Gå til innhold

Team Fortress 2 - tråden for diskusjon, tips og råd!


Medaljeutdelingen  

45 stemmer

  1. 1. Hva slags medalje fikk du?



Anbefalte innlegg

Da ser det ut som vi ikke får noen unlock til primærvåpenet til demoman.. Ser ut som det blir tre våpen å velge mellom til sekundærslot'en i stedet. (som maskinpistol/jarate/razorback hvis jeg ikke husker feil) Først tenkte jeg at det kanskje faktisk kunne være et primærvåpen, siden sticky'ene jo brukes minst like mye som vanlige pipebombs uansett, men det ville jo åpnet for muligheten til å ha to stickylaunchere på en gang, og det blir jo litt merkelig..

 

Blir litt skeptisk til The Equalizer når det ikke står noe om "penalties" ved å bruke den, men får vel bare gå ut i fra at det blir det samme som Eyelander. (Mindre health til å begynne med). Et par andre spørsmål som melder seg: Får man speed boost'en bare når man bruker hakken? Og mister man speed og melee damage når man healer seg igjen? Hvis ikke blir det jo lett for medic-soldier komboer å lage raske super-melee-soldiers.. Svaret gir forhåpentligvis seg selv.

 

Lurer også på om vi får noen nye maps denne gangen.. Tror ikke jeg har sett noe om det, men det kan jo kanskje dukke opp en overraskelse siste dagen, sammen med det siste våpenet, eller hva det er for noe..

Endret av Riboflavin
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du ser på bakgrunnen bak Soldieren og Demoen kan det se ut som 2 nye maps :)

 

Det har du rett i. Har ikke vært like god til å følge med denne gangen :p Blir jo interessant å i så fall se om det er community maps eller ikke. Community maps har de sluppet ved mer eller mindre hver eneste update, tror jeg.

Endret av Riboflavin
Lenke til kommentar

Det fjerde våpenet er garantert noe jall som kan konsumeres, tviler på at det er et skikkelig våpen.

Uansett så er det først og fremst Soldier som har mest brukt for det, demo har tross alt 4 pines, 8 pipes (16 med den nye) som alle gjør mer damage enn en rocket, raskere fart og mindre self damage. Soldier har 4 rockets,6 hagleskudd og mye self damage. 

Lenke til kommentar

Chesus, en trompet? Team Fortress 2 begynner å miste interessen min mer og mer - samtidig er det jo litt spennende med slike buffs.

 

Oppdateringen kommer enten 00 i kveld eller i morgen, jeg husker aldri det der fra gang til gang.

 

Forøvrig en herlig bruk av krigsfilmtitler på achievementsene! "Frags of our Fathers" og "S*M*A*S*H" er jo gode - "Guns of the Navar0wned" er kanskje den beste ^_^

 

La først nå merke til "Spray of Defeat" - Use a grenade to gib a player. Granat altså? Snakker vi tauntkill her (hurra, ny taunt!)?

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

Chesus, en trompet? Team Fortress 2 begynner å miste interessen min mer og mer - samtidig er det jo litt spennende med slike buffs.

 

 

Liker best ordentlige våpen jeg også, men denne synes jeg virker grei foreløpig. Blir litt det "motsatte" av jarate. I motsetning til at du kan være hvor som helst og skyte på de uheldige som har fått jarate på seg, må du nå være et spesielt sted (ved siden av soldaten), men kan til gjengjeld skyte på hvem som helst. Blir interessant å se hvor mye damage man må gjøre før man kan blåse i trompeten..

Endret av Riboflavin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...