Gå til innhold

Champions Online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

costumetztzerocccomicpa.jpg

Her er min character.. Jeg bare tok den opperste server saken, og heter T-Zero.

Likte looken min da, ble litt Super Saiyan Vs. Samus Aran :p

Valgte Force som krefter, men jeg er fremdeles litt forvirra innenfor Stats og sånt og åssen dem påvirker knepene etc. Ser man får sånne items etter å ha tatt quests som booster opp statsa dine ellernoe sånt.

Endret av TerraZero
Lenke til kommentar

Syntes spillet ga meg et helt ok førsteinntrykk, men er enig i det Pyth nevnte tidligere. Når man skal bevege seg så tar det rundt 0,2 - 0,4 sek før charen reagerer. Det er ikke så mye det er snakk om, men det er likevel noe som burde bli ordnet senere. Likevel likte jeg spillet, så tror ikke jeg angrer kjøpet her.

Jeg likte faktisk grafikken også, ble på en måte tegnefilm vs. realitet..

Character customization var også forsåvidt helt grei, kan bygge helter i mange varianter, selvom jeg savna litt mer unikt konsept der man kan innstille litt mer på kanskje items og klær man har på seg og ikke bare farger.

La merke til en del lag/hakking og, selvom jeg hadde på minimale innstillinger. Noe som ikke burde skje på denne maskinen.. Vet ikke om det har noe med mye belastning på serveren dems.

Gameplayet syntes jeg er ok også, syntes det var litt tøft at man kunne holde inne knappen for å lade skudd etc for å gjøre mer skade. Gikk jo rundt å one-hitta mobs hele tiden :p

Når man fullfører missions/quests så får man rewards som skal styrke statestikkene dine (strength, dexterity og blabla), dette er vel et alternativ istedenfor Gear som i andre MMO's, siden det ikke ga noen påvirkning på utseendet.

 

Btw.. tid og hvor lærte man Traveling skillsa?

Lenke til kommentar

eg ble bare lvl 6 før eg la meg, huff hater at eg må opp for å gå på jobb så tidlig :(

synes spillet så langt er ganske bra, selvom eg isje het fikk følesen av å spille et mmo, det føltes mer som eg bare spillte et vanlig singel player spill.

mitt navn er då Kranic@Kranic (kjempe vanskelig sant :p )

 

Om dåkkar vil kan dåkkar trykke på snakkebobblen også gå på setting deretter til channel og legge til channelen "Gamer.no", det er kun meg, MiLLHA1988 og Leaf som er der forløbig, men eg håper flere kommer innpå. den gjør det litt lettere å chatte sammen ;)

Lenke til kommentar

Jeg synes spillet er morsomt osv (har jo bare startet enda så kan ikke si så alt for mye) men det er EN ting som ødelegger ekstremt mye for meg.

 

Instancene.

 

Det at det skjeldent er mer enn 50 personer i en instance får det til å føles som et singleplayer spill, og når man spiller et singleplayer spill som er bygd opp som et MMO kræsjer det ganske kraftig. Jeg synes det er utrolig synd, og skulle ønske at det var åpent (kan godt være soneinndelte instancer for min del, men ikke med en så ekstremt lav cap som det er nå. Skulle også ønske at det var færre instancer.)

Lenke til kommentar

screenshot_2009-08-17-20-21-39.jpg

 

Prøvde meg først med en melee kar, noe som var forferdelig kjedelig.

 

screenshot_2009-08-19-19-21-39.jpg

 

Lagde meg så ei berte med Ice powers, noe som var langt mer artig.

 

Ikke akkurat kjempeimponert så langt, og det virker som de fleste anmeldelser jeg leser av folk som har spilt ei stund er rimelig negative. Venter uansett på Aion, så jeg tviler på det blir noe CO kjøp med en gang. Vi får se... :rolleyes:

Lenke til kommentar

Noen som vil gi noen tips ved mixing av forskjellige krefter? Jeg er enda litt noob der..

F.eks jeg bruker Force som gir heftig charged skade pluss Knockback, noen andre krefter som Fire eller Ice jeg burde bruke vedsiden av?

 

Forresten:

T-Zero@TerraZero

Endret av TerraZero
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...