Gå til innhold

Total War som egen kategori under Populære spill


Anbefalte innlegg

Jada, nå er Empire: Total War rett rundt hjørnet, og med det regner jeg med en flom av spørsmål og diskusjoner rundt dette spillet. Det hadde iallefall Rome og Medieval II, når de kom ut (på gamle diskusjon.no).

Spesielt med tanke på modding, og utallige strategidiskusjoner.

 

Ønsker derfor å ytre et ønske om at det opprettes en egen kategori for Total War under Populære spill.

 

EDIT: Jeg skriver dette som bruker, ikke moderator, for de som måtte være i tvil.

Endret av Shicca
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som jeg skrev i en tråd ang Total War:

 

Total War er mer eller mindre garantert en plass uansett da det er et veldig omfattende spill med mange forskjellige aspekter. Ett spill som Gears of War osv vil trenge ekstremt mange poster for å få egen kategori, men Total War er så omfattende at en kategori sannsynligvis vil bli opprettet for å "hjelpe til" med diskusjoneringen (fant på nytt ord, Copyright, Lakus)

 

Så det er mine to cents :)

Lenke til kommentar

Hehe, jeg støtter. ^_^ Men det er like viktig at folk selv jobber med å få litt aktivitet rundt det om det er noe man ønsker. Å starte flere fornuftige tråder om spillet - samtidig som det er viktig at man ikke starter tråder bare for å være først med å starte dem ;)

 

Folk må og kunne se litt lenger enn "samletråden" ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Total War har da hatt en egen kategori på diskusjon.no i en evighet, hvorfor er det så vanskelig å få det til her? Total War fortjener absolutt en egen kategori som populære spill. Da blir det lettere for oss total war fans å diskutere spillet..

 

Kron

Lenke til kommentar

Det er ikke at det er vanskelig at det ikke lages flere kategorier om forskjellige spill, men at aktiviteten er høy nok for det... altså at det lages nok poster ang. Total War spillene.

 

Vil nok tro at det kommer en del poster om spillene nå, spesielt Empire... så vi får se :) Kommer kanskje en snart.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...