Gå til innhold

Medal of Honor


- FuzioN

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Arg, dustete Medal of Honor klarte å lagre midt blant en haug med fiender, der noen av dem har RPG. Så når jeg starter igjen blir jeg drept med en gang. Det er en god grunn til at jeg savner quicksave og quickload i skytespill. Når spillet absolutt skal lagre for meg, men ikke klarer å lagre på et skikkelig sted engang, da blir jeg sur.

 

Edit: Det var visst på sistebrettet det skjedde. Spillte det på nytt nå, og da ble spillet rundet. Hele enspillerdelen var forøvrig bare en vits. Kjedelig, dårlig, uengasjerende, buggete og ufattelig kort. Det er nok det dårligste spillet jeg har spillt i år.

Endret av nouse4aname
Lenke til kommentar

noobspørsmål. Hvorfor i helvete dras den jævla kniven opp hver gang jeg skal sikte for å skyte? skal ikke akkurat mye til. Hvordan stiller jeg på dette? (hver gang var jo å ta i, men det skjer titt og ofte at jeg er på vei til å drepe en fyr, men i stedet for å skyte, så kommer den fordømte kniven/øksa frem).. Irriterer vettet av meg (ikke så mye mao :D )

Lenke til kommentar

Fullførte spillet nå, og dette er kanskje den dårligste singelplayeren jeg har spilt meg gjennom i et skytespill noensinne. Det er absolutt ingen "ohmygodwhatthefuck" moments noen plasser, du bare skyter og skyter fiender uten mål og mening. Ingen oppdrag skiller seg ut i positiv forstand, det er bare middelmådig gjennom hele spillet. Grafikken er ikke særlig pen heller, det første jeg tenkte når jeg så grafikken (og da spesielt i multiplayeren) var "dette minner jo litt om Hour of Victory". Og det er IKKE et kompliment til spillet. Skrekk og gru, bra at QXL finnes...

Lenke til kommentar

Det at det ikke er noen "omgwhatthefuck"-moments er spillets sterkeste kort etter min mening. Jeg er så utrolig lei av at alle skytespill skal prøve å overgå hverandre med Hollywood-faktor. Var fint å spille et spill som tok det ned igjen et par hakk. En fin liten historie om en håndfull soldater og hvordan deres handlinger påvirket hverandre uten at de var klar over det selv. Spillet følger ganske enkelt en gruppe soldaters opplevelser i to dager. Tro det eller ei, men en hel krig er sjeldent over på to dager. Jeg skal være enig i at kontrolleren i singleplayer er håpløs, spesielt når de har så gode kontrollere i multiplayer, men de gjør mye annet bra også.

 

Ikke skjønner jeg hvorfor dette får så mye pepper for grafikken. For å være på konsoll synes jeg grafikken er langt bedre enn bra nok og den er for det aller meste svært stemningsrik med f.eks solskinnstråler gjennom røyken etter at en bombe har slått ned 100 meter frem. Ikke verdens peneste spill, nei, men jeg synes det høres ufattelig feil ut å hakke på spillet fordi "grafikken er fæl". Og i akkompagnement med en del av musikken ser jeg ikke hvordan man kan klage på fremstillingen generelt. Om man klager på dette, da har man etter min mening havnet i et hjørne med svært få spill man kan spille. Det er nemlig ikke så ille mange spill som ser så forferdelig mye bedre ut.

 

Jeg tror rett og slett at folk ikke innser at Medal of Honor ikke prøver å være det actionfylte Hollywood-pisset som Call of Duty har blitt. Det handler ikke om fire soldater som stanser hele Russlands sine samlede styrker på 24 timer. For min del er spillet mer enn spillbart og om jeg skulle ha solgt dette for å være "for middelmådig" hadde halve spillsamlingen min også måtte ryke.

 

/rant. Irriterer meg bare over for som snakker dritt om spillet fordi det ikke er et !awesomewhathefuckjusthappenedaaaahspaceandtheuniversecollapsed"-spill.

Lenke til kommentar

Det har jo feilet stort da. Det er en slags hybrid mellom BC2 og modern warfare. De låner aspekter fra begge men feiler totalt med å gjøre noe bra.

Lyd, animasjon og grafikk er ikke bra. mapdesign er forferdelig. Det er mindre maps enn CS. Totalt uinteressant spill spør du meg.

