Gå til innhold

MMO\RPG Tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men der er nesten ikke folk inne GW lenger. Trist å springe helt alene rundt.

Men RPG er nok det beste ja i dette tilfellet.

Kansje du kan spille gjennom fallout som du holder på med.

Eller så kan du kansje spille Morrowind. Det er ganske bra for alderen.

Det var ikke lenge siden jeg faktisk satt og spillet det. Men det var for å teste netbooken.

Men men.

 

Fikk N64 hjem igår. Nostalgiske saker.

Nå skal jeg bare skaffe meg noen "must" spill til den. Perfect Dark og Goldeneye.

Lenke til kommentar

aions åpne beta er skuff. er sånn at jeg har mer lyst til å spille AoC fremfor aion. og jeg har mer lyst til å spille WoW enn AoC. dog, når jeg tenker meg om vil jeg egentlig ha necromancerklassen fra AoC inn i WoW. men ja. håper Aions release blir bedre, dog jeg forestiller meg at det ikke er så mye de KAN endre på for å gi meg den mmo-følelsen jeg trenger.

 

...er jeg blitt bortskjemt?

Lenke til kommentar

Kansje. Men jeg mener at det skal være lov.

Men jeg har ikke spillet aion selv. Men jeg har fått ordentlig gira på DDO.

Fant en kjekk guild. Tror det er ofte det som avgjør hvilket mmo som jeg spiller lengst.

 

Men kan ikke fatte at du ikke likte aion, men vil spille WoW. For de sier jo at Aion er WoW med vinger.

 

Men men...

 

Men det å finne det rette MMO spillet er vanskelig. For vi bedømmer ofte spillene på grunn lag av oppleveser man har i spillet. Vis man spiller med venner. Eller treffer mangen kjekke folk.

Så når man skal til neste spill, og man ikke treffer de samme kjekke tingen så blir det fort gørr. Men slik er det ikke i alle tillfeller. Jeg har aldri hatt venner å spille med. Men truffe mye kule folk på nett i spill. Sist jeg var på DDO satt jeg i over 2time og bare pratet med en fyr jeg traff. Sånt er gøy syntes jeg.

 

Men er det andre spill som du har i tankene og prøve da, pjuken?

Kunne godt hatt en norsk til på DDO ;)

 

 

Noe som har prøvet Runes and Magic elf rasen?

Endret av MiLLHA1988
Lenke til kommentar
Men kan ikke fatte at du ikke likte aion, men vil spille WoW. For de sier jo at Aion er WoW med vinger.

 

vel, for å være helt ærlig så mangler den åpne betaen til Aion det som så populært kalles sjel. dessuten har WoW et bedre grunnlag mht lore og historie vi kjenner fra før med tidligere spill, med heroiske skikkelser vi ser opp til/beundrer/vil være/runker til i all hemmelighet; og igjen - har mer atmosfære, synes nå jeg, da. kampsystemet involverer meg ikke (nok?), men aller mest er kanskje appellen til klassene borte da det igjen kommer fra lore tilbake og du har ingen helter som faller innenfor disse spesifikke klassene.

 

enten har jeg vel ikke lest så mye av Aions lore, dog jeg leste alt jeg kom over på hjemmesiden deres, eller så eksisterer den ikke, virker det som. i AoC hadde vi vår Conan, barberen som kjørte hack'n'slash'n'squirt'n'jizz'n'YAOUGH!, og det samme med magikerne; i conans krøniker (tegneserie på norsk) #17 (likte det nummeret veldig godt, faktisk) opptrer en necromancer som erkefienden, og hans sorte magi er til å ta og føle på; hans lille snikmorder-assistent er en bitch du ikke klarer å la være å like. (når jeg tenker over det begynner vel Conan-litteraturen å bli vel 70-80 år gammel, nå?)

 

i WoW har vi f.eks. varian wrynn, en konge med amnesia som jobbet seg opp og drepte det han kom over og som prøvde å stoppe ham, av den salelige grunn: han ville. eller sylvanas windrunner, ei lita jente som ble voldtatt og drept av en mann i hodeskallerustning, for så å bli reist til et vandødelig liv av den enkle grunn - voldtektsmannen hadde lyst til å bruke henne mer. *host!* hun er en illsint, kalkulerende tispe som liker å skrike. hva mer kan man be om?

