Jump to content

EpicNerd

Medlemmer
 • Content Count

  522
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 :)
 1. Om det er noen som finner en 24" TV med KAM/kortleser for å ha på hytta er det bare å @ me
 2. Nei, de har ikke det, enda. Det er derfor jeg sa neste gen. Og så var det dette med software og drivere... Jeg er en grinete og pessimistisk gammel mann frem til AMD kommer hjem fra skolen med 6'ere.
 3. Dårligere encoding, ingen DLSS, dårlig raytracing ytelse. Da ble det ikke AMD i år heller, kanskje neste gen.
 4. Hei godtfolk. Jeg sitter å ser på denne: https://www.komplett.no/product/1172348/datautstyr/pc-komponenter/pc-i-deleroppgradering/oppgradering/oppgraderingspakke-ryzen-5-5600x Har et spm. ang. RAM. Jeg har disse RAM brikkene fra før i mitt nåværende intel setup, så er det bare å peise på med oppgraderingspakken eller er RAMen jeg har fra før god til 5600x? https://www.komplett.no/product/893850/datautstyr/pc-komponenter/minnebrikker/hyperx-predator-ddr4-3200mhz-16gb
 5. Cold War er black Ops. Black Ops: Cold War. War Cold Ops Black. Ops War: Black Cold.
 6. Samme her. Har en kamerat som venter på mitt 3070 når 3080 kommer.
 7. "Bullshitjobb" og "vanlige liv". Føler det er noen som ikke er helt fornøyd med karrierevalget sitt. 😂
 8. Tror nok det er en blanding mellom "konspirasjonsteoriene" til Håkon og "shill-meningene" til Nizzen jeg. Verden er ikke sort og hvit, den er grønn og rød, huehue.
 9. Om AMD kortene gir mer for pengene vet vi vel ikke helt enda. Og om noen tror AMD ikke kommer til å bli utsolgt timer etter release er de ganske naive.
 10. Om jeg forsto det riktig så sender Asus sendingsbekreftelse til forhandlere når de har mottatt ordren, ikke når kortene er sendt. Så det kan raskt ta 1-2 uker før de blir sendt. Forskjellig system på det hele gjengen 🙄
 11. Noen som har fått 3070 sendt enda? Min står fremdeles som reservert på lager. Paranoid 😬
 12. Kos dere med 3070 før helga søringer. Jeg oppe i nord må nok vente til over helga. Får trøste meg med at det er bedre enn å vente til Januar.
×
×
 • Create New...