 

Modern Warfare 2 storyen brakte hollywoodstory men er veldig få spill som har klart det samme. Første FPS spillet på lenge der jeg satt full av adreanalin i kroppen. FPS spill bruker å være gørr kjedelig i singleplayer, men modern warfare 2 var bare AWESOME. For å ikke snakk om coop delen ! Modern Warfare har INGENTING av det her.

Lenke til kommentar

Du sitter ikke igjen med noe som helst etter at spillet er ferdig. Ingen minnerike øyeblikk hvis man tenker på historiefortellingen, eller typiske adrealinrush av oppdragene. Det er liksom bare helt greit hele tiden. For min del hadde det ikke hjulpet om spillet hadde Crysis-grafikk heller, gameplayet er bare for ordinært.

Lenke til kommentar

Ja, bedre å bli skuffet av middelmådig gameplay i full HD med AA. Spilte gjennom singelplayer på PC. Grafikken var god nok for min del, ingenting stod ut som positivt eller negativt. Lyden var også god.

 

Gameplayet derimot luktet rett og slett middelmådig lang lang vei. Historien var grei nok, men uengasjerende og platt. Fikk også vite at USA sitt militære er bygd opp annerledes enn det norske, generaler er tydeligvis de som vet minst om krig. Også morsomt å se at flere av senior offiserene bedriver ordrenekt, får flere soldater drept og sikkert blir stilt for retten etter spillet er over.

 

Alt i alt langt fra noe musthave og det blir nok glemt ganske fort. Det finnes spill i samme sjanger som gjør alt medal of honor gjør bedre.

Lenke til kommentar

Noen som har prøvd Medal of Honor Frontline HD som fulgte med til PS3? Har VELDIG lyst på det, men har ikke så lyst å betale penger for MOH 2010 for å kun få en "tillegspakke". Så jeg bare lurte på om noen hadde prøvd å laste det ned ifra en kompis sin disk? Trenger man å ha platen i for å kjøre MOH Frontline HD?

 

Takk på forhånd!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Fikk spillet til pc i går.

 

bare prøvd singel player.

 

Den dårligste grafikken jeg har sett i et FPS på mange år. Men spilte bare en halvtimes tid. Så kom ikke så langt.

Valgte medium vansklighets grad. Døde ingen ganger. Løp gjennom i full fart. Ingen grunn til å stoppe å lukte på de digitale rosene for å si det slik, da grafikken var så svak. Alfor lett på medium (jaja bare første brett jeg vet, men var da nok av fiender av den grunn). Hadde to fiender stående bak meg som jeg brukte lang tid på å se. De skjøt og skjøt på meg, å jeg tok skade fant ikke ut hvor de var, men gadd ikke flytte meg. De skjøt uten stans på meg i 10 sekunder fra 10 meters hold rett bak meg uten å drepe meg. Tullete.

 

Likte ikke følelsen av å bevege seg.

 

Fryktelig irriterende at uansett om dinne lagkamerater står rett ved siden av deg eller langt unna så må de snakke i radioen, slik at man hører doble stemmer hele tiden.

 

Det eneste bra med spillet så langt, var lyden på våpnene, noe av det beste jeg har hørt i spill.

 

Men våpenfølelsen var på ingen måte god. Men dette kom av Hitboxene på fienden var latterlig dårlig.

 

 

Håper dette spillet er bedre på konsoll enn hva det er på pc, for dette var sørglie greier :(

Lenke til kommentar

Jeg har faktisk fullført Medal Of Honor på Hard, var ganske lett. Selve spillet der var middelmådig og multiplayeren spilte jeg kun i rundt 10 timer, selv noen runder jeg fikk 30-0 så hjelper det lite

 

Har spillet i samlinga fordi jeg elsker Medal Of Honor Frontlines som fulgte med i PS3 versjonen :), tror faktisk selve Medal Of Honor Frontlines har høyere score en Medal Of Honor, det har ikke mye å si. Husker det var en bruker som sa noe lignende dette "det fulgte med et middelmådig Medal Of Honor spill i PS3 utgaven" ja ser det når det "middelmådige" har rundt 86 i score og dette nye Medal Of Honor har 75....

Endret av Toman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...