Gå til innhold

Gamer.no: Artikkel typer


Anbefalte innlegg

Hei, Jeg må bare si at jeg elsker artikkelarkivet deres, veldig oversiktlig :D

Den mangler bare 1 ting...

filtrere for de forskjellige typer artikkler ;), Dere har allerede implementert dette for konsoll typer vet jeg og det er supert. Det er ikke sånn veldig viktig, siden man enkelt bare kan skrive det i søkefeltet men jeg syns det hadde vært en hyggelig feature =)

slik som dette

post-27-1097849089_thumb.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fire personer. :)

 

Men er det bare jeg som synes designet på "Artikkelarkiv-siden" virker litt rart og "uferdig"? Det at bildene ikke har noe pusterom på venstre side gjør at det virker som om siden er litt "avkuttet" der. I tillegg synes jeg det er noe som virker litt rart og også "uferdig" med menyen til venstre (Søk i arkivet, velg tema), kanskje hadde den vært bedre uten de svarte strekene?

 

Og hvorfor er det sånn (se bilde)?

 

2zplf8k.jpg

 

EDIT: Og jeg har lenge irritert meg over at forumsiden eller enkeltinnlegg på forumet blir litt avkuttet og "rare" om det er for store bilder i dem. Dette fører til at noe tekst forsvinner ut på kantene, og er stygt. Hvorfor er det sånn? Er det noen innstillinger jeg må gjøre, eller er det sånn for andre også? Sitter på Mac og bruker Firefox, om noen lurte.

 

21al3cp.jpg

Endret av Mokko
Lenke til kommentar

Mokko: Den saken du har rundet ut er der for å skape en mer tydlig linje fra topp til bunn på høyre kolonne. Utseendet på den kan selvsagt diskuteres, men det er det som er funksjonen til den.

 

Laland: Eldre plattformer vil komme, men vi kommer til å gjemme de fra standardvisninga. Det er ingen grunn til å gi folk en milliard forskjellige valgmuligheter på plattformer som ikke lenger er aktive. Det er ikke helt prioritert nå med en gang, men jeg skal sørge for å legge det på lista over ting som skal fikses.

Lenke til kommentar
EDIT: Og jeg har lenge irritert meg over at forumsiden eller enkeltinnlegg på forumet blir litt avkuttet og "rare" om det er for store bilder i dem. Dette fører til at noe tekst forsvinner ut på kantene, og er stygt. Hvorfor er det sånn?

 

Dette skjer fordi IPB utvider bredden automatisk når innholdet i posten er bredt. Har selv opplevd at dette ser stygt ut eller er ubrukelig i flere design, men har ingen god løsning på det i farten utenom å prøve "gamerskin_dynamisk" siden det vil bruke full skjermbredde.

 

Vi bør kanskje flytte denne forumskin-debatten til en egen tråd så den ikke sporer av det opprinnelige temaet her :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...