes for å spore opp! Min butikk fikk inn 13stk 360-versjoner (0 PS3), og disse ble revet bort på under en time.

 

Sånn utenom det får nevnte kjeder inn 360-konsoll om under en uke, og det er de gamle konsollene vi er vant til! EOD!

 

Hilsen lykkelig gamer med både PS3, 360 og Wii! :)

Lenke til kommentar

Nei. Men hvis de ikke skjerper seg så blir jeg nødt til å selge min 360. Jeg vil ikke bli assosiert med en taper konsoll.

Viss dette er noe omgangskretsen din legger vekt på, foreslår eg at du gir dem fingeren og heller koser deg med de spillene konsollen har å tilby. Eller bare kjøpe deg en PS3 på si, koster jo ikkje så mye den heller om dagen :)

 

 

 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

I neste Lefdal avisen så var det INGENTING 360. Red Dead Redemption, Blur osv KUN PS3. Og PS3 pakke selvsagt.

 

Blir bare verre og verre. Hvor lenge er det siden de sluttet å selge 360 nå, 2 måneder?

 

PS3 har vel økt ledelsen i Norge med 10K enheter til bare på disse månedene. Så nå har vel PS3 rundt 3 ganger større brukermasse enn 360 i Norge.

 

Godt jobba MS. Selv med arcade maskiner til under 1000kr i lange tider så blir de totalt overkjørt av PS3.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...