Gå til innhold

Trailer: Red Dead Redemption (X360, PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når det kommer til mitraljøsene håper jeg de holder seg til det realisiste for den tiden spillet er i. Som Lexiboij nevnte så virker de svært overpowered, noe de også var på den tida, men de var også veldig uforutsigbare, da de kunne plutselig slutte å fungere midt i kampens hete. Ellers ser det utrolig lovende ut, et spill verdig Rockstar stempelet ;)

Lenke til kommentar

ah, red dead redemption ser så utrolig bra ut. håper virkelig det er like bra som de påstår for då blir det garantert et kjøp på meg altså. sykt fra fysikk i spillet og mange tøffe våpen.

 

vi har i grunn alt for få gode western spill så dette kan kansje bli et av de beste om isje det beste av dem alle. gleder meg :D

Lenke til kommentar

Nja, Får man kjøpt en Mauser C96 i spillet så er sjangsene store for at året er minst 1896, innen den tid var Gatling gun temmelig godt utviklet og jammet seg svært sjelden i forhold til de tidlige borgerkrigs-era modellene som de fleste vet om, i tillegg kom den produsert med fritt kaliber valg, dvs direkte lem delende døds spiker som 44, 45, osv osv.

 

Det samme gjelder Maxim maskingeværet vi også ser i videoen, som har sett bruk helt til langt utpå etterkrigs tiden i b.l.a Korea/Vietnam krigene og flere mindre konflikter, nettopp fordi den var pålitelig og traff der man ville, man fikk til og med kjøpt optikk så man kunne lande relativt bra salver opp mot 4500 meter.

 

I tillegg hadde den ett kaliber som heter 7.92x57 IS, dvs samme kaliber som en Mauser 1898 langrifle typ bolt-action, og de var kraftige de skal jeg hilse og si..

 

HV mauserne`s sluttstykker og kammer ble i tillegg bygd om til 7,62 x 63 mm, noen Maxim ble også konvertert til dette kaliber (Det skortet ikke på Maxim geværer for og si det sånn.) og da begynner vi å snakke power ;) Begge disse kaliber er KRAFTIGERE enn de relativt pinglete .223, 30-06 og .308 som er mainstay nå til dags, bare så det er sagt..

 

Dere kan trøste dere med at vel så kraftige de kan være i spillet, så er det i allefall realistisk for en gangs skyld (I motsettning til spill der man må plassere opp til 3-4 skudd med en Colt Walker 1847 perkusjons revolver på en fiende`s kropp typ hjerte/hode regioner før han detter, dette blir litt feil, da den brutale kraften fra en Colt Walker 1847 var det aller kraftigste man kunne få tak i inntil S&W kom med sin .44 serie helt utpå 1900 tallet og ladningen, som i bruksmanualen sier 60 grains, var like mye som .58 kaliber munn ladnings rifler, disse ødelegger lem eller utretter stor skade på hva det skulle være, på opp til 500-600 meters avstand... Hva Walker ofrene sier vet vi ikke, jeg tror ikke noen overlevde ett treff...)

 

Så i dette spillet ser det ut til at vi får en hel del god-snadder av noen klassiske bad-ass våpen med skikkelig skademodell i henhold til anslags kraft ja for en gangs skyld! Noe som sikkert flere enn bare meg setter pris på tør jeg påstå.

 

Og så sitter noen folk som kanskje ikke vet så mye og ikke liker disse våpna som ordentlige entusiaster, og gir uttrykk for at de håper på det totalt omvendte??? Syner, jeg må se syner :)

Endret av toredl87
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...