Gå til innhold

Nintendo - Pressekonferanse E3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

nintendo-e3-09.jpg

 

Denne tråden er dedikert til diskusjon rundt Nintendos konferanse på årets E3-messe. Alt av live-sending av konferansen og live-blogger blir linket til. Mer info vil bli lagt til når det nærmer seg.

 

 

Live Feeds

Linkene blir senere oppdatert med direkte linking til live-feeds.

 

gt-feed.jpg gs-feed.jpg ign-feed.jpg g4-feed.jpg

 

 

Live blogs

Eurogamer

1up

Joystick

 

 

Linker til viktige nyheter

Endret av TCi
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har utrolig lave forventninger til Nintendo's presentasjon i år. MotionPlus og GTA: Chinatown Wars dukket vel opp under E3-messa i fjor, så jeg håper på minst to positive annonseringer i år også. :p

 

Ønskelisten min:

-Trailer eller screenshots fra Pikmin 3 eller Zelda Wii

-Annonsering av enten F-Zero, Starfox, nytt Mario eller Donkey Kong til Wii.

-Virtual Handheld til DSi(jeg har aldri spilt Link's Awakening før :()

-At Nintendo viser noe fra de mange tredjepartspillene som er på vei. Monster hunter 3, Crystal Bearers, The Conduit, Red Steel 2, Rabbids Go Home, No More Heroes 2 osv osv. De burde vise at de setter pris på at utgiverene har skjerpet seg.

-En svart Wii.

Lenke til kommentar

Konge, dette er på ein eksamensdag, så då har eg i det minste noko å glede meg til! Håpar på eit nytt Zelda som tar i bruk MotionPlus og ellers er nyskapande på fleire andre måtar også. Hadde ikkje skada med eit nytt Zelda i gamle stilen heller, men føler dei har finpolert det nok i den retningen.

Lenke til kommentar
Håper på Final Fantasy VI DS. Vett det "nettopp" kom på GBA, men det hadde vært fantastisk å fått denne klassikeren på DS også.

 

Hell yeah! Denne vil jeg også se. Håpe, håpe!

 

Jeg har forøvrig nesten gitt opp Nintendo. De har noen store tittler, men det er lite som frister meg. Jada, det er jeg som er sær. Jeg håper at de annonserer noen skikkelige rollespill eller overrasker meg med noe uventet.

Lenke til kommentar
Kan vel umulig bli like ille som i fjor? ;)

Hvorfor ikke? Nintendo har uttalt at de ser på E3 som en mulighet til å presentere casual-spillene sine. Om man har lyst til å høre mer om spillene for Nintendo-fansen så bør man heller vente til oktober-konferansen deres. Vi skal ikke se bort i fra at årets E3-presentasjon blir like dårlig som den var i fjor.

 

Man kan selvsagt håpe på at den blir bedre i år, men forventningene bør være så lave som mulige. Jeg blir nesten trist når jeg ser at diverse spillsider og "eksperter" spår at Nintendo vil vise frem de neste Mario- eller Zelda-spillene til Wii på E3-messa. Det er nesten som om de prøver å gi folk falske forhåpninger slik at vi skal bli ekstra skuffede etter E3-presentasjonen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...