Gå til innhold

Dragon Age


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De rushet igjennom for å bli først, droppet fullt av sidequests.

 

Fikk vel heller følelsen av at de spilte gjennom på en måte som var naturlig for dem uten å ta seg bryet med å skulle gjøre alt. Er jo arbeidstid for dem. Spillet har jo vært ute hos anmeldere ganske lenge, så tror mange anmeldere er ferdig med spillet og skriver / har skrevet anmeldelsene ferdig - men er vel sånn at maange ikke har lov til å slippe anmeldelsen før visse datoer. For eksempel en uke før lansering, noe som passer godt med den amerikanske lanseringen.

 

At det utviklere skryter på seg av spilletid aldri stemmer i virkeligheten er jo ikke akkurat en nyhet :)

Lenke til kommentar
Noen som vet om det kommer til å bli flere unlocks i Dragon Age Flash spillene eller om det bare er de som er første kapittel?

 

Har vel ikke blitt annonsert noe enten eller angående det. Skulle jo håpe at de lagde noen koblinger der.

Endret av TSP
Fjernet noe i sitat som henviste til tidligere innlegg
Lenke til kommentar

Har slettet 6 innlegg og redigert noen. Krangler og usakligheter ønsker vi ikke å ha noe av på dette forumet. "Trolling", konsollkrig og ypping til dette i enkelte spill eller konsollers tråder er blant annet av det vi ikke ønsker.

 

Reaksjoner på moderering taes på PM, ikke i tråden.

Lenke til kommentar

GO TSP!

 

Men jeg ser ikke for meg at det blir dårlig. Tror det er lite sjangs. Men spille vil nok ikke appelere til alle. Til og med Mass Effect ble litt tung kost for noen av kompisene min. Rart igrunn, siden det er nesten så lett som man får det, utenom Borderlands nå da. ;)

Lenke til kommentar

Men jeg ser ikke for meg at det blir dårlig. Tror det er lite sjangs. Men spille vil nok ikke appelere til alle. Til og med Mass Effect ble litt tung kost for noen av kompisene min. Rart igrunn, siden det er nesten så lett som man får det, utenom Borderlands nå da. ;)

 

Vanskelighetsgrad er så mangt.

 

Tror mange ble litt turned off av combat i mass effect, og det å kjøre rundt på planeter utenom main mission. Det var ikke spesielt bra laget, for å si det sånn.

 

Selv om jeg så klart syntes Mass Effect som helhet var veldig veldig bra, var det noen klare minuser jeg skjønner gjorde at en del - spesielt de som har spilt mest rene actionspill - ikke likte.

 

Det jeg fra previews setter mest pris på av det jeg har hørt om dragon age er at combat virker skikkelig kult. For story, karakterer, hele "rpg med gruppe" dynamikken - den vet jeg Bioware får til.

Endret av Aebriol
Lenke til kommentar

Ja, det er lite sjangs de bommer i det partiet.

Syntes Mass Effect var flott på nesten alle punkter. Men det i fra stå sted som RPG spill.

Kunne kansje tilbydet mer detaljer og ting å ta seg til, men gjennomsnittlig bra.

 

Men syntes det er litt synd at Mass Effect var ikke slik at man hadde lyst å forsette etter historien var spillet en gang. Selv om det var nye valg neste gang man spille, så ga det ikke noe siden du gjennom snittlig viste at ikke noe nytt ville komme.

 

Håper bare at Dragon Age kjører litt open world på spillet. For det betyr mye for min opplevelse av et rpg. Oblivion er det beste example der. FLott værden med SYKT mye man kunne fine og gjøre. Blir liksom ikke ferdig og kan fint forsette å kose seg med spille etter MAIN historien er slutt. Men jeg syntes oblivion mistet endel av de kjekke RPG elementen. Men det funket gjennom snittlig bra.

 

Vet at Dragon Age kommer til å levere på den front at jeg kan i det minste spille alle "Origans", men om det gir utforker lyst vet jeg ikke.... (krysser fingra og håper)....

 

Når det gjelder A.I. tuning som pratet om før, så vet jeg at det kommer til xbox, men der er snakke om flere måter å gjøre dette på. Ene er tekst andre er GUI som man bruker. JEg ville vite om den tekst baserte editoren er på xbox...hadde vært fett å kunnet scriptet egen A.I. "behaviors."

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...