Jump to content

mhm._InnleggNO

Medlemmer
 • Content Count

  231
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About mhm._InnleggNO

 • Birthday 05/26/1988
 1. Det skjer vel ikke bare da, men er faktisk en tendens at det skjer mye i slutten av kamper jeg leder. Det skjer også når jeg er i menyen til UT
 2. Er det flere enn meg som sliter med å miste kontakten med serverne hele tiden? DNF-modifieren min er jo konstant på 0.50. Blir kastet ut rett som det er fra lobbyen også. Noen som vet om det er noe å gjøre med det?
 3. Hvorfor gjør ikke Microsoft som Sony og senker prisen når de lanserer en slim-utgave?
 4. Jeg har et par spørsmål ang. spillet. Mulig det er kommet opp tidligere i tråden, men nå er det tross alt blitt til 60 sider her. 1. Jeg har "Limited Edition"-utgaven, og har dermed fått noe som heter War Horse. Nå har jeg forøvrig tatt et oppdrag for hu Bonnie, hvor det ender opp med at jeg får den hingsten. Er dette da en "War horse"? Blir mine fremtidige hester til War Horse, eller er dette bare en hest? 2. Hvor finner man bjørner? 3. Ca hvor lang tid tar det før man kommer over på den lille delen i nord-øst? Der hvor The Great Plains er.
 5. Kjøpte meg God of war collection forrige helg. Absolutt å annbefale uansett om du har spilt GoW på PS2 eller ikke. Andre spill å nevne er MGS 4 Ratchet & Clank (Tools of Destruction, Quest for Booty og Crack in Time) Uncharted 1 og 2. God of War 3 Heavy Rain
 6. Er det jeg sier i førsteposten også. Det skal være det samme spillet. Ingen forandringer i gameplay eller historie.
 7. Åja. Var nok derfor jeg ikke fant den. Men da løste det seg Hjertelig takk.
 8. Det er vel ikke akuratt et spill som trenger en "facelift"
 9. Den finner jeg ikke er jeg redd. Du hadde ikke orket å ta deg bryet med å ta en liten screenshot?
 10. Hei. Sitter for tiden å koser meg med God of War collection. Tenkte å gjøre det før jeg satt i gang med God of War 3, da det er mye jeg ikke husker. Jeg må si jeg er veldig imponert over håndarbeidet til de som har gjort dette. Om jeg skal sitere spillmagasinet; "Alt fra teksturer og til figurer er for det meste mer detaljerte og sylskarpe, grumsete kantutjevning og lignende er historie. Som forventet kjører spillene i silkemyke 60 bildeoppdateringer per sekund, og de utrolige animasjonene er bedre enn mye av det vi får servert i dag. " Må si jeg er ganske enig i dette. Men jeg kom i allefall til å tenke på en ting. Hvorfor ikke gjøre dette med flere PS2- eller Xbox-klassikere? Nå vet jeg ingenting om Xbox-klassikere, men regner vel med at det er en del av dem også. Så hvilke spill ville du sett i oppgradert versjon? Altså, ikke oppfølgere. Spillene må være de samme, bare oppgradert til HD osv. Kan vel kanskje starte med min liste som jeg satt og fantaserte om her i går kveld. Alle Metal Gear Solid-spillene til PS2 Shadow of the Colussus Alle Ratchet & Clank-spillene State of Emergency Kunne sikkert nevnt flere, men nå tok jeg med de jeg mener det ville hatt noe for seg å oppgradere. Er foreksempel lite vits i å ta med noen fotball- eller racing-titler, da disse gjerne får oppfølgere som er opptaderte.
 11. Hva velger jeg om jeg spiller mest Fifa, men spiller det online a?
 12. Vet ikke helt hva det heter, men snakker altså om den boksen man skriver innlegg i. Min ser sånn her ut; Den ene "greia" har kommet seg på midten av en eller annen grunn. Jeg kan skrive der den er, men ser ikke hva jeg skriver. Beklager dårlig språk, men er veldig dårlig på hva slike ting heter.
×
×
 • Create New...