Gå til innhold

Starcraft 2 tråden over alle tråder


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Glemte forresten å fortelle det viktigste med historien. Måten han stakk fra gamet var å bli droppet, fordi han tydeligvis skrudde av pcen eller tvang lukking av SC2 :p.

Trodde vel tydeligvis at det ikke skulle telle som win for meg da :rolleyes:

 

Her er forresten replayen.. Hvis noen skulle ha interesse av å se hele :p

 

repimg-33-140839.jpg

Endret av Lomax
Lenke til kommentar

Har nå spilt min første kamp online, spilte 2v2 med ShampooMacTavish. Motstanderne var Zerg, vi var henholdsvis Terran og Protoss.

 

Shampoo datt ut av spillet, så jeg tok over hele greia og bestemte meg for å rushe så fort jeg fikk litt ymse enheter. Og tror du ikke jeg vant ^_^

 

Shampoo rushet med Void Rays, og de svarte med å pumpe ut luftenheter (usikker på hva de heter) som ikke kunne angripe bakkestyrker, noe jeg hadde flust av. Begge stakk før jeg fikk gjort store skaden egentlig.

 

Replay her!

Lenke til kommentar

Etter å ha sett på replayen, Lexi, kan jeg bekrefte dette. Jeg kjører på med min sedvanlige Void Rush, angriper ved 3 Voids, uten at det blir altfor suksessfullt m.t.p ødeleggelse. Men jeg ser at de begynner å bygge anti-air i spore crawlers, og da får jeg i det minste litt ut av rushen, at han kaster bort penger på anti-air. Jeg fortsetter med litt svak harassment med én og én Void, men til slutt sparer jeg opp til tre (stadig med en jevn produksjon av Zealots med Charge), og angriper med disse, som får ned litt av en av deres expansion, samt en god del units (i forhold til antall Voids). Akkurat her faller jeg ut, og jeg ser etterpå at det var dette siste jeg gjorde som utløste at de begynte sterkt med Corruptors. De lagde så og si bare Corruptors etter dette, bortsett fra litt Zerglings og et par Ultralisks, og heldigvis angriper min venn AltF4 med massevis av Thors, Zealots, Archons og Marines (samt noen luftenheter) før de rekker å være i stand til å utvikle dem til Brood Lords. De stikker snart begge to, og seieren er et faktum. Fikk det faktisk ført opp som seier, selv om jeg hadde detti ut at spillet. Artig!

 

Legger deg til, Atsjonas, så sier jeg ifra neste gang AltF4 og jeg er klare til å ta en kamp. Spørs når han er hypp igjen, dog, for har brukt litt tid på å i det hele tatt få han online. Vi får håpe at den første seieren smakte godt nok til at han snart er tilbake :p

Lenke til kommentar

merkelig nok etter cirka 50 kamper nå, hoppet jeg fra bronze (etter å tatt med vilje) til plat, morro

 

 

Haha. Jeg vurderte det. Men jeg endte opp med å spille mitt beste. Ranka rett i plat :p

 

Er forresten med på å spille med folk herfra. Brukernavnet mitt er Disain.885 (hvis jeg husker riktig)

Lenke til kommentar

Prøvde FFA med 7 insane computers nå. Knuste dei med battlecruisers fra øya. Men eg fekk ikkje achievement. 100% handicap, random rase på alle. Bug?

 

Edit: Trur eg fann feilen min. Eg spelte på Single Player -> Play versus AI. Trur ein må create custom game og så spele mot 7 insane AI FFA. Skal prøve nå.

 

Edit 2: Jepp, det fungerte.

Endret av Yfel
Lenke til kommentar

Prøvde også først Play versus AI, men har prøvd 2 ganger senere med custom game. har også valgt FFA samt custom og laget 8 forskjellige lag, men får ikke uansett.

 

Det eg gjorde: Custom Game -> Create Game -> Lava Flow (8 player map) -> Skifta fra 4v4 til FFA -> La til 7 AI som eg satte til Insane -> Satte alle til random rase med 100% handicap.

 

Det burde fungere for deg og.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...