Gå til innhold

Uncharted 2 - Generell diskusjon og informasjon


- FuzioN

Uncharted 2!  

  1. 1. Skal du ha spillet?

    • Ja, på release date!
      107
    • Ja, etter hvert.
      55
    • Tja, spørs hva annmeldelser sier.
      20
    • NEI!
      12
  2. 2. Tror du spillet blir bra?

    • Ja
      165
    • Tja, kanskje
      23
    • Nei
      6
  3. 3. Hva håper du på?

    • Lengre spilletid
      98
    • Multiplayer
      22
    • Mer variasjon
      74


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Veldig genial multiplayer ja :D Elsker å se på "replayen" når jeg har gjort det bra :p

 

Ble ferdig med spillet igår og de eneste hemmeligheten jeg kan dele er at jeg faktisk ble rørt=/ og felte noen tårer, litt rart, men men:) fyrt opp for andre gjennomspilling nu=)

Det er du ikke aleine om ;)

Endret av GhostViper
Lenke til kommentar

Synes faktisk ikke multiplayer er så fantastisk jeg, selv om jeg ikke orker å utdype det noe mer nå.

 

Er litt enig. Ligger veldig mye potensiale der, men etter å ha fulgt utviklinga siden september betaen så ser det ut som om de tar ting i veldig feil retning imo. Kombinert med det faktum at mange av bretta er helt håpløst designa og ett upraktisk match-making system så er det veldig mange irritasjons-momenter.

 

Liker fortsatt å spille det litt nå og da, men det er veldig mye som kunne blitt gjort mye bedre.

Lenke til kommentar

Matchmakinga er den raskeste jeg har vært borti, kan sitte alene og venter bare under 30 sek så har jeg funnet 9 andre å spille med/mot :D

 

Har til nå spilt over 55 timer siden sist onsdag, og det fortsetter!! Game of the decade!

 

Det er veldig avhengig av hvilken playlist og når du spiller :p med tanke på at det er 6-7 (husker ikke akkurat nå) forskjellige playlists, og spillere i hver liste er eksludert fra de andre listene så er det stor variasjon.

Lenke til kommentar

Et innlegg som brøt med flere av punktene i retningslinjene 3.2 ble slettet. Vennligst hold diskursen saklig og høflig. Ikke skriv noe om andre som du ikke hadde likt å få skrevet til deg selv.

 

Brukerne av forumet bes holde en høflig og saklig tone når de diskuterer.

Innlegg inneholdende banning, flaming, personhets og anklager om fanboyisme og lignende tolereres ikke. Det samme gjelder andre innlegg som bidrar til å skape en negativ stemning.

Diskuter sak, ikke person. Det er lov å være uenig, men man skal ikke dra personkarakteristikker inn i debatten.[/Quote]

 

Reaksjoner på moderering tas som vanlig på PM med den respektive moderator.

 

Snorre :)

Lenke til kommentar

UC1 er litt vanskeligere enn UC2.

kapitel 5 på UC1 er helvete på crushing..

 

I UC2 har du mye flere måter å gå in i kampen , i noen tilfellere tar eg ut opptil 9 stk med stealth kills

 

er på 90% thophys kapitel 23 på crushing, regner med at det skal gå greit .

 

slitter med: 200 Kills (GAU-19) - Kill two-hundred enemies with the GAU-19.

 

tips ? hvordan får man det til og hvor hen

Lenke til kommentar

Ære være de som måtte synes dette er tidenes spill, men jeg tok meg selv i å kjede meg til tider. Sjelden har jeg vært borti mer "rinse and repeat" spill. Ferdig rundet på hard så hadde jeg drept 934 fiender, gjeeeeesp.

 

Jeg veit ikke helt hvilken retning dette spillet prøver å gå, men snikinga og skytinga blir til tider alt for ensformig og kjedelig. Det skulle vært mye mer gåteløsing, de gangene jeg virkelig gliste fra øre til øre var når jeg klatret rundt i gigantiske bortgjemte byer/ruiner og aktiverte ting og tang og det begynner å bevege på seg, eller flytte på seg osv.

 

Og f.eks det teite greiene med de utallige "brannstigene", det blir bare så forferdelig repetitivt etterhvert at jeg blir irritert. Hvorfor ikke bare drite i hele greia og la meg hoppe rett opp i stedenfor at jeg på død og liv må hjelpe en av medhjelperne mine opp bare for at de skal senke stigen hver gang? Det er sånne ting som irriterer meg med dette spillet, ting er fantastisk gøy et par ganger, men når man kommer opp i de samme situasjonene en million ganger i løpet av en gjennomspilling blir det til tider kjedelig.

 

Heldigvis ferdig tidsnok til Forza 3 release, ellers så hadde det nok tatt en god stund før jeg plukket det opp igjen og gjorde meg ferdig.

Lenke til kommentar

Jeg hadde også ønsket å se enda flere adventure sekvenser, men sett i forhold til feks Gears of War, og ikke minst Drake's Fortune, vil jeg likevel si at dette er et veldig variert spill.

 

Når det gjelder repitisjon, så tror jeg det skal godt gjøres å finne et spill som 'ikke' repeterer seg. Forza 3 er jo "rinse repeat" i å kjøre rundt og rundt på baner, sånn sett. Alt i alt er det vel heller få spill som virkelig tilbyr variert gameplay, også blant dem som regnes som tidenes beste.

 

Ser selv med glede fram til den dagen et spill har dialogsystemet til Mass Effect, utsiktene til Uncharted, skytingen til Gears of war, nærkampene til Tekken, bilkjøringen til Forza/Gran Turismo, interaksjonen til Shenmue osv... Men i praksis blir det nok lenge til det såkalt perfekte spillet dukker opp. Om ikke uncharted2 er perfekt på alle punkter, så er det likevel et av de beste og samtidig mest varierte actionspillene jeg har vært borti på veldig, veldig lenge

Endret av Galten
Lenke til kommentar

Jeg tror at det her spillet kan bli fint delt ned i det at folk forventer mye av gameplayet, mens jeg forventet mye av historien. Gameplayet er ikke det beste i verden, men historien var jo ufattelig fantastisk bra skrevet og visulisert og det som teller for noen. Så veldig vanskelig å oppgjøre meninger om akkurat det her:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...