 

for min del, når jeg skriver dette, så får jeg denne gode "aaah, good times, good times..."-følelsen (spesielt angående skrikingen, RAWR!), men ja, et spill trenger ikke bare å være et godt spill, selv om det også selvfølgelig teller, noe som bringer meg til ditt neste sitat, for vinger er awesome, men... likevel ikke så awesome at det gjør at du har lyst til å se bort i fra alt annet, vel

 

Men det å finne det rette MMO spillet er vanskelig. For vi bedømmer ofte spillene på grunn lag av oppleveser man har i spillet. Vis man spiller med venner. Eller treffer mangen kjekke folk.

Så når man skal til neste spill, og man ikke treffer de samme kjekke tingen så blir det fort gørr. Men slik er det ikke i alle tillfeller. Jeg har aldri hatt venner å spille med. Men truffe mye kule folk på nett i spill. Sist jeg var på DDO satt jeg i over 2time og bare pratet med en fyr jeg traff. Sånt er gøy syntes jeg.

 

Men er det andre spill som du har i tankene og prøve da, pjuken?

Kunne godt hatt en norsk til på DDO ;)

 

For all del, jeg har omgangskrets både i AoC og WoW. mest i WoW, dog det har svunnet over årene. sosiale guilds som oppløste seg, venner som byttet faction, nye guilds som ble for seriøse. alt i alt tror jeg at jeg har fått en veldig fin opplevelse selv ved å følge etter vennene mine og forsøke å bytte faction i WoW, dog det går tregt. og jeg har en lvl 80 raiding druide allerede på den originale siden, liker jeg å spille med venner heller enn å raide.

 

for å svare på det du peker på; jeg fikk faktisk med meg en kompis for å spille Aion med, og vi loker rundt i den åpne betaen som to magikere som liker å sprenge ting med våre flammeballforbannelser. "boom, baby!" er et ofte tilbakevendende sitat vi liker å hive rundt. så, selv om vi koser oss i spillet, så suges jeg ikke inn. selv om jeg av og til spiller uten ham for å prøve å la meg suges inn, så suges jeg ikke inn.

 

for all del, det er ingenting spillet gjør direkte galt, men jeg kommer ikke inn i det. selv med tits, selv med kanskje beste eyecandy i noe MMO hittil, så... nei. it just doesn't cut it for me.

 

for å oppsummere, så kan jeg vel kanskje sammenligne

  • wow har mest atmosfære og apell som gjør at du føler du er psykisk i ett med spillet og spillverdenen
  • aoc har mest interessant combat og utrolig graphics som gjør at du tror du faktisk er fysisk til stede i spillverdenen

aion prøver å gjøre begge deler, virker det som, men driter først i graphics (den er overhode ikke så avansert som man skulle tro, dog kreativt satt sammen likevel). kampsystemet går også bare halve veien, og som jeg har sagt er verken apellen eller atmosfæren virkelig tilstede. med andre ord, det virker... halvt. halvt på det meste x)

 

mind you, dette er ingen fullstendig analyse, dette er jo min opplevelse og sammenligning med egne fokusområder, andre ville kanskje synes noe helt forskjellig.. ^^

 

og dessverre, nei. jeg har for mye skole til flere MMO'er nå xD

 

edit: sylvanas ble ikke egentlig voldtatt, men det var en overdrivelse på hvor eid hun ble da hun ble drept. x)

Endret av pjuken
Lenke til kommentar

eg overaskende enig med deg pjuksen.

da jeg prøvde aion var eg helt klar for at dette spillet skulle være awesome og antagelig mitt neste MMO, stor koste meg i første open beta'en, men så kom eg til andre og eg hadde så vidt lyst å spille. eg merket også at de i bunn og grunn ikke gjorde noe unikt med spillet som kjedet meg litt.

 

og har personlig hoppet av og på WoW i 2 år, til tross for at det ikke gjør noe spesielt det heller så har det en historie og en atmosfære som bare er utrolig bra (var bedre før tbc, men jaja)

eg sitter også å tenker på om eg skal begynne opp igjen med wow, aoc eller war. tviler på det blir war for det detter eg fort ut av.

