Gå til innhold

Hvilke spill ville du sett i oppgradert versjon?


Anbefalte innlegg

Final Fantasy VII.

Zelda: A link to the past.

Final Fantasy IX.

Zelda: Ocarina of time.

Alone in the dark.. sier bare 'jeg skvatt som f når jeg gikk til porten'..

Super mario 64!

James Bond: Golden eye.

Gode minner.<3

Endret av Puro
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Shadow of the Beast trilogien fra gode gamle Amiga500. Sleng sammen alle tre spillene i God of War-stil. Knegg!

 

Man kan evt. gjøre noe ut av Moonstone, nok en Amiga-klassiker. Første rpg jeg var borti.

 

Med andre ord: jeg vil ha ekstreme remakes av alle mine gamle Amiga-favoritter. Hehehe...

Lenke til kommentar

Banjo Kazooie hadde også vært litt koselig å se igjen i en forbedret versjon.

XBLA-versjonen av BanjoKazooie er teknisk sett en forbedret versjon av N64-spillet. Den har bedre framerate og enkelte nye modeller. Jeg skjønner dog hva du mener. En remake av BK som kjørte på Nuts & Bolts motoren hadde vært fantastisk.

Lenke til kommentar

Jeg har egentlig ikke noe ønske om å se gamle klassikere i oppusset verjson. Da måtte det isåfall ha vært et PS2 eller Xbox spill. Min mening er at det å rote med gamle klassikere kan være litt farlig. Ta f.eks Zelda OoT. Når jeg fyrer opp det spillet så er det den grafikken som er der nå som gir meg den godfølelsen og nostalgifølelsen. Det er den grafikken jeg mener det skal ha. Det er den grafikken som gir det spillet mye sjarm for meg. Hadde det kommet i HD er det ikke sikkert det ikke vært det samme spillet for meg, og jeg vil bevare minnene som de engang var. Men på en annen side så kunne det nok sikkert fått mange av dagens unge spillere til å teste dette mesterverket av et spill, for jeg skjønner jo at grafikken ikke holder mål for dem. Men selv hadde jeg nok kun sjekket det ut noen minutter.

Lenke til kommentar

Carmageddon: TDR 2000. En av de mest spillte bilspillene her hos meg gjennom tidene tror jeg.. Meie ned folk, gjøre de merkeligste kombinasjonene av stunts, ødelegge andres biler. Åja, gi meg dette som HD.

Vet det er noen spill som er etterlignet fra Carmageddon, men dem er LANGT ifra like bra når det kommer til rent gameplay.

 

Zelda: Ocarina of Time. Why not? Dette var jo Nintendo's gullgruve og verdens mest populære spill en periode. Husker første dag etter release da det var full kaos på omtrent alle spillbutikker, samt utsolgt på minutter.

Tror nok Zelda fans hadde blitt glad for en god HD versjon med kanskje extra content av dette.

 

Super Metroid. Gud som jeg vil ha en HD versjon av det, jeg vet det har blitt mye snakk om det på internett også. Dette er etter min mening det beste spillet i Metroid serien, likte aldri like godt Prime serien.

Med nye teksturer, animasjoner, musikk så hadde dette vært galaktisk epic.

Lenke til kommentar

Hadde Super Mario 64 vært noe? Spillet ble utgitt på DS med mulighet til å spille som Luigi, Wario og Yoshi og hadde 150 stjerner, men skulle likt å se det i en enda forbedret utgave.

 

Jeg skulle også likt å se Final Fantasy X i en bedre utgave også. Da må den selvfølgelig ha de samme stemmene.

Lenke til kommentar

Xenogears, et spill med en fantastisk historie og et godt kampsystem som led av pengemangel og endte opp som en upolert perle. Men det blir neppe noe av.

 

Så Keeg foreslå Suikoden I og II. Det er to av mine favorittspill, men de fungerer veldig godt som dem er. En ren grafisk oppdatering ville vært spennende, men er ikke tvingende nødvendig. Ikke at det vil skje heller.

 

Et annet forslag fra tråden jeg likte godt var Hexen: Beyond Heretic. Et av de mest stemningsfulle førstepersonsspillene jeg har vært borti, men veldig primitivt nå.

 

En FFVII-remake høres fristende ut, men jeg tror det fort kan bli en skuffelse. Etter å ha spilt Dirge of Cerberus, Crisis Core (som forøvrig er helt ok) og sett Advent Children, føler jeg at Square heller burde la FFVII-arven ligge, de er ikke kapable til å yte den rettferdighet.

Lenke til kommentar

Banjo-Kazooie og Tooie i spillmotoren til Nuts&Bolts hadde vært ypperlig. Nuts&Bolts motoren er veldig, veldig pen og flere av modellene er allerede implementert. HD-utgavene på XBLA er vel og bra, men å se to av mine favorittspill noen sinne med ti år nyere teknologi hadde vært innmari skøy - særlig hvis alt av innhold er bevart slik det var "i gamle dager".

Lenke til kommentar

Viktig det du nevner der Laland, at selv om vi vil ha spillene "oppdater" skal det fortsatt være som det var i "gamle dager".

Lurer på om det er helt mulig å oppdatere spill som kom ut for en god del år siden, uten å ødelegge litt i forhold til hva det var for mange som spilte det.

Endret av Puro
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...