Gå til innhold

Mass Effect 2 - Utforsk og diskuter Sci-Fi kjempen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Foreløpig tror jeg ikke vi har sett mer enn introduksjonsnivåene.

 

Subject Zero ser riktignok fryktelig malplassert ut, og jeg håper virkelig ikke den damen er et tegn på at det nå skal bli mye mer run 'n gun og tanketom action.

 

Det blir nok mer action i Mass Effect 2. Bare les sniktitten til gamer.no http://www.gamer.no/article.php?articleId=21506&page=1

 

Der står det også

Vi føler dette spillet har bedre flyt, en bedre dynamikk. I det første spillet var det slik at treffprosenten ble avgjort av dine opptjente evner. Slik er det ikke lenger. Når du sikter på noe i Mass Effect 2, da treffer du om du er stø på labben, sier Houston til Gamer.no.

 

Det er noe jeg ikke liker så godt. For meg forsvinner litt av rollespill-elementene når du ikke behøver bruke erfaringspoeng på skytingen, men at det holder med å sikte godt.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Såh.. er det skikkelig teit å ikke ha spella 1'ern før man setter i gang med nummer två? Har egentlig nok å finne på med DA:O og et par andre ting ut året, veit ikke om jeg rekker enda et spill av den typen før Januar :)

Jeg ville foreslå å spille gjennom enern før du starter på toern, det er utrolig mye å lære i enern. og det er jo fult mulig det er noe som det er lurt å kunne i toern.

Lenke til kommentar
Såh.. er det skikkelig teit å ikke ha spella 1'ern før man setter i gang med nummer två? Har egentlig nok å finne på med DA:O og et par andre ting ut året, veit ikke om jeg rekker enda et spill av den typen før Januar
Jeg vil si ja. Sier ikke at det er umulig å spille toern uten å ha spilt eneren men tror du vil få mye mer ut av toern om du har spilt eneren først. Endret av Borgen
Lenke til kommentar

Lurer på om noen kan svare på spørsmålet mitt her.

 

Skal selge X360 og bygge meg en PC. Men ønsker å bruke en av mine profiler fra Mass Effect til å fortsette historien på PC. Litt knotete forklart B) , men er det mulig egentlig?

Har egentlig litt tvil, i og med at det er på to forskjellige systemer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...