 

men det er godt mulig eg bare venter helt til APB og spiller DDO imenst siden det tross alt er F2P. men eg foreslår du tar en titt på DDO og ser om du liker det :D

Lenke til kommentar

Har aldri syntes Aion ser noe bra ut :p

Ikke noe nytt i det føler jeg.

Gleder meg til The old Republic og TSW og muligens APB, så litt stilig ut :)

 

Merker selv det blir lite tid til MMO spill :( begynte jo med DDO just, men har nesten ikke spilt noe fordi jeg har så mye annet og spille >.<

Sånn som Fallout 3 :p

Lenke til kommentar
Har ikke sett så mye på Borderlands, men skal nokk ha det x)

 

Kan ikke huske å ha sett Gearbox lage RPG, så det kan jo bli litt spennende :)

 

De kaller det for RPS - role playing shooter - men det er jo mye Diablo i spillet sier utviklerne selv. Jeg gleder meg som pokker, og en av grunnene er at jeg aldri har hatt særlig sans for rpg'er før.

Lenke til kommentar

Jeg personlig liker ikke Conan conseptet. Historie eller Universet.

Eneste grunnen jeg tenker connan er reint pga. AoC. Som er et bra spill.

Jeg spillet ikke over trail, så mye vet jeg ikke. Men jeg liker ikke universet, så jeg sluttet av den grunn.

 

WoW er et spill jeg også greier meg uten. Kunne heller kommet med et nytt Warcraft 4 for oss som forsatt venter ;)

Spillet WoW i begynnelsen men varte 1-2 månder pga. penger.

Så har jeg for det meste spillet gratis spill og sånt i lengre tider.

Jeg spiller ikke nok til å kunne betale et MMO, så jeg holder meg til gratis til noe kommer som fanger meg. (TSW, APB, Igrunn Aion men trakk meg.)

 

Lore er jeg heller ikke intressert i. Som så jeg har sett til nå, så ødelegger Lore mer en det gjør noe godt =P

Vis Lore er viktig og man ikke spiller for det sosiale så gidder man jo ikke spille et MMO.

Da spiller man alene på et eller annet rpg eller annet type spill.

Men det er kun min mening. (ikke klag)

 

Men DDO må prøves ja. Liker det godt.

Har spillet en time idag på Runes of Magic. Der kom elf race, og en av klassene som elfs hadde var kule. Ward eller noe...

 

Borderland blir bra. Utfra gameplay så ser det awsome ut.

Det har også blitt nevnet at man velger selv hva du bruker points på når man leveler.

Så jeg ser lett for meg at man får et litt lett fordøyelig stats system.

Tror det kommer til å bli bra. Litt sånn som stalker var bra.

 

Ang. det at det ligner på fallout, så syntes jeg det er litt bum. (håper det ikker er likt)

Jeg liker ikke Verden fallout er i. Bra laget og alt det der er det. Men jeg liker det ikke.

Grunnen ligger litt i det at jeg tror det kunne blitt laget MYE bedre.

Men man ser det nye spillet til iD som kommer. Tror det heter RAGE. Det ser bedre gjennom ført når man snakker den type verden. Liker for eksempel ikke det at fallout er slik gammel dag "vibe" som går gjennom spillet. Det er noe med det som gjør spillet virke useriøst.

Men jeg liker fallout pga. det er Oblivion i ny pakke. Men må si at jeg er skuffet over store deler av fallout DLC... Der kunne de ha reddet mangen ting.

Men fallout får minst 7 av 10 hos meg. Jeg har ikke mangen spill som jeg syntes er 10. =P

 

Forresten, noen som vet om RAGE får RPG elementer i seg, eller om det er bare rett ut shooter og kjøring?

 

Vil også nevne at jeg ikke vil krangle med noen pga. mine meninger. Vis du ikke liker de så er det greit. For jeg har ikke noe problem om du mener noe annet. OK ;)

 

Imårra satser jeg stort på gaming. Etter å ha vasket bilen. Ryddet stua. ehhh... og så noe annet som jeg ikke husker =P

 

Noen her som vet om noen andre nyheter som er verd å si? Jeg er sugen på sladder.

 

Ambefaler at dere som liker TSW går inn på gamespot og kjekker ut det gamerTV greien de har denne uka. Der er det snakk om... gjett!

Endret av MiLLHA1988
Lenke til kommentar

For min del gidder jeg rett og slett ikke sette meg inn i lore, greier meg godt uten det. Såklart et spill med historie er jo bare bra, skal jo såklart ikke være helt hjernedødt. Men når det kommer til mmo's så gidder jeg rett og slett ikke å bry meg =P Spiller bare for å ha det morro med venner der det er et fungerende gameplay, enkelt og greit.

Er egentlig litt lei av mmo's, der alt virker så... likt? Og WoW vil aldri i live få meg tilbake, selvom jeg hadde gått arbeidsløs på kalde vinternetter. Likte Warcraft 1 til 3, så hadde vært morsomt med en 4'er og. Men WoW? Niks.

APB fikk jeg derimot litt sansen for, der det så litt ut som GTA. Og for å ikke nevne, ENDELIG et spill som i det minste virker litt lovende i nåtid uten alver og plagsomme gnomer som rir mekaniske middagsretter. Om APB blir et spill med "sjel" eller ei vet jeg ikke.

Star Wars fikk jeg et lite øye for også.. Av en naturlig sak at jeg har vært SW fan i alle år siden da jeg var liten unge så sier seg selv kanskje. =P Menne.. om dette fungerer som mmo kan bli interesant. Så har man jo The secret world da, som har sitt dystre og mystiske konsept. Skal sjekke litt videre på det, eventuelt på gamespot som millha1988 sa. =)

Lenke til kommentar
Hvordan trror dere RPG-biten i Borderlands vil bli, dere som har peiling på rpg?

 

Rollespillelementene er små kuriøse valg man gjør på veien bare for å gi det hele et rammeverk og litt krydder. Det er ingen intrikat historie, dialogvalg, nevneverdig figurskapelsesprosess eller episk setting. Du skyter folk og belønnes for det, og det er egentlig bare et action-spill.

 

Og ja, det ligner veldig, veldig mye på Diablo. Ferdighetsstrukturen er tilnærmet identisk, figurene utvikler seg på tilsvarende vis, utstyrssystemet er av typen bruk og kast og fiendene har den samme hierarkiske inndelingen.

 

Kort fortalt er Borderlands et skytespill i hack n slash-stil, og jeg elsker det :)

Endret av Odesseiron
Lenke til kommentar

eg synes lore gjør spillene mer intressange og spennende, føler liksom at verden er litt mer liv i da. men dette er selvfølgelig en smaks sak, men mange spill viser loren veldig dårlig frem. sånn som WoW. der må du jo lese flere sider med quest logg for å finne den lille delen som handler om loren og historien blandt 50-60% tull. men tror dette blir bedre i TSW siden det har voice over på NPC'ene, så istede for å lese lange quest får du en dialog med stemmer som du kan høre på.

 

dette er jo veldig viktig for TSW siden det er et historie drevet spill så lore og historie blir jo et av de viktigste elementene. så eg satser på at det blir veldig bra :D

Lenke til kommentar

Tjae.. Kommer kanskje litt ann på om man liker serien og sånt. F.eks i Age of conan tok jeg bare Skip på alle dialogene, fordi jeg hadde ingen interesse i loren der. Ville bare gjøre oppgavene og bli ferdig med det. I SW:TOR kommer jeg sikkert til å sette meg inn i dialogene uten å overdrive med å skippe siden jeg liker Star Wars fra før av, pluss det har mer en mening der :) Valgene man tar påvirker gameplayet, samt ting/items og videre oppgaver man får. Og det i seg selv høres ganske fett ut da.

Ja TSW tror jeg trenger en ganske god historie, jeg vet nesten ingenting om det men ble imponert av selve konseptet der.

WoW hadde altfor mange tullequests for min del som ga minimalt med mening, så der ble det instaskip hele tiden og bare se på kartet hvor jeg skal gå via questhelper